САЩ готвят нова военна помощ за Украйна за $800 милиона

Байдън ще даде зелена светлина
85
САЩ готвят нова военна помощ за Украйна за $800 милиона
Снимка: БГНЕС

Администрацията на президента на САЩ Джо Байдън подготвя допълнителна военна помощ за Украйна в размер на около 800 милиона долара, предаде Ройтерс.

Байдън ще даде зелена светлина за помощта, като използва правомощие, което му позволява да разреши трансфера на оръжия от запасите на САЩ, които са в излишък, заявиха трима източници, запознати с въпроса./БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още по темата: сащвойната в Украйна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
1
 
! Отговори
бай путьоБАЦЕ и аз и преди 1 година
До АнонименДО ПУТИН и ВОЕННОТО РЪКОВОДСТВО - ТЕЗИ УКРАИНСКИ ОЛИГРОФЕНИ НЯМАТ МОЗЪЦИ ОБСТРЕЛВАТ АЕЦ! ПРИЗОВАВМ С ЦЯЛАТА МОЩ ДА СЕ УДАРЯТ УЧРЕЖДЕНИЯТА И БУНКЕРИТЕ НА ТЕЗИ БЕМОЗЪЧНИ УКРООРКИМРЪСНИЦИ!
73
0
 
1
 
! Отговори
бай путьо и МАМА преди 1 година
До АнонименЩЕ Плащаме и ние!
72
3
 
6
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Какви са тия "помощи" от стотици милиони, от милиарди долара? Хуманитарна помощ, или за войната? Янките едно говорят, а съвсем друго правят. Световните изследователи и анализатори наричат това ДВОЙНА ПОЛИТИКА, т.е. ПОЛИТИКА НА ПУБЛИЧНО ПРЕСТРУВАНЕ. Уж зачитат волята на народите, а правят точно обратното! Искат да изтощят ГОЛЯМАТА РУС? Този залък не е за тяхната уста. Ще им приседне и ще се задавят. Да помислят навреме как ще излязат от патовата и...само в тяхна огромна вреда, ситуация...
71
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази война е катастрофа за Русия.Москва показа истинското си лице Дълго овъргаляно в комунизъм,патриотизъм толкова по близък до хитлеровия национал социализъм ,утопичен славенофилизъм интернационалкомунизъм по нищо отстъпваш на империализъм и нетърпизъм достоен за фашизъм.
70
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
САЩ ще си поискат парите за Украйна от ЕС с лихвите.
69
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До В момента , изброил си руските загуби, но защо не се казват украинските. Съжалявам но се говори за 200 000 убити , ранените отделно. Украинския нсрод трябва да знае цената , като избира войната или мира.
68
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Всеки ден Гледаш анимация от типа на ну погоди!
67
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Долния сложи си лайк по убедително е.
66
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеки ден май гледаш едни и същи стари клипове не ни пречеш гледай си.
65
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мисля че виктория нюман каза това за лабораториите, че не трябвало да попадат в ръцете на руснаците. Относно снимката тя май е от коледата бе.
64
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До долния ами че те са се върнали бе. Повече от половината от 800 000 , които напуснаха страната непосредствено след началото на военните действия са се върнали. И другите ще се върнат. Те видяха двуличието.
63
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А колко *** отидоха в лошите капиталистически страни да живеят или не е удобно да се пита? Чий го дирят там, като реват колко е хубаво в путинистан. Да се прибират бе. Родата на джуджи що и тя е в чужбина? Нали блатото е рай, защо всички стоят в лошата Европа и САЩ?
62
1
 
12
 
! Отговори
Ламята преди 1 година
Колко украинци отидоха във фащ.Или не е удобно да се питат,такива неща.
61
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
800 милиона.... кефффффф. Бананите ще идват на снопове. И това е само началото.
60
12
 
2
 
! Отговори
До 5959 преди 1 година
Паметта ми си е много добре, например помня как изопачваш истината, за да послужи на доводите ти. През 2014 в Украйна платените от рашките сепаратисти извършиха зверствата, за които говориш. Твоите любимци не могат да приемат, че ресурсите на Украйна са си техни, както и излаза на Черно или Азовско море, затова са решили да си ги вземат със сила, както са правили векове наред при всеки удобен случай. Хубаво е да четеш и други източници, освен газета.ру.
59
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ще им дадат 10 химарсаУкрайнците ще откраднат 5. 5 ще им думнат руснаците. И пак просията почва.
58
3
 
9
 
! Отговори
demolitor преди 1 година
Не помощ , а заем , коъто урките ще трябва да връщат , ако евентуално тяхната държава остане в някакъв вид на картата на света
57
3
 
18
 
! Отговори
5959 преди 1 година
До До 59 ... Нормално е да не знаеш защо рашките са в Украйна с тази слаба памет. Нека ти припомня. От 2014 г. Украйнската армия бомбардира Луганска област и Донбас ... Хиляди убити и ранени. България тогава поиска ХУМАНИТАРЕН КОРИДОР за да спаси бесарабските българи в тези райони... Украйна е толкова корумпирана и разпродадена че украйнци идваха в БГ да работят за жълти стотинки по морето за да оцеляват. Помниш ли? А и Нанси Пелоси спомена 13 биолаборатории в Украйна спонсорирани от Пентагона.
56
2
 
11
 
! Отговори
УкроБитак преди 1 година
Милиарди се изипват в тая страна и никакъв ефект.80% от обработваемата земя в Украйна е собственост на Американски компании. Енергийните компании на Украйна също са контролирани от САЩ благодарение на корупцията която вилнееше в страната при управлението на предишния президент Порошенко. Оъден за държавна измяна и корупция в особено високи размери... И като се има предвид че Зеленски вече е доказан милиардер от финансовите институции в САЩ... става ясно че разпродажбата на Украйна продължава...
55
14
 
4
 
! Отговори
До 59 преди 1 година
Я първо отговори на неудобния за всеки русороб въпрос чий го дирят рашките в Украйна? Защо нападнаха суверенна държава, призната и от самите тях, за да убиват и изнасилват? И като получиха отпор от местното население, заквичаха на умряло как не било честно. Ми като не им харесва да се върнат обратно в блатото, никой не ги спира. Ама имперските мераци не им дават мира, нали? Тогава ще страдат и то съвсем основателно.