Путин: Западът е готов да нанесе удар по всяка страна

В момента тече процес на "разрушаване" на "еднополярната хегемония"
29 сеп 2022 19:18, Александър Попов
386
Путин: Западът е готов да нанесе удар по всяка страна
Снимка: БГНЕС/ЕПА

Западът е готов да нанесе удар на всяка страна, да я превърне в епицентър на криза, да провокира цветна революция и кървава баня, заяви днес руският президент Владимир Путин по време на видеоконферентен разговор с ръководителите на разузнавателните служби на страните от Общността на независимите държави, предадоха световните агенции.

"Следвайки своите цели, геополитическите ни противници, нашите опоненти, както ние съвсем неотдавна говорихме, са готови да нанесат удар на всеки, на всяка страна, да я превърнат в епицентър на криза, да провокират цветна революция и да отприщят кървава баня", каза Путин.

"Ние не веднъж сме виждали всичко това", допълни той.

"Като се вкопчва към миналото и се опитва да провежда политика на диктатура във всички сфери – от международните отношения и икономиката до културата и спорта, - самият този прословут колективен Запад създава нови и нови проблеми, още и още кризи. При това той не се гнуси да използва всички средства за оказване на натиск върху страните, които избират суверенен път на развитие", каза Путин.

Според руския президент в момента тече процес на "неумолимо разрушаване" на "еднополярната хегемония".

"Това е обективната реалност, с която Западът категорично не желае да се примири", заключи той


386
Още по темата: Владимир Путин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
334
3
 
2
 
! Отговори
Зозо преди 2 месеца
Незнам на кого да се молим да бъдат спрени главно тъпите,жадни,алчни,безморални,подли ,долни американци,след тях тези *** западняци,а тази зелена гъсеница малко й е да бъде размазана за да се озаптят.Само като го видя този с памперса дъртак слабоумен и получавам спазми в стомаха си. Колко нахален трябва да си за да разрушиш една държава и народ и върху разруха да се наслаждаваш на постижение...*** долни...
333
4
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 2 месеца
Ако този прословут преход беше направен от хора, които имат желание да поддържат и развиват предприятията и гледат за народа може и нямаше да ме на това дередже. Мисля, че социализма е направил много за нас, както и ние за него.
332
4
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 2 месеца
До 287 Най-важното ли беше правописната ми грешка? Другия път ще го имам впредвид. Заради едни граници изпираш капитализма. Защото и това, което ни говорят за демокрация, аз лично не го усещам. За 33 години прехода е ясен, пълен провал. Лошите социалисти направиха доста Работещи предприятия и сигорноста за населението, и сме в пъти по-добре от към недвижими имоти. Вярно чакаше се за кола, но това според мен е по маловажно от това да имаш жилище.? Нашите Капиталисти продадоха Държавата.
331
1
 
1
 
! Отговори
Реалист преди 2 месеца
Или по точно до момента преди Майдана
330
3
 
6
 
! Отговори
Реалист преди 2 месеца
Според мен нещата за Руснаците бяха добри когато спазваха всякакви развитие на нещата в полза на Запада,но повече визирам САЩ. Когато спряха да го правят и се противопоставиха нещата се променят. Европа и Русия до 2014 си бяха в доста добри отношения, докато не станаха толкова добри, че почнаха да пречат на бизнес проектите на САЩ.
329
4
 
6
 
! Отговори
Чичо Манчо преди 2 месеца
Изключително нахалство. Не коментирам.
328
10
 
19
 
! Отговори
... преди 2 месеца
Да, да, запада само руши и унищожава, запада е лош, за това децата на половината руски елит са на запад, за това е пълно с емигранти от изток на запад в търсене на по-добър живот, а не обратното, за това даже дъщерята на Путин доскоро живееше на запад, че даже женена за натовски офицер. Гроздето е кисело като е на високо, другарю Путин.
327
11
 
11
 
! Отговори
Куку преди 2 месеца
И тоя човек управлява Русия??? Това е подигравка с една от великите сили! На този малоу...к не бих дал и вход в Люлин да управлява.
326
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Взе да ни писва от този Путин.... наистина човек остане ли на власт толкова време и изкукуригва и става даже опасен!
325
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
НЕ ЗАБРАВЯИТЕ ЧЕ ДНЕС, ФАКТИ И ДРУИ СА СОРОСКИ САИТОВЕ
324
17
 
16
 
! Отговори
Петрова преди 2 месеца
Нищо подобно - единствената държава в света ,която се готви и винаги е в състояние да възпламени света е днешна диктаторска Русия !!! Долу узурпаторите и агресорите ! Долу кървавите им ръце от Украйна !!!
323
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Путин, неговото обкръжение плюс руската олигархия разкрасиха огромните богатства на Русия, не Западът! За да могат да си купуват имения, яхти и футболни отбори точно там, на запад от Мордор. Западът си плащаше за всичко което купуваше от тях, не го крадеше от Русия, както някои тук се опитват да ни убедят. А за бедния руски крепостен мужик остана само самогонката пред телевизора. И пак да се кланя на Цар-Государ и да мре за него в друга суверенна държава!
322
18
 
19
 
! Отговори
РУСИЯ Е враг... преди 2 месеца
....НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ТОВА--В БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ Е ИДВАЛА КАТО "ЗАВОЕВАТЕЛ" НА ПРОЛИВИТЕ И ЕВРОПА!!!
321
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Каквото и да се напише, каквото и да се каже, каквото и да се направи, помнете, случвало се е и преди. Хората забравят едно много важно нещо. Коя година сме, няма никакво значение, поведението е едно и също, младите искат да открият отдавна забравени неща.
320
13
 
17
 
! Отговори
ЗНАЕМ преди 2 месеца
Русия е готова да нанесе удар по всяка страна ! Нали така многократно се хвалеше Путин ! Колко много пъти го заяви до сега !
319
17
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ако не беше войната с Украйна нямаше да разбера колко е силна пропагандата и дезинформацията на Русия. Как са ни обработвали и заблуждавали с клишета. От русофил в продължение на 50-55 години за една нощ станах русофоб. Путин сам нанесе вреда на Русия.
318
9
 
31
 
! Отговори
ан преди 2 месеца
Абе дъщерята на този не живее ли в гадната капиталистическа Швецария?Лавров и Песков защо не пуснаха децата си на фронта за пример, а са в Западна Европа?Май глупаците са бедните? Но пред Бог всички ще сме еднакви....
317
9
 
5
 
! Отговори
П.К. преди 2 месеца
Трезво и достойно да преценим изказаните мисли. Без външна намеса и внушения.
316
2
 
4
 
! Отговори
1 преди 2 месеца
Не само по страна, ами и по своите. Все пак няма за всички...
315
12
 
31
 
! Отговори
Гражданин преди 2 месеца
Голата истина е, че ссср се разпадна не поради недостиг на танкове; хората в цяла Източна Европа искат да живеят с европейски стандарт, а не в руска деревня