Путин: Западът е готов да нанесе удар по всяка страна

В момента тече процес на "разрушаване" на "еднополярната хегемония"
29 сеп 2022 19:18, Александър Попов
386
Путин: Западът е готов да нанесе удар по всяка страна
Снимка: БГНЕС/ЕПА

Западът е готов да нанесе удар на всяка страна, да я превърне в епицентър на криза, да провокира цветна революция и кървава баня, заяви днес руският президент Владимир Путин по време на видеоконферентен разговор с ръководителите на разузнавателните служби на страните от Общността на независимите държави, предадоха световните агенции.

"Следвайки своите цели, геополитическите ни противници, нашите опоненти, както ние съвсем неотдавна говорихме, са готови да нанесат удар на всеки, на всяка страна, да я превърнат в епицентър на криза, да провокират цветна революция и да отприщят кървава баня", каза Путин.

"Ние не веднъж сме виждали всичко това", допълни той.

"Като се вкопчва към миналото и се опитва да провежда политика на диктатура във всички сфери – от международните отношения и икономиката до културата и спорта, - самият този прословут колективен Запад създава нови и нови проблеми, още и още кризи. При това той не се гнуси да използва всички средства за оказване на натиск върху страните, които избират суверенен път на развитие", каза Путин.

Според руския президент в момента тече процес на "неумолимо разрушаване" на "еднополярната хегемония".

"Това е обективната реалност, с която Западът категорично не желае да се примири", заключи той

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


386
Още по темата: Владимир Путин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
236
9
 
12
 
! Отговори
Безумен диктатор преди 1 година
Винаги има някакъв такъв направи цяла Украйна във пепелища ,методично унищожава всичко строено поколения наред подстрекава двете области да се вдигнат на бунт и отделят от Украйна превзе Крим и все че те него ЩЕЛИ да го нападнат ! Знае че е диктатор има параноя постоянен страх да не го свалят и е готов на всякакви кървави воини !Дано НАТО знае какво прави иначе този може да унищожи света !
235
6
 
21
 
! Отговори
300 000 преди 1 година
Копейките задават ли си въпроса - каде се дяна руската редовната армия на чието място отиват 300 000 мобилизирани резервисти ??
234
2
 
9
 
! Отговори
Росен Каравелов преди 1 година
Право куме в очи
233
4
 
4
 
! Отговори
хайнсднсайн преди 1 година
поне не ядрен удар, за разлика от тебе, фасул.
232
4
 
9
 
! Отговори
Шльободумп преди 1 година
Гледам тоя често го показват напоследък. Къф е ? Некъф известен ли е ?
231
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
руската армия съществува за да има поне една по жалка армия и от италиянската
230
5
 
11
 
! Отговори
До 246 реалист преди 1 година
На Садам му се размина за нахлуването в Кувейт! Бог забавя, но не забравя! Сега историята се повтаря!
229
7
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
А, ти какво правиш в Украйна? Не нанасяш ли удар?
228
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 246 .... воюва др,,ъщки руската армия е гов,,но
227
4
 
4
 
! Отговори
До Кори преди 1 година
И у нас вдруги ден ще има все народни тържества, за пускането на интрконектора! Официалните лица ще са в НДК...
226
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Все едно да спориш с Хитлер през ВСВ. Александър Дугин е гуруто на всички в Кремъл, четат неговите книги и ги изучават в училище и военните училища. В БГ също проповядват философията на Александър Дугин по радиото, в политиката. Това е фашистка, екстремистка и фундаменталистка идеология, която няма общо с комунизма, със Съветския съюз. Това руска имперска, фашистка, националистическа и нацистка идеология.
225
6
 
6
 
! Отговори
2024 преди 1 година
русия блатиста прожинция в северен КИТАЙ
224
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи чакай да видим. Руската армия е без обувки, без логистика, без храна, търпи много поражения, масово се предава, ползва Д. тампони в место бинд, няма боеприпаси и т.н. и т.н. пропагандиски глуупоости. Но 150 000 армия в това положение воюва с 2 000 000 армия която и доставят оръжие от цял свят? Но утре, първата АНЕКСИРА 15% от земята на втората!?!?
223
1
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
До 226 това което прочетох туко що за Кадафи ме отврати и даже не ми се коментира. А за Ирак не мисля да говоря много, но начина по който изтъргуваха и изманипулираха влизането си страната е долен и подлежи на съд това е.
222
3
 
9
 
! Отговори
АЛО РУБЛЯКА, преди 1 година
НЕДЕЙ ВИКАЙ МНОГО, ЧЕ ЩЕ ТЕ ИЗДАДЕМ НА ПУТИН - ТЪКМО НАБИРА ВОЙНИЦИ... АЙ КРИЙ С ЕТУК НА ХУБАВО!
221
1
 
5
 
! Отговори
Кори преди 1 година
До Споко, случайно хванах по някаква ТВ приготовленията за празненствата в Москва. Под имената на новите "придобивки" с големи букви изписано "Россия". От време предупреждавам - това "Россия" ще взриви федерацията. РФ не е само Русия, но хората от другите федеративни части са изпращани да умират за "Славата на Русия" Това незачитане, дори формално на другите общности, ще взриви федерацията. И после Москва ще каже ча американците са виновни.
220
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 234 Няма логистика , няма провизии , абе нищо няма руската армия . А присъедини една България като територия . И то каква - икономиката на Украйна е там
219
4
 
8
 
! Отговори
НИЩО НОВО преди 1 година
НОВ СВЕТОВЕН РЕД- ГЛАД, ВОЙНИ, МИЗЕРИЯ, ДЕФИЦИТ, ЗАТВОРЕНИ ГРАНИЦИ, ОМРАЗА- ТВА Е НА ПУТИН НОВИЯ МНОГОПОЛЮСЕН МОДЕЛ. НО ТОЙ Е ТАКЪВ ОЩЕ ОТ 100 Г ОТ ВРЕМЕТО НА ЛЕНИН. И ПРИ БРЕЖНЕВВ БЯХМЕ ТАКА. АЛАБАЛИЗМИ РУСКА ПРОПАГАНДА, НЕ ЗНАМ КОЙ ДОПУСКА ТОВА ДА СЕ ПУБЛИКУВА
218
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
русия държажа без бъдеще
217
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 228 При Лиман е както в зомбифилмите . Украинците атакуват , атакуват , атакуват и нищо . Само жертви дават . Руснаците са се подготвили , отделно поуки след Харков . Докога ще продължи Зеле да обрича хората си на смърт- той си знае . Няма самолети , няма тежка артилерия , няма как да стане като хвърли 100 000 души в бой , без нищо друго .А друго Киев няма . САЩ и ЕС засега не дават мощни оръжия . Няма какво да постигне Зеле при Лиман . Освен да кара войниците на заколение