27% ръст на продажбите на еднопосочни билети от Русия

В седмицата на обявяване на мобилизацията ръстът е бил 73%
Обновена: 4 окт 2022 11:14 | 4 окт 2022 10:33, Елка Василева
26
27% ръст на продажбите на еднопосочни билети от Русия
Снимка: архив, БГНЕС

Броят на издадените еднопосочни билети от Русия е нараснал с 27 процента, след като руският президент Владимир Путин обяви частична мобилизация, според базирания в Испания сайт Forwardkeys, анализиращ данни за резервациите на билети, предаде Ройтерс. В седмицата на мобилизацията нарастването е било дори с 73 процента.

Още по темата
До някои дестинации като например Тбилиси, Тел Авив, Истанбул, Алмати и Дубай в седмицата между 21 септември, когато Путин обяви мобилизацията, и 27 септември дори е имало трицифрено увеличение на резервираните еднопосочни билети от Русия.

60 процента от закупените билети в седмицата на обявяване на мобилизацията са с дата на отпътуване до 15 дни след това.

Мобилизацията на резервисти накара хиляди мъже в боеспособна възраст да избягат от Русия.
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
2
 
! Отговори
Въй преди 1 година
Що не напишете, колко процента са тръгнали с еднопосочен билет от България, в последите 30 години.. и най-вече последните 10?????
22
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ентересно , не се пише , от Украйна , КОЛКО УКРАИНЦИ СА ИЗБЯГАЛИ ОТ МОБИЛИЗАЦИЯ !?
21
2
 
7
 
! Отговори
Да изселим преди 1 година
Копейкин от България!
20
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Официалните данни от съседните на Русия държави вече свидетелстват,че уплашените от мобилизацията руснаци вече се връщат. Когато започна войната около 10 000 човека заминаха за Турция, но вече 99% се върнаха. Руснаците могат да останат в Турция 60 дена като туристи, но Турция спря даването на продължение на този срок на руски граждани. В Армения вече колкото отиват, толкова се връщат.
19
0
 
4
 
! Отговори
хасан преди 1 година
брей, брей, брей - ша взема да впрегна талигата с двата коня и ке одим на границата да извозваме руснаците за чужбинско - еййй че парички ще текнат.
18
0
 
2
 
! Отговори
На тия преди 1 година
Останаха ли им самолети та да продават билети за тях. Нали никой не летеше до тия, за какво тогава са билетите, мистерия
17
3
 
12
 
! Отговори
niki преди 1 година
Руските ва тен ици: аз съм за войната ама дай да бягам колкото може по-бързо и по-надалеч, щото съм руский мужик
16
2
 
16
 
! Отговори
анализатор преди 1 година
До: номер 13 "КОпейкин че ходи ли да се бие за русия или?" Че ходи, но само ако му заповяда Путин! Но, Путин му е заповядал друго - Стоиш в София и не мърдаш, докато не съставиш правителство на България с твоята партия!ХА-ХА-ХА!!!
15
0
 
4
 
! Отговори
анализатор преди 1 година
До: номер 10 "Отново глупости билети има." ХА-ХА-ХА-ХА-ХААА!!! Хамчи има билети я! Как да няма! Разбира се че има, какво ни говорят тука глупости - нямало билети от Москва?Кратка справка на сайта на летище "Домодедово" показва следното:Искам да избягам от Москва, например в Сърбия. Там няма санкции.Търся най-краткия и евтин маршрут. Излиза ми с "Fly Dubai", с едно прекачване, в Дубай, за време около 15 часа, на цена 66941 рубли еднопосочен билет. По курса прави... 2209 лв!!!
14
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
скоро ще има еднопосочнои билети, само че до Москва. от София... Гледайте, рубляци, вие да не сте вътре... Снишаване, снишаване...
13
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КОпейкин че ходи ли да се бие за русия или?
12
8
 
6
 
! Отговори
Augusto Pinochet преди 1 година
ДА БЯГАТ МИШОЦИТЕ, КАКТО ТЕХНИТЕ ДЕДИ ПРЕЗ 1918 ГОДИНА И КАКВО ОТ ТОВА
11
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Казахстан страната с която Русия има най голям пътнико поток,от 21 септември досега са влезли 200 хиляди руснаци в същият момент са я напуснали 147 хиляди руснаци което означава отрицателно салдо от около 50 хиляди евентуално напуснали Русия!
10
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отново глупости билети има. Който глед в Ескай естествено , че няма. Стига сте лъгали с продажни новини.. Който има малко технически умения нека види къде се предлагат билети. Туркиш Айрлинес , С7-россиа , Аерофлот,Аиф Армения, Айр Сърбия. Всеки ден има хиляди полети .. стига глупости писахте !!
9
4
 
27
 
! Отговори
дори преди 1 година
руснаците не са толко слабоумни като псевдо русофилите у нас
8
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ехх колко е силна тая русия икономия катастрофално корупция на макс производство никакво иноваций никога никакви образование никакво беднотия на макс излезнеш ли от москва се връшташ поне 100години на заде беднотия до шия алкохолици едно читаво семейство не можеш да видиш пенсионерите нямам думи да ги опиша как живеят ама русофила знае да повтаря едно и също каква армия има русия колко е силна сега видяхме колко е силна и със какви свръх модерни оружия располага смяхх ахахах
7
5
 
1
 
! Отговори
taschunka witko преди 1 година
50000 евро от европейските пиратиили 1000 златни пистола от 17 век
6
5
 
24
 
! Отговори
москва преди 1 година
Е нали в рашата беше по-хубаво от сащ и англия. Даже за Монголия няма билети...
5
24
 
8
 
! Отговори
следвамехронологията преди 1 година
27% ръст на продажбите на еднопосочни билети от Русия. Това е прекрасен показател и оздравителна тенденция. От Русия бягат карагандюките и либерастите. Русия се освобождава от гюбpeто. В Русия протича забележителният процес на национализация на елитите - петоколонните елити напускат и никой няма намерение да ги спира. Освобождава се място за руските патриоти - за такива като Шаман.
4
4
 
20
 
! Отговори
ДО: 1 преди 1 година
"Аз искам еднопосочен билет за Русия.Писна ми от еврогейове" Подкрепям! Пари имаш ли за билета или да организираме кампания да ти ги съберем?