Русия: Течовете в "Северен поток" в зона, контролирана от службите на САЩ

Белият дом правел "жалки" опити да обясни думи на Байдън
29 сеп 2022 13:45, Елка Василева
125
Русия: Течовете в "Северен поток" в зона, контролирана от службите на САЩ
Снимка: архив, БГНЕС

Министерството на външните работи на Русия днес заяви, че течовете по газопроводите "Северен поток" са възникнали в зона, контролирана от разузнавателните служби на САЩ, съобщи РИА Новости, позовавайки се на дипломатическото ведомство, предаде Ройтерс.

Още по темата
Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова определи като „жалки“ опитите на говорителката на Белия дом Карин Жан-Пиер да разясни значението на думите на Джо Байдън за прекратяване съществуването на проекта „Северен поток 2“.

Захарова също така нарече „смехотворни“ и „лъжа“ думите на държавния секретар на САЩ Антъни Блинкън, че атаките срещу газопроводите „Северен поток“  и „Северен поток-2“ не са от полза за никого.

(БТА)


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
14
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 1 година
РЕШЕНИЕТО ЗА СПУКВАНЕ НА СЕВЕРЕН ПОТОК Е БИЛО ВЗЕТО НА РЕФЕРЕНДУМ НА СВЕТОВНИТЕ ГАЗОПРОВОДИ.
15
36
 
7
 
! Отговори
Космонавт преди 1 година
Всеки който следва култа към личноста и се кланя на Путин е психичноболен като него. Не ми се правете на русофили, никой русофил не се радва на смъртта на 60 000 руснака. Никой човек с душа не се радва на страданията на хора, били те украинци или руснаци. Бошевики, спящи клетки, бъдещи терористи, ще горите в ада.
14
3
 
19
 
! Отговори
do 13 преди 1 година
До Космонавт: Това, че си надрусан *** в "небесата", не те прави космонавт. Просто трябва да си взимаш хапчетата по-редовно. Не е сложно, опитай!
13
35
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредните глупости на Кремъл.
12
30
 
8
 
! Отговори
Космонавт преди 1 година
До 14 Ще полагам цветя на гроба на убиеца на Путин, ще си закача негова снимка в стаята. Ще уважавам и ще гласувам (сега не гласувам за никой) за политика който изиска крадената ни история от измислената Русия! Да връщат 40-те вагона с крадена история, която откраднаха с помоща на гръцките попове и съхраняват в Екатеринбург!
11
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
СЕВЕРЕН ПОТОК МОЖЕ ДА СЕ Е ПУКНАЛ ОТ СРАМ...
10
25
 
3
 
! Отговори
Тошо преди 1 година
А някой слязал ли е долу да види какво става и вече от фактологията, да се направят изводи!Ами ако има разместване на земни пластове, ако има течение което да е извило тръбата и на най-слабото мясо да се скъса!?
9
42
 
5
 
! Отговори
Дедо Гочо преди 1 година
Много елементарно от страна на Русия да се отърве от евентуални искове за това че не изпълнява договора за доставка на газ
8
39
 
7
 
! Отговори
Космонавт преди 1 година
До 3 Помощи взимате само вие русофилите. Аз съм от род на антикомунисти, поколения наред. Разбра ли, болшевик? Противни са ми хора които се притесняват, че няма да могат да си платят тока или да се нахранят. Това е резултат от липса на креативност или мързел.
7
32
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Захарова я кажи що отиде да си направиш сватбата в Ню Йорк нали уж там е вечния ви враг САЩ ,па и не е хубаво там тъй съм чувал от рушоффиле :))))
6
26
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те и референдумите са в зона контролирана от Русия, ама Захарова си мълчи по въпроса...
5
26
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Мдааа, Маша - алкаша никога не лъже, ама никога :)))))) Също и Песков и Лавров...
4
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДОКАЖЕТЕ ГО БЕ, ДОКАЖЕТЕ ГО!
3
23
 
8
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
Дядото от бункера вече няма в ръцете си икономическото си оръжие за манипулация на цяла Европа- доставките му на газ.С какво ще притиска сега европейците, ще ги заплашва и тях да ги освобождава както Украйна ли?
2
3
 
46
 
! Отговори
Иво преди 1 година
Не виждам логиката в едно море пълно от Натовски сили някой ръснак да отиде и да си гръмне тръбопровода ейтака щото на пук на Шолц.. сумати бомби фърлиха в украйна но тръбопроводите фи пазят като очите си. Ти да видиш баш сега, на дъното на морето ще тръгнат с подводници да си режат тръбата. Незнам колко ЛГБТ измит мозък трябва да си за да вярваш че е така
1
32
 
8
 
! Отговори
Сорка преди 1 година
Ами Захарче, вие сами си го направихте това положение, като лъжете нон стоп ся и да казвате истината, па никой няма да ви повярва. Да бяхте чели Лъжливото овчарче като малки.