Путин: Действията на САЩ са обречени на провал

Настоява, че ще успее в своите планове
20 сеп 2022 15:05, Росен Стойчев
94
Путин: Действията на САЩ са обречени на провал
Снимка: БГНЕС/EPA

Държавният глава на Русия Владимир Путин разкритикува действията на САЩ, съобщи ТАСС.

Днес Путин говори публично.

Още по темата
Това стана на събитие за приемането на акредитативните документи на външните посланици в страната.

Обяви, че се работи за реализирането на многополюсен свят, което среща съпротивата на страни, които се опитват да запазят своята хегемония. Според Путин това се случва отдавна, но няма как да продължи постоянно.

Руският държавен глава отдавна настоява, че действията му търсят многополюсен световен ред. За това и коментира, че такъв
ще се появи.

Обясни, че действията на САЩ и техните партньори търсят укрепване на техните позиции. Според него те са обречени на провал.

Очаква тези страни да разберат последствията от своите решения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
1
 
0
 
! Отговори
Зайцев преди 1 година
Не критърс , а гремлин от кремлин (Кремъл)
69
4
 
1
 
! Отговори
Луд с лопата преди 1 година
Този червен домат , след като се провали ,нарцистичният му характер и голямото его ,колкото може да има едно джудже ,ще атакува с ядрени ракети без значение от живота на хората,и какво ще стане със света занапред.За това ще му кажа ,да го духнеш е критърс.
68
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Малее, колко прости коментарии. Хора, вие не виждате по далеч от носа си. Жалко. А в света стават необратими процеси и смяна на цивилизационния модел. Тия сложни думички не ги разбирате, нали? Тъпоъгълници!
67
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Демократ - На теб ти куца ВСИЧКО ! Бутат се АУТСАЙДЕРИ като теб дето за нищо не стават където и да отидат ! В Америка Ви е най-лесно да се смесите с всички себеподобни , да си смените имената и да не смеете да кажете откъде сте - За справка Мишо " шамара" , дето от родна " звезда " отиде да мие филтри на камиони и да разкарва пица ! Ти си един *** драги , който винаги ще си остане *** !
66
4
 
5
 
! Отговори
ББ преди 1 година
канибала хранещ се с животите на руските деца не знае какво говори,"налага ценности",дядя ти си военнопрестъпник убиващ мирни и невинни,и САЩ е време да прекосят океана и да си премерим ядрените...така иска дядя вова...Ок!...не го прави дядя...Свободният Свят не е Украйна...!!!
65
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е един абсолютен демагог,възпитан в традициите на КГБ.То не бяха "изправяне от коляно", "импортозаместване", крокодилски плач по СССР, сега пък "многополюсен свят"! Да не забравяме и личното "Обнуление"(зануляване) на свети Владимир Многомандатник! За 6 месеца върна Русия във феодализма!!!
64
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин го удари мълния :) Сащ са виновни че спасиха русия при разпада на Ссср сега храни куче да те лае трябваше да ги оставят да умират от глад и да се затрият от картата
63
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия трябва да се разпадне и всички поробени да се освободят от тази тирания Москва експлоатира ресурсите на всички републики за да се хранят Путин и неговите олигарси
62
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Варварина Путин в кой век живее ???
61
5
 
12
 
! Отговори
Фариарт преди 1 година
Какво направи ти Питине? Направи САЩ още по силни, Украѝна достоѝна за възхищение, разкри кои мои познати са умсвенно изостанали и дори отвори очите на Сибир да си мечтае за самостоятелна държава някоѝ скорошен ден. Адмирациѝ за специалната ти операция. Браво. САЩ трябва да те предложат за орден първа степен
60
10
 
13
 
! Отговори
Демократ преди 1 година
До обективен. И защо тогава сума ти народ от цял свят се бута да ходи в САЩ, плачат за визи, кандидатстват за зелени карти и т. н. А почти никой не ще и да помисли да ходи в Сибиристан? Нещо яко ти куца логиката.
59
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
САЩ ги боли. И са по красиви и са по добри - в пъти
58
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя е като нашите ***. Обрече държавата на мизерия и фалит, обаче пее приспивни песни са простия руснак. После изтрезняването ще е много трудно, за няколко поколения.
57
11
 
14
 
! Отговори
Путин вместо преди 1 година
Да сочи и да обвинява наляво надясно да си подготви евакуирането че момента е близо
56
7
 
11
 
! Отговори
Извинете, преди 1 година
Джуджето с това име от кой *** е?
55
6
 
9
 
! Отговори
Мамун преди 1 година
Тя и Великобритания бе огромна,над нея слънцето не залязваше, а я вижте какво остана от нея.Но няма да е Русия -ще да са китайците за нещастие ваше.75243
54
15
 
20
 
! Отговори
Фройд преди 1 година
Това многополюсен ми звучи като многополов доста джендърски явно и той не знае какъв пол е.
53
25
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин за 25 години на власт, не успя ли да разбере, че политическата тежест се определя от това колко пари имаш. Не случайно САЩ са номер едно, а дори и да има многополюсен свят, Русия няма никакъв шанс да е полюс. Най-богатите държави с най богатите граждани са демокрации, Русия пак ще приключи с опашки и купони за храна.
52
13
 
32
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
Нека държа високите технологиите, интернета и социалните мрежи, да съм държавата в която всеки ако поиска и работи здраво може да стане мултимилиардер, където всички гении отиват, защото ще получат милиони и световно признание, пък ти ми говори как съм бил обречен на провал. Чувал съм 40 годишни охранители и сервитьори да говорят, че никога не биха станали програмисти, защото ще сложат очила. Хахахахаха.
51
32
 
37
 
! Отговори
Майкооо преди 1 година
Путене Ако САЩ искат ще ви смачкат като консервена кутия И пандезчийте не могат ви помогнат