Зеленски: Руските войски не знаят как да се бият

По думите му, те само теторизирали
25 ное 2022 10:06, Петя Славова
444

След ударите от руската армия Украйна работи по възстановяване на водата и електричеството. Най-тежко засегнати са Киев и още 15 области.
Още по темата

Украйна заяви, че около 50% от нуждите на страната от електроенергия в момента не се задоволяват след масираните руски ракетни удари тази седмица. В Украйна вече има сняг, а температурите са минусови.

Във видеообръщението си късно в четвъртък президентът Володимир Зеленски заяви, че руските войски не знаят как да се бият. Единственото, което все още могат да правят, е да тероризират, настоя той, цитиран от Bulgaria ON AIR.

"Почти всеки час получавам съобщения за нашественици, удрящи Херсон и други общности в района. Такъв терор започна веднага след като руската армия беше принудена да избяга от Херсонска област. Това е отмъщението на тези, които загубиха. Те не могат да се бият. Единственото нещо, което могат, е да тероризират. Или енергиен терор, или артилерия, или ракета - само това е, до което Русия деградира при сегашните си управници", каза Зеленски.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


444
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
236
0
 
2
 
! Отговори
До 351 преди 1 година
Еми защо не си помогнеш да се самоутрепеш с Гранада.
235
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украинците са в тежка криза на идентичността. Зеленски е евреин. Украинците, ХАЗАРИ ЛИ СТЕ?!
234
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От 1944 до 1947 България е окупирана от 200 000 руски войника, изхранвани от България. Руските войници заедно с 3000 български комунисти участват в избиването на българското правителство и 30 000 български учители, лекари, адвокати, свещеници, банкери, фабриканти, земеделци, кметове, полицаи, офицери, нахлували в къщи и грабели, изнасилвали и убивали.
233
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин отдавна ритна камбаната ! Показват двойниците му от страх, че руските войници ще спрат да се бият в Украйна ! В Кремъл треска ги тресе, вижда им се краят ! Трябва да плащат за стотиците хиляди избити по фронтовете !
232
5
 
1
 
! Отговори
Датник преди 1 година
Един *** пише под 10 имена, ама все едно и също оти няма феентази.
231
5
 
11
 
! Отговори
brrrrrrrrrrrrrrrrrrr преди 1 година
Мнение на наркоман с болен мозък.
230
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до 342-Путин има 100 живота дадени му защото е Човек. А такива цинигерчета като теб могат да пискат със тънките вратлета които скоро ще извием.
229
0
 
0
 
! Отговори
Факт преди 1 година
За щастие.
228
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БЪЛГАРИНА Е МР"ЪС, НИК РУСИНЪТ Е ЧОВЕК.ТОЙ РОДИНАТА НЕ СИ Я ПРОДАВА.
227
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
344-И ТАКА ОТ 8-9 ГОДИНИ. ПЛОЧАТА ПРЕСКАЧА БЕ.
226
2
 
3
 
! Отговори
Аз преди 1 година
До Анонимен Това българите сте много изкуфяли. Не мога да повярвам, чесъм се родил б тази *** преди 40г.
225
1
 
2
 
! Отговори
Az преди 1 година
До Националист Братя от Масква? Не си урет братче. Господ да ти помага.
224
6
 
13
 
! Отговори
Украинка преди 1 година
Зеленски ще учи руски войници, как да се бият, този *** за нищо не става, продаде държава, народа, боже, как ще изкупи грехове
223
7
 
12
 
! Отговори
Националист преди 1 година
Украинците в по-голямата си част са етнически руснаци,а днес да си украинец е просто професия и доходоносно.Проблема е,че те предадоха своите братя от Москва и няма никакви гаранции,че утре няма да предадат Европа и НАТО.Практически,с тяхното емигриране на Запад се създават големи руски колонии с рускоговорящи елементи зад граница,които са потенциални руски шпиони и предатели.Що по-бързо се махнат от България,то по-добре за българите.
222
6
 
13
 
! Отговори
Блицкриг преди 1 година
Съотношението на силите преди СВО на московците беше 4 към 1 ,в полза на малоруснаците от Киев.Но това не попречи на руските войски да пристигнат до предградието на Киев ,да превземат Чернобилската АЕЦ,както и Запорожката,да контролират 20% от територията на Украйна.По това се вижда кой какъв е като боец и войник.Всичко друго са болни фантазии и детски приказки.Само благодарение на мащабната военна помощ на НАТО и Америка, укрите все още показват признаци на живот.
221
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не го слуша главата нещо този зеленак. Май отдавна не е взимал дрога. Посърнал ми се вижда.
220
6
 
11
 
! Отговори
R.A.T.M преди 1 година
Те не знаят ами покажете им, 8 години викаха москаляку на гиляку, те хората на крака им дойдоха, няколко милиона украинци избягаха другите стягат куфарите, че без ток и вода как се живее зимата. Годинка, две и този военен театър ще приключи и тогава този актьор ще е в Маями във вилата си, но ГРУ, ФСБ ще са му в сънищата и там няма да има розови слонове с хоботи да шмъркат какао с бял цвят
219
17
 
8
 
! Отговори
Радньо преди 1 година
Baтенkuте ще оставят костите си на украинска земя. Слава Украйна, болшевиките ще ядат дървото в най-скоро време. Технологиите са западни, не руски, тия ресурси без технологии са нула. Това не е като да копаш дупка в пясъка. И части за Боинг нямат хахахаха. Догодина руснаците сами ще резнат главата на кремълското джудже :)
218
6
 
17
 
! Отговори
Националист преди 1 година
Щом и от българската общност в Украйна са искали да направят баш чисти "украинци",като са използвали за натиск за тази цел, освен държавната машина ,и паравоенните формирования от Азов и Десен сектор като украински SS щурмоваци,украинците не заслужават никаква солидарност нито милост,нито подкрепа.Да ги мачкат московците,докато не изчезнат от хоризонта.
217
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен - путлерист преди 1 година
Заблуден *** Анонимен,любимият ти военнопрестъпник ***(тоест руският Хитлер) ще приключи земния си път в Хага,подобно на Милошевич. Няма да се размине и на бандата около кремълското джудже - ще отговарят за агресивната и непредизвикана война срещу Украйна.