Боян Чуков: Няма пробив на украинската армия

Информацията за войната в Украйна не идвала от експерти
15 сеп 2022 16:08, Петя Славова
375
Боян Чуков: Няма пробив на украинската армия
Снимка: БГНЕС

Отстъпва ли руската страна, коментира пред БНР геополитическият анализатор Боян Чуков.

"По-голямата част от информацията за войната в Украйна не идва от експертна общност и не говоря само за руската експертна общност", обясни той.

"На Запад има много сериозни анализатори. Говоря за американци, британци, французи. Този, който следи внимателно това, което те говорят, отдавна е прочел, че американският експерт Лари Джоунс заяви, че руското отстъпление е планирано преди украинската атака. Александър Меркурис, който също е един много известен анализатор, преди един месец обяви, че руснаците се изтеглят".

Още по темата

Имаше и съобщения, че 10-годишни деца, нареждащи се за хуманитарна помощ разказват на опашката как се очаква атака на украинската армия.

Според геополитическият анализатор, няма пробив на украинската армия.

"Всичко това е очаквано, защото украинският пробив е стигнал дотам, докъдето руснаците предварително са се оттеглили, тоест няма някакви страхотни и сериозни боеве", добави той.

Чуков обясни, че Вашингтон пост публикувал анализ, в който военен анализатор съобщил колко тежки са загубите на Русия, нещо много сериозно, но други журналисти от същото издание правят отделно разследване и всъщност руските загуби се оказват много по-малко.

"Голямото фиаско са претърпели украинските войски, а не руснаците", смята Чуков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


375
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
270
0
 
0
 
! Отговори
К.Р.А. преди 1 година
⠄⠄⠄⠄⠄⠄⢀⣤⣴⣶⡶⠖⠂⠉⠓⠶⣦⣄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⢀⣼⣿⣿⡿⠋⠈⠄⠄⠄⠄⠄⠈⠛⠷⣦⡀⠄⠄⠄⠄⠄⠄⣴⣿⣿⠟⠉⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠄⠈⢻⣆⠄⠄⠄⠄&#
269
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аха. Значи на Чуков му слагате етикет за човек на Москва, а не слагате втикети на половината ГЕРБ, ПП, ДСБ и прочие ***, завършили агентурни школи на Запад, под формата на някакви магистърски степени?
268
7
 
3
 
! Отговори
Е, па нема!28966 преди 1 година
Не знам какъв анализатор е. Повече ми прилича на пропагандатор. Във всеки случай е голям чук!
267
2
 
1
 
! Отговори
До 310 преди 1 година
До Анонимен Ааааа, недей така. Едни от ной-добрите агенти на ЦРУ са от КГБ... школата си е школа
266
28
 
10
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 1 година
*** на Руската орда агент на КГБ и ДС манипулатор и лъжец .Комунистическа *** стремяща се към разпространение на лажливи новини.Видяхме какво представлява оръжието на *** .Украинците получиха най -ниско ниво оръжие от САЩ и Европа и какво стана.А ако им получат по модерно и далекобойно ще ги видиш на Финландската граница.Млък подлого.
265
51
 
28
 
! Отговори
Stief преди 1 година
Този негодяй СЪРП и ЧУКов да се скрие и да престне да говори глупсти, да си получава дажбата от диктатора ***-кин, но да знае, че все по- малко хора ще му вярват на фалшивите новини!
264
54
 
22
 
! Отговори
Щерев преди 1 година
Клоун на рашистка хранилка
263
56
 
23
 
! Отговори
Чуквместо Глава преди 1 година
Разбира се,че в главата на човек на хонорар към руските н.а.ц.и.с.т.икъдето вместо мозък има чукове,ще повтаря папагалски опоркитв на кремълската пропаганда.Моля,службите,събудете се и проверете източниците на ч.у.к.о.вите доходи след вероломното путиново нападение от 24 февруари
262
52
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този геной на мисълта само не е казал, че Русия направо е спечелила войната със оттегляне. Някои хора нямат граници на глупостта и наглостта. А руснаците като са се оттегляли, защо са оставили около 200 руски войници да бъдат обкръжени и пленени, за няма и 4 дена?
261
47
 
25
 
! Отговори
Отврат преди 1 година
Руската пета колона в България!!! Добре Чуков, като е така, отивай доброволец в Руската Армия
260
36
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
През 1981 г. Боян Чуков става член на БКП. През 1982 г. завършва разузнавателна школа в ПГУ-ДС, а през 1982/1983 г. разузнавателна школа на КГБ в Москва...... ясно е какъв е ! Няма смисъл да се изказва !
259
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам какво разбира Чуков, но даже руски военни анализатори говореха, че линията край Балаклея е пробита. На кой да вярвам, а кажи ми?
258
24
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На Волгин и Чуков болката от отрицателното руско настъпление край Харков много им личи :)
257
26
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чуков може да е всякъв, ама разбира, за разлика от всезнайковците тук!
256
10
 
20
 
! Отговори
Чук off преди 1 година
Голям разбирач21.03.2022 Чуков: Войната приключва до 3-5 седмици, украинските военни масово се предаватhttps://youtube/watch?v=Gsu-j0lkNRA
255
18
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От червени чукове какво друго очаквате освен д.ебилни брътвежи?
254
10
 
10
 
! Отговори
Не е съвсем ясно преди 1 година
Колкото повече чета за тази акция (не става дума за последните дни), все по-ясно ми става че Путин или най-малко политическият му екип играят комбина с Зеленски и Брюксел за да накажат европейци, руснаци и украинци. Това си е пост ковид наказателна акция, вероятно затова защото с омикрон ковида вече не е ефективен. Най-адекватна информация идва от генералният щаб на руската армия, която явно казва че решенията за тъпите акции са изцяло политически. Изтеглянето е подготвено от един месец.
253
16
 
14
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
Руската Дума привиква Шойгу, чрез него и п.у.т.л.е.р, за "обяснения за поражението". Да ходи боянчу чуков да им обясни, може и с медал за храброст да се върне.
252
12
 
8
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
Руската Дума привиква Шойгу, чрез него и ***, за "обяснения за поражението". Да ходи боянчу чуков да им обясни, може и медал за храброст да се върне.
251
18
 
15
 
! Отговори
void преди 1 година
Прав е Чуков - Руската армия героично отстъпва а Украинската армия панически я преследва.