Русия анексира окупираните територии в Украйна утре

Дмитрий Песков заяви, че това ще стане на церемония в Кремъл
29 сеп 2022 14:10, Петя Славова
124
Русия анексира окупираните територии в Украйна утре
Снимка: БГНЕС

Москва ще анексира официално четири окупирани от Русия области в Украйна на церемония в Кремъл в петък, заяви говорителят на президента Владимир Путин.

Още по темата
"Утре в Георгиевската зала на Големия кремълски дворец в 15:00 ч. (1200 ч. по Гринуич) ще се състои церемония по подписването на договора за присъединяване на новите територии към Русия", заяви говорителят Дмитрий Песков, като добави, че Путин ще произнесе реч на това събитие и ще се срещне с назначените от Москва управители на украинските региони.

Споразумения ще бъдат подписани "с всички четири територии, които проведоха референдуми и отправиха съответните искания към руската страна", каза Песков, цитиран от БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
11
 
8
 
! Отговори
от ЮАР преди 1 година
Т.нар. референдуми са едно очевидно фалшименто - поне 70% от жителите на тия райони избягаха на Запад, други бяха евакуирани насила в Русия, на останалите им разнасяха бюлетини и урни с по два автоматчика за респект, че да турят кръстчето в правилната кутийка. Тоя филм на нас, живелите през соца ни е добре познат. Ако Америка реши наистина да помогне на Украина с повече и по-мощни системи (понеже досегашната помощ е минимална, от кумова срама), тия райони ще ги отвоюват обратно за 3-6 месеца.
66
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Боби Като мразиш фейк, защо го пишеш, м? Май послъгваш като путинската машинка. Карай, по хора ходи. Пиши си, няма да четем. Пиши си на воля
65
6
 
5
 
! Отговори
Кой ще ги остави преди 1 година
Да вземат двете най индустриални области и водоизточници за Крим бе ? Въобще не си го и помисляйте тоя номер със референдума е известен на службите още от 2014г ! Зеленски няма да спре войската Русия ако използва атом и Запада си затрае ядреното изнудване ще е нещо обичайно -- идват два камиона руснаци тука и ти казват ,ако ги барнете ви пращаме пет Сармата ! И вие викате ами добре ? Тоя дето плаши така ще го издумкат ,че да се научи на ред и закон !
64
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 60. *** там, в Раша, за кво си тук, безполезен. Ех, безсмислен е животът на копейкиновеца. Не знае какво иска . Чака Костя да му каже
63
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи до утре Путин ще получил инфаркт от радост, язък, няма да го преживее. Много шум за нищо. Време му е за отвъдното. А на Медведевия син му е време за фронта
62
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво Братушки!! Мачкай Запада Вова! Винаги има за какво!!-:)))
61
8
 
5
 
! Отговори
преди 1 година
До другата година не само 50 процента от Украйна ще бъде взета но и даже 80 процента.Най вероятно Путин ще остави една малка Украйна на границата с Полша на територия приблизително колкото България.
60
4
 
4
 
! Отговори
ТУЙ ОКОКОРЕНОТО ? преди 1 година
Какво е ? Ей така ще се озвериш като видиш Мас33ква да изчезва барабар със роодата ти от ядрен удар ! Не само да плашите !
59
8
 
9
 
! Отговори
тъпчо преди 1 година
Щатите отвориха кутията на Пандора с Косово...беше въпрос на време да се случват такива работи.
58
5
 
8
 
! Отговори
Капитан Петко преди 1 година
Какво анексира като те половината от областите са още на Украйна с техни войски там. Голяма излагация и простотия.
57
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стига сте мрънкали.България също може да претендира за територията на Старата Велика България която се е намирала на територията на сегашна Украйна.Освен това доста българи има и в земите на Бесарабия.Възможно е там да се основе и Бесарабска народна република.
56
0
 
1
 
! Отговори
Европеец преди 1 година
До препърс. Събуди се, сънуваш. Подобни глу.пости четем от десетилетия и нищо такова не се е случило.
55
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Боби. И как точно ти отговаряш на коментара за синчето на Песков, че нещо не става ясно?
54
0
 
4
 
! Отговори
Демократ преди 1 година
52. Цивилизованите и демократични народи от различни етноси нямат проблем да живеят заедно в обща държава. Искаш ли примери?
53
0
 
4
 
! Отговори
Гледна точка преди 1 година
До 52. Ами те и в Кърджалийска област 90 процента са турци. Нататък знаеш какво искам да кажа, нали?
52
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 63 ...чел си го в школата за вербовчици на КГБ.Това което прави СССР и вината и за Втората е нищо учудващо.Тя следва имперските политики на старата Русия А именно овладяване и покоряване държавите на Запад.И там се договаря с Хитлер.Поради видимата му мощ.Сталин се кани да става част от неговите военни набези
51
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега е момента запада да подвие опашка и да избегне ТСВ.Уви,няма да го направи.
50
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пък аз съм комунист от България .И се чувствам част от Русия....Снощи сънувах , че се провеждат референдум в България.Мислех си, дойде дядо Иван.И като се приближавам по наблизо ..гледам..А! ? ..Що е това..Турското знаме и полумесец.И после ...не е за деца под 1 8 години за онова що ми се случи....Болката е голяма..И моралната!
49
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Песков да си праща синчето да се бие. А не да обяснява кога щели да откраднат чуждата територия
48
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 58...предполагам , че коментарът е бил ...Филаделфия и бягат от скъпотията във Филаделфия в Русия Защото в Русия се живее по добре.