Киев: Утре се готви "чудато шоу на Кремъл"

Реално следва деокупация и трибунал, заяви Подоляк
29 сеп 2022 20:33, Александър Попов
64
Киев: Утре се готви "чудато шоу на Кремъл"
Снимка: БГНЕС/ЕПА

Политически съветник на украинския президент нарече "чудато шоу" церемонията, с която Русия планира да обяви утре анексиране на още части от Украйна, предаде Ройтерс.

"Чудато шоу на Кремъл. Обявената "церемония за приемане" няма никакъв правен смисъл. Несъществуващи общности не може да влизат в разпадаща се страна. Не си губете времето с този виртуален руски дневен ред. Реалният живот ще бъде по-интересен: контраофанзива, деокупация, трибунал", написа днес Михайло Подоляк в "Туитър".

Още по темата

Военни анализатори, цитирани от Ройтерс, казват, че украинските въоръжени сили напредват в своите опити да си върнат окупирания източен град Лиман, с което заплашват да нанесат нов удар по кампанията на руския президент Владимир Путин в Донбас, който той се готви да обяви за част от Русия. Освобождаването на този град в северната част на Донецка област може да проправи пътя на украинската армия към съседната Луганска област и така да осуети намеренията на Кремъл да завладее целия Донбас./БТА
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
7
 
20
 
! Отговори
Еврейн (Да де, ама.. преди 1 година
да де, ама реално следва не "деокупация" ами реконтра на контрата, плюс омиротворяване на Одеската и Николаевската области (ама по "трудния начин"), където укро-нацизмът се е забункерирал...И ще се разбере, че героично-епичните, но самоубийствени "нови удари" на укровермахта в Харковска област всъщност го водят до валат. Колкото до трибунали, мечтани от тоа Подоляк - и това ще го имат, и то бая...
2
13
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин тихомълком си постига целите, тия само лаят, оврещяха света и нищо и половина. Е затова трябва политици да стоят на тия места, а не *** и Пульо от ули;ата, дето не знае за какво е сложен там и по тая причина устройва циркове, щото друго не може.
1
15
 
25
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Слава Кокаине :)))