Антонов: САЩ се опитват да изхвърлят Русия от всичко

Обясни, че страната му търси диалог
5 ное 2022 10:45, Росен Стойчев
635
Антонов: САЩ се опитват да изхвърлят Русия от всичко
Снимка: БГНЕС/EPA

"Подобряване на сътрудничеството между Русия и САЩ е малко вероятно в средносрочен период". Това обяви руският посланик в САЩ Анатолий Антонов, съобщи ТАСС.

Дипломатът говори на работно посещение в Калифорния.

Още по темата
Обяви, че Русия се опитва да възстанови пълния двустранен диалог.

Добави, че той е бил ограничен по идея на американското правителство. Руският представител обясни, че диалог е позитивен както за двете страни, така и за международната общност.

Антонов обяви, че от двете страни зависи международния мир. Добави, че това са основите, върху които се гради международната общност през последните осем десетилетия.

"Днешното правителство в САЩ се опитва да изхвърли Русия от всичко. Това обаче няма как да стане и това трябва да бъде разбрано", коментира Антонов.

Обясни, че има международни теми, които няма как да бъдат решени без участието на Русия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


635
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
591
0
 
3
 
! Отговори
Абе с кого се мерите преди 1 година
АБЕ С КОГО СЕ МЕРИТЕ ВИЕ РУСНАЦИТЕ? СТАНАХТЕ ЗА СРАМ !!! НАЛИ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ СИ ВИ КАЗА НА КОНГРЕСА НА Кит.Ком. Партия, ЧЕ ИМА В ДВУПОЛЮСЕН СВЯТ: КИТАЙ - САЩ ?????? ТА ВЧЕРА ПО вашата руска телевизия RTV, ВАШИТЕ ПОЛИТИЦИ ПЛАКАХА, ЧЕ ПРЕЗ 2023 ГОДИНА ИНДОНЕЗИЯ ЩЕ ВИ НАДМИНЕ ПО БРУТЕН НАЦИОНАЛЕН ПРОДУКТ ..... СЕГА ВИ НАДМИНАВА ИТАЛИЯ - УТРЕ И ИНДОНЕЗИЯ - ДРИПЛЬОВЦИ.
590
2
 
4
 
! Отговори
Дончо преди 1 година
С Русия краварите няма да успеят. Русия е велика страна.
589
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
99% от сета, не е САЩ. САЩ даже ви помага.
588
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Обикновеният българин от отдавна е изключил Русия. Само я ползва като бензиностанция на черния пазар
587
11
 
17
 
! Отговори
Оффф преди 1 година
До АнонименВсеки руснак участва в агресията срещу Украйна.Путин кой го избира.Нали изборите там са нормални.Сега да не се оплакват руснаците че не ги искат никаде.
586
8
 
17
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Цивилизованият свят капсулова и изолира русия като зловредна киста.
585
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те тоя е комунист!. Маррш от тука братле..
584
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много хубава литературна справка сте направили на изказванията на български революционери срещу руснаците. Такова нещо не са направили дори хората от службата за пропаганда на Д.Крапчев, когато България е била съюзник на Хитлеристка Германия във ВСВ.Нито са съборили паметниците на загиналите руски войници от Освободителната война 1877-78 г.Нито са преименували катедралата Ал.Невски в напр.Хитлер.И никой български генерал не е поискал БГ да предаде оръжието си на Райха или Румъния като ген.Събев.
583
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Иран, к.584 Урсула с вече 8-ия пакет акции ще влезе в историята на Европа с тези си творби. Аз не мога обаче да разбера едно: всички наши и западни медии насочиха стрелите си срещу президент Путин и дори очакваха бунт срещу него. Но защо всички държави от ЕС, та дори МОК забраниха на всички руски спортисти да участват в световни, олимпийски, европейски и всякакви международни състезания, та дори и на състезателките по художествена гимнастика? Та те не участват в агресията срещу Украйна!
582
1
 
5
 
! Отговори
Турски архиви преди 1 година
Интересно е какво се пази в турските архиви за Захари Стоянов? Онези, които не са отворени до ден-днешен, макар че сроковете на тяхната давност отдавна са изтекли...
581
1
 
2
 
! Отговори
Германец преди 1 година
"не използваме думата наратив" -- Narrativ {n} (Ereignisse/Zuschreibungen, auf denen jds. Selbstbild oder Feindbild beruht). Сполай ти, неуко същество :)
580
7
 
6
 
! Отговори
Лъош Лоъш Запад преди 1 година
Да се отървем от Русия
579
3
 
6
 
! Отговори
Вале преди 1 година
Русия сама си вкара автогол.Тази война ми прилича на оня виц , дето вълкът Русия/се разсърдил на заека/Украйна/ че го бута отзат на опашката,а той му отговорил , не ме е *** аз съм с глямата мечка/НАТО/, и вълкът пострадал лошо.
578
7
 
9
 
! Отговори
Български архиви преди 1 година
"Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии." (Христо Ботев, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51)
577
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Освен всичко заразените със Зика комари ще плъпнат и по Северна Америка, пък ще дойдат и в ЕС. Като се навъдят достатъчно деца без фронтален дял на мозъка чичо ви Хърбърт Уелс и неговата "Машина на времето" ще се окажат верни.
576
7
 
9
 
! Отговори
Български архиви преди 1 година
"Руското правителство, кое досега лъстеше нашите добродушни българи със сякакви лукави и лъжовни обещания, днес вече открива булото си и явно показва убийствената и злобната си политика към тях. То е наумило и труди се с всичките лукави и безчестни средства да разори и опустоши милото ни Отечество България и да уникакви нашата народност, самото нам скъпоценно и свято наследие!"(Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1861 г., Букурещ.)
575
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украйна е измислена държава с език диалект на руския. Трябва да си и ди от за да не ти е ясно какво се случва. И САЩ ще си намерят майстора пък бил той Господ. Хибридите се подчиняват на закона Мендел: следващите поколения микс- раса са по- слаби ментално от първия хибрид.
574
7
 
6
 
! Отговори
Български архиви преди 1 година
"Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския."(Захари Стоянов, из предисловието към брошурата на Г.С. Раковски "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1886 г.)
573
4
 
3
 
! Отговори
не бляд преди 1 година
Изобщо не се опитваме а напраяонго правим ското ще бъдете изчегъртани отвсякъде
572
4
 
10
 
! Отговори
Български архиви преди 1 година
"Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, Свещеното писание и първото образование." (Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1861 г., Букурещ.)