България си отмъсти за освиркания химн, подчини Северна Македония

Мачът завърши 1:0
Обновена: 26 сеп 2022 23:53 | 26 сеп 2022 23:47, Нели Христова
162
България си отмъсти за освиркания химн, подчини Северна Македония
Снимка: БГНЕС

България тресна с 1:0 Северна Македония в Скопие и записа важна победа в Лига на нациите. Единственото попадение в мача заби Кирил Десподов в 50-ата минута, съобщават от Gol.bg. Грозните сцени започнаха с освиркането на химна на България, което показа, че за домакините мачът бе нещо повече от спорт.

Домакините останаха още през първото полувреме с човек по-малко след безумно влизане на Тодорски с бутоните в коляното на Марин Петков. В края на мача пък домакините се изнервиха и непрекъснато търсеха провокации, което провокира съдията да раздава "на килограм" жълри картони, включително и на наставниците на двата отбора.

С победата България събра 9 точки и финишира на второ място в група С, докато северномакедонците са трети със седем. Победител е Грузия, а на последното място остана Гибралтар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
6
 
9
 
! Отговори
До 51 преди 1 година
С тази разлика ,че етническите украинци ,не са руснаци по ДНК,докато "македонците" са с българотракийски произход както нас.Както и българите нямат никаква етническо генетична връзка с руснаците.Имаме единствено историческа връзка и русцизми заради влиянието от съветско време.
37
5
 
14
 
! Отговори
до Реалист преди 1 година
"Странно защо русоробите постоянно ни натрапват връзката на Македония с Украйна!"_______Може би защото Скопие сами оприличиха себе си с Киев? Както и да е, темата е спорт, по-добре се въздържай от политика, поне тук.
36
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако е възможно да има по-*** хора от нашенците, то това са въртоглавите метиляви македонци!
35
15
 
17
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Странно защо русоробите постоянно ни натрапват връзката на Македония с Украйна! България не е тръгнала да срива цели градове, щото можели да дойдат "амееиканци"! И да твърдиш ,че Кремъл освобождавал, си е повече от цинизъм. Достатъчно е да видиш какво направиха с Мариопул, и да видиш истинското лице на Психаря от Кремъл!
34
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е верно са българските украинци ама макитата са даже още по гадни от украинците.Злобата им няма граници.Българи които мразят от душа други българи.
33
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отрекоха се от дедите ди, защото сърбите поискаха така! Отрекоха се от езика ди, защото Тито им каза! Смениха името на стадиона си, защото гърците поискаха така! Смениха текста на химна си! Смениха името на държавата си, защото гърците поискаха така! Сега да идат при тоше да им пее шиптърски песни!
32
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Александър Велики е грък! Няма нищо общо с *** Скопия!
31
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мачовете са една пpocтотия. Но, големият проблем е, че ако България в качеството си на политици и народ не вземем спешни мерки, то Македония ще се окаже българската Украйна и рано или късно ще има война между нас. С тази разлика, че Русия разполага с най-мощния ядрен потенциал в света и може да реши проблема си Украйна за 2 минути, а ние имаме разбита армия с 3 самолета.
30
10
 
25
 
! Отговори
г преди 1 година
Българските украинци в пълния си блясък, освиркваха, псуваха, ако можеха щяха и да убиват.После се чудим защо Русия си защити народеца.
29
2
 
26
 
! Отговори
...... преди 1 година
Бравоооооо България над всичко1
28
8
 
20
 
! Отговори
До факт преди 1 година
Турция има история, народ, икономика, огромна земя,силна армия, медицина. Комплексирана мъкедония е нищо. Турците не признават Македония
27
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ком макетата изгубиха от слабия ни отбор, значи са отчайващо слаби и жалки.
26
6
 
28
 
! Отговори
Маке преди 1 година
Честитки до Блгариа за победата. Македониците согореа во желбата да победат во соседското дерби. Пресуди играчот повеке за Блгариа и мотивациата на младите фудбалери. Неприатно ми е и жал ми е за односот на публиката кон химната и фудбалерите. Очигледно омразата мегу двете страни налагана последните години од политичарите е прекалено голема. Се надевам дека во иднина односите ке се подобрат. Поздрав.
25
18
 
7
 
! Отговори
Еврофутбол преди 1 година
Голям цирк изиграха двата отбора Изкараха добри пари от тотото..Бяха се разбрали предварително Македония да загуби и България да мине пред Фарьорските острови.Коефициента за червен картон първо полувреме беше 15.А феновете от двете страни да лапат мухи и да се карат помежду си.
24
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прощавам на чалгарите в отбора за издънките заради тази мазна победа с 0:1 срещу тези.
23
2
 
14
 
! Отговори
Брат Вурст преди 1 година
Малко смях от македонските медии: И затоа стадионот беше полн затоа што народот посакуваше победа. Народот доде да се радува, да ги победиме во нешто лошите соседи кои ни оспоруваат историа, азик и идентитет! Фудбалерите не а исполниа желбата на народот загубиа од нашиот наомразен сосед. Бугариа со широки насмевки си оди како голем победник од Скопе. :-) :-)
22
3
 
11
 
! Отговори
Верное преди 1 година
Македонците ще влезнат в ЕУ само като Българи. Който си вземе бг паспорт ще влезне, който не ще чака да влезне заедно с велика Албания.
21
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хи, хи, хи, Ний ги бихме с детската градина, ха, ха, ха!
20
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фарьорски острови - Турция 2:1
19
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наще момчета по-бели, по- европейски и по-хубави от техните, а те викат татари, монголи сме.