Путин: Западът е готов да нанесе удар по всяка страна

В момента тече процес на "разрушаване" на "еднополярната хегемония"
29 сеп 2022 19:18, Александър Попов
386
Путин: Западът е готов да нанесе удар по всяка страна
Снимка: БГНЕС/ЕПА

Западът е готов да нанесе удар на всяка страна, да я превърне в епицентър на криза, да провокира цветна революция и кървава баня, заяви днес руският президент Владимир Путин по време на видеоконферентен разговор с ръководителите на разузнавателните служби на страните от Общността на независимите държави, предадоха световните агенции.

"Следвайки своите цели, геополитическите ни противници, нашите опоненти, както ние съвсем неотдавна говорихме, са готови да нанесат удар на всеки, на всяка страна, да я превърнат в епицентър на криза, да провокират цветна революция и да отприщят кървава баня", каза Путин.

"Ние не веднъж сме виждали всичко това", допълни той.

"Като се вкопчва към миналото и се опитва да провежда политика на диктатура във всички сфери – от международните отношения и икономиката до културата и спорта, - самият този прословут колективен Запад създава нови и нови проблеми, още и още кризи. При това той не се гнуси да използва всички средства за оказване на натиск върху страните, които избират суверенен път на развитие", каза Путин.

Според руския президент в момента тече процес на "неумолимо разрушаване" на "еднополярната хегемония".

"Това е обективната реалност, с която Западът категорично не желае да се примири", заключи той

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


386
Още по темата: Владимир Путин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
256
17
 
10
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Знаете ли какво. Хипотетично Русия не напада и всичко, което е казано от страна на Русия е истина. Минали са години от хората си казват е те бяха прави, е да ама няма смисъл, не че Русия не може по всяко време да започне това което почна. Само да добавя, че преди да навлезе в Украйна Русия предупреди и искаше писмени гаранции за сигорноста на Русия, но САЩ не даваха такива. Случая ми напомня на периода когато Русия и САЩ бяха се разбрали НАТО да не се разширява на изток, но се случи,знаем.
255
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
да Готов е... Може го и ще го стори при нужда а русия да върви на Х... абе там дето замина крайцера масква ... няма да липсва на никого
254
2
 
1
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
До 274 нямам нужда, казвам си наблюденията, както и ти своите.
253
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Марш на фронта бе копейкаджии! Нормалните руснаци бягат от руzzия
252
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Реалист смени си хаповете и господарите
251
5
 
13
 
! Отговори
Оле оле! преди 1 година
Значи този ако ги мисли наистина тия глупости дето ги ръси, то значи е способен да натисне и ядреното копче!
250
10
 
11
 
! Отговори
Зелен чорап преди 1 година
Фашагата путин е по-зле и от наш кирчо
249
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мда, за разлика от Русия която не е окупирала територии от Грузия ,Украйна и не бомбандира Сирия
248
5
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
До Кори Да прав си отвориха си вратите, но на САЩ не им хареса и започнаха да ги затварят. Имат си кусури Руснаците няма спор. Мисля че сега е момента на Русия и не само да почнат да подпомагат и запазват своите мозъци, а не да ги задушавам и натискат, това се случваше надявам се сега по малко и за вбъдеще изобщо това да се случи в нашата страна и в Русия и много други държави.
247
3
 
0
 
! Отговори
Кори преди 1 година
До До Кори, и на мен ми стоят смешно рязането на ленти и разнасянето на бъклици, но това събитие дава повод за неформална среща на управляващи политици от Балканите.
246
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мен не ме е страх от някоя западна държава, не ме е страх от Щатите, страх ме е от Путин, който е ментално увреден и напълно непредсказуем! Никой не знае какъв ужас може да измисли утре този умопобъркан маниак , когато светът се опълчи на неговия произвол да присъедини насила нови части от Украйна... тогава ще се види кой е истинският злодей.
245
8
 
12
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
До 259 Мислиш ли, че ООН ще позволи на Русия да влезе в Украйна? Русия беше предала доказателства на ООН за зверствата, които се извършват в Донбас, но нямаше никакво осъждане от страна на ООН или Запада, защо? А биологичните бази в Украйна потвърдени от САЩ? Това е и отговор за 263. Ако Европа се разграничи от САЩ всичко ще е по добре. Мое мнение
244
9
 
15
 
! Отговори
Ром'с преди 1 година
Тази война започна още през 2013 когато Фашингтон поиска от Москва да признаят и рекламират лесбиянки и пед... си..., но Путин отказа да рекламира... и Запада не изпрати в Сочи на Олимпиада нито една държавата глава... а изпрати лесбиянки, ***... Просто Фашингтон иска да подчини Путин... затова и спретнаха " Майдана", излъгаха Янукович, Порошенко подписа договори и 8 години не се изпълняват... Така че, Путин бе предизвикан и той единственно Той хвърли ръкавицата на Украйна-САЩ.
243
8
 
5
 
! Отговори
Кори преди 1 година
До Реалист, светът си отвори вратите за руснака. Руснакът се погледна в огледалото облечен с чуждоземски костюм и реши че е най-красив и най-велик, и трябва света да командва. И се задействаха примитивните инстикти за разрушения и грабеж.
242
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Джудж, в търсене на съюзниците...ама те избягаха. Цирк по руски.
241
3
 
4
 
! Отговори
До реалист преди 1 година
До 24 .02 какъв беше проблема?
240
12
 
16
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Тези действия са много странни. Не може да кажем, че само Русия е виновна за ситуацията. Аз лично през последните години забелязах, че когато между Русия и Европа се получи някакво затопляне и добро сътрудничество в индустрията и развитието, САЩ рязко се намесва и нещата охладняват.
239
3
 
0
 
! Отговори
До 259 реалист преди 1 година
,, лъжата", ако наистина е лъжа, беше да се вземе позволение от ООН! А можеше да действат като Путин...
238
7
 
9
 
! Отговори
Равнопосавеност преди 1 година
До 238 - Аааа не Кики *** и Путин са просто от различни планети. Кики по княза на западните си дружки. Прилича на фон дер лайнена, на бай дън и на Боко тиквата. Все пак Кики е Канадец и е държал два семестъра курс в Оксфорд. Путин е готов да види война за да запази суверенитета на страната си, а Кики и фон дер лайнена са готови да унищожат страните си икономически и социално за да угодничат на тези дето са ги поставили на поста. Те са марионетки еднодневки.
237
1
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
До 252 Може и да му се разминало както казваш временно. Да победиш някого когото и да е било с лъжа не е морално и справедливо дори, и целта да е за добро. Не може да победиш лъжата с лъжа, защото ти ставаш част от лъжата и шантажа, освен, ако не си вече част от нея.