С еднопосочен билет: Алла Пугачова тръгна от Русия

Певицата заминала за Тел Авив
30 сеп 2022 10:43, Петя Славова
88
С еднопосочен билет: Алла Пугачова тръгна от Русия
Снимка: БГНЕС

С еднопосочен билет, руската певица Алла Пугачова си тръгна от Русия. Тнвърдението е на вестник "Известия“. По информация на изданието тя е заминала за Тел Авив с еднопосочен билет, придружена от децата си.

През пролетта изпълнителката отново летя за Израел със съпруга си Максим Галкин, който е признат за индивидуален чуждестранен агент, и децата си. Там семейството има елитно имение, което според запознати струва най-малко 6 милиона долара, информира "Фойус".

В края на август Пугачова се завърна в Русия, а по-късно мъжът ѝ Галкин беше признат за чужд агент, припомня Bulgaria ON AIR.

Министерството на правосъдието посочи, че художникът е публикувал антируски изявления в социалните мрежи и освен това има източник на финансиране в Украйна. Галкин обаче не се съгласи с новия си статус.

Алла Пугачова също поиска да бъде включена в списъка на чуждестранните агенти. От Кремъл се въздържаха да коментират това . Източник на "Известия“ обаче твърди, че след това изявление певицата се проверява за дискредитация от руската армия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
3
 
4
 
! Отговори
Помня я преди 1 година
БАба Ала,добра певица през времето на СССР,толерирана имаше всичко.Обаче на стари годони испляска тотално,бая мради хуйчета потроши,а сега напуска Родината си по позэрен начин.И каде при евршйчетата.Путин на тъкива *** трябва да им энулира Руското гражданство,никакво връщане повече.
67
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да си купи въже и да си търси як клон, че не всеки клон ще я издържи!
66
5
 
5
 
! Отговори
Сюлейман паша преди 1 година
И тия нещастници,бьлващи омраза и обиди по такива талантливи хора като Пугачова са в ежедневието ни вьв вид на колеги,сьседи та даже и приятели! Болни комунистически мозьци! Що не се сьберете всичките ***,*** и на тумби да се заселите в някое зелено прекрасно райско кьтче в Колыма,Сибир, и там да си обичате джу....жен1цето и да се радвате на благата,които той ще ви осигури?! И на вас добре а на нас още по добре!
65
4
 
3
 
! Отговори
Гиви преди 1 година
Ауууу каква загуба.
64
3
 
8
 
! Отговори
Дедо Цецо преди 1 година
Га яде кифтетата ни рива.
63
5
 
6
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Умна жена.
62
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каквато и тема да има ЕДНИ ОБРАЗОВАНИ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ ОТ БКП ВИНАГИ ПРЕДЪВКВАТ ....НА БОЙКО
61
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кукувица.
60
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде всички ваксинирани - На фронта! Няма значение кой на коя страна се бие. И без друго много време не ви остава.
59
6
 
2
 
! Отговори
Св. Джавелин преди 1 година
До Алекс . Е как бе, те сега им е момента да изпъкнат жалкарите чичаци и лелки (те са дядовци и баби вече). Същите допреди няколко години не спираха да плючт по комунизма, защото беше модерно, а сега обърнаха палачинката пак да се правят на интересни, да се чувстват значими... не че някой ги бръсне за нещо
58
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 65: Ами няма ли да е по- добре да я заровят до кръста, а от кръста нагоре да я намажат с латекс. Ще спестят от паметник.
57
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Като ви е толкова милно за Раша, що не ходите да се биете за нея. Прости промити комунисти." _____ А на тебе като ти е скъп евроатлантизма, защо не си в окопите да браниш Зеленичкия и Отвъдокеанската деменция? Докажи се пред големия бял господар, че си правилно индоктриниран и готов да умреш.
56
5
 
4
 
! Отговори
...? преди 1 година
"Индивидуален, чуждестранен агент"??? Кремълската секта съвсем изперка!
55
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре, че е еднопосочен. Сега не трябва да я пускат обратно. Тя е взела много пари за пропаганда. Ще я заровят в Украйна като и дойде времето. Ако има кой.
54
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бидейки руски евреи, явно Израел им е по-мил. Прав им път. Но Говнялкин не е художник, а артист, в смисъл на тв водещ, нещо като шут.
53
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Евреи, не са руснаци. Затова имат имоти в Израел. Докато имаха полза, си трайкаха. Плазмодии.
52
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На тези години не знае какво прави бабЕто.
51
3
 
3
 
! Отговори
Украинка преди 1 година
Там е мястото, но няма да има мъни, всички приятели обърнаха е гръб.И да върне милиони получени не заслужено, голямото изчадие.
50
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заща така избягала от най великата силна развила се държава на западнала ?
49
7
 
4
 
! Отговори
Кори преди 1 година
До Анонимен 53, преди време разговарям с наш цирков артист, иначе изглеждаше интелегентен човек. Казва ми, при бай Тошо беше екстра, аз съм изненадан, този човек е бил по света. Ето "сметката" на такива : - получавам 1000 долара (което е само част от реално заработеното в чужбина), това за българина бяха много пари и най-важното - обикаляш света! Кой можеше да излиза? Тези хора икономически са ограбвани, но са доволни защото са купени с правото да пътуват. Сега изглежда невероятно, нали?