Елтън Джон си спомни за 70-те с любим тоалет

Певецът се сбогува с публиката си
25 ное 2022 23:20, Дарена Найденова
15
Елтън Джон си спомни за 70-те с любим тоалет
БГНЕС

Елтън Джон съвсем скоро ще слезе от сцената завинаги, но преди това ще направи всичко възможно, за да предостави на феновете си най-бляскавото шоу, на което е способен.

За сбогуването си с публиката в Северна Америка, музикантът се завърна няколко десетилетия назад, припомняйки на най-големите си почитатели времената от началото на кариерата му. За концерт от прощалното му турне Farewell Yellow Brick Road, Джон се появи на стадион „Доджър“ в Лос Анджелис с доста познат тоалет, изпращайки всички присъстващи в екстаз.
 
Музикантът се облече в бляскав костюм, повтаряйки един от най-емблематичните си тоалети досега. През 1975 година той носи същата комбинация от бял бляскав костюм с дълбоко деколте и дълги ръкави, завършени с колан около талията. Десетилетия по-късно същият стил все още е любим на Елтън, като и този път той го завърши с шапка, украсена с пайети.
 


 
Единствената разлика беше, че тази година музикантът актуализира визията, като облече и блестяща сребриста роба с тъмносини ревери, подходящи маншети и колан от Gucci. Инициалите му бяха бродирани с кристали и пайети, докато гърбът – подобно на оригиналния дизайн – беше украсен с логото на „Доджърс“ и включваше №1 в ярък червен нюанс.
 
Според 75-годишния музикант, това е първото му завръщане на стадиона в Ел Ей от 1975 година насам, така че визията му е още по-значима.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
4
 
! Отговори
123 преди 1 година
Aлтав Джон е пионка на Сатанистите както и музикалната индустрия.