Кадиров съветва Русия да използва ядрени оръжия в Украйна

Той критикува руските командири за изтеглянето от Лиман
1 окт 2022 21:32, Анисия Иванова
265
Кадиров съветва Русия да използва ядрени оръжия в Украйна
Снимка: БГНЕС

Русия трябва да обмисли използването на ядрени оръжия с малка мощност в конфликта в Украйна, заяви чеченският лидер Рамзан Кадиров, цитиран от Ройтерс. Това изявление той направи малко след като бе съобщено за нови неуспехи на руските сили на бойното поле.

Още по темата

В пост в "Телеграм" Кадиров отправи критики към руските командири заради това, че те са изтеглили руските сили от източния украински град Лиман днес, което той определи като изоставяне на града. "По мое лично мнение трябва да бъдат взети по-драстични мерки, стигащи до обявяването на военно положение в граничните райони и до употребата на ядрени оръжия с ниска мощност", каза чеченският лидер.

През деня стана ясно, че руските сили са се изтеглили от град Лиман, важен железопътен възел в Източна Украйна. Новината дойде малко след като украинското министерство на отбраната съобщи, че украинските сили влизат в Лиман, предадоха световните агенции, като се позовават на руското министерство на отбраната.

В изявлението на руското министерство на отбраната се казва: "Заплашени да бъдат обкръжени, съюзническите сили се изтеглиха от Лиман към по-безопасни позиции".

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
3
 
17
 
! Отговори
До 123 преди 1 година
Германия, Франция и Англия са над 200 млн население с бюджет 10 пъти над руския, стари военни сили, с опит и дисциплина. В конвенционална война ще смажат Водките за 2 дни, а не за 3. А и Франция и Великобритания имат над 500 атомни бомбастика! Просто Раша няма никакви шансове, то Украйна ги посрами с 40 млн население. От тук нататък никой няма да има респект от тях. Даже се притеснявам, че и турците са по-силни от тях
75
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 124 не могат да бъдат унищожени щото са само на хартия май
74
0
 
7
 
! Отговори
до 124 преди 1 година
Е как да ги види бе, нали са фантоми?
73
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Крайно време е Германия, Франция и Англия да стъпчат за 3 дни лилипутиин. Даже САЩ не е нужно да се намесват. 1 млн дисциплинирана и обучена армия с 500 изтребителя и 1000 танка и Руша е чао, а Цска Масква дублиращ отбор на Цска София
72
2
 
15
 
! Отговори
до 118 преди 1 година
Руската редовна армия първа даде фира. Великите им спецназовци бяха нулирани при гостумел.
71
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 102 Басаев , Дудаев , Радуев са терористи . Нищо общо няма тяхното дело с Ботев . по сички норми са терористи , не че Русия ги е обявила за такива
70
3
 
16
 
! Отговори
до 113 преди 1 година
Крайцера Москва забрави, убиецът на самолетоносачи, дето според кремъл още си плава! Всичката им работа е ей такава на тея лаладжии. Само показуха и никакво покритие. Впрочем какво стана с безаналоговия танк Армат? Няма ли да влиза в боя, или чакат още 300 000 жертви да дадат?
69
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До нострадамус. А те пък украинците не знаят за тях и как да се пазят. Тези бомби имат ефект при определени условия, иначе правят само дупки в земята.
68
17
 
5
 
! Отговори
Нострадамус младши преди 1 година
Кадиров е малко краен ..Русия има оръжия за локални боеве по-ефективни от ядрените ..Примерно ФАБ 1000 , 3000 и 5000 ...Зловещи конвенционални авиобомби ...Май дойде момента да бъдат използвани в новите територии ...
67
2
 
11
 
! Отговори
Тавариш Тролски преди 1 година
Декрета за изключване на лиман от рф е подписан.не изтраяха и 24 часа руски мор. Така им се пада на тези неблагодарници. Ако и другите нови територии не слушлат ги чака същото.
66
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бавно, но неумолимо украинската армия прогонва окупатора. Лиман е деанексиран... Ха-ха-ха! Какво става бе русофилчета? Къде са ви ядрените оръжия?
65
0
 
9
 
! Отговори
реалист преди 1 година
До ха-ха-хаааа и т. н. Нищо особено няма да се случи в центъра на Киев. Те вече са готови и за това и са дълбоко под земята. Освен това Киев не е цяла Украйна и огромната част от украинците в останалата част от страната намразиха рашистите завинаги и ще продължат да ги трепят. ***...кин няма интерес да превърне цялата територия в ядрено бунище - за какво му е тогава. да не говорим за реакцията вече на целия свят.
64
0
 
3
 
! Отговори
Вангелчо преди 1 година
И в Чечня :)
63
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дали сред пулеругите има някой, който да не е наясно, че на Украйна отдавна е доставено ядрено оръжие и използването на такова срещу нея е равно на апокалипсис?
62
5
 
5
 
! Отговори
Май преди 1 година
ще сготвя една постна зелка за вечеря...
61
4
 
7
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 1 година
Този терорист-наркотрафикант,заслужава една атомна бомба в *** си!!Май има повече мозък в корема си,отколкото в главата..нали Путин ще хвърли атомна бомба в Украйна ,и после от Москва ще остане пепел....
60
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кадиров кажи си мнението за Шамил Басаев!! Герой, който за Чеченския народ е нещо като нашия Христо Ботев. Водил 10 годишна война с Русия. И обявен за терорист от властта в Кремъл. След ликвидирането му с помоща на ЦРУ. Чечня бе анексирана от Русия, като автономна република с пожизнен президент Рамазан Кадиров
59
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кадиров оня ден по телевизията обясняваше как !!!украинците!!! (а не руснаците) били нападнали Чечня преди 20 години и били започнали войната там. Затова чеченците трябвало да си върнат за нея и да нападнат Украйна. Тотална психопатия тресе и джуджето и обкръжението му.
58
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А Русия защитава православните ценности. Смех - тия не са хора
57
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Великата РАССИЯ напълни гащите очевидно.