Русия проявявала умишлена жестокост в Украйна, убива цивилни

Разрушават се училища и унищожат болници
354
Русия проявявала умишлена жестокост в Украйна, убива цивилни
Снимка: БГНЕС

Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин обвини днес Русия, че умишлено проявява жестокост и взема на мушка цивилни във войната в Украйна, предаде БТА като цитира Ройтерс.

Още по темата

"С умишлена жестокост, Русия насочва мерника си към цивилни (граждани) и цивилни цели. Руските атаки убиват деца, разрушават училища и унищожават болници", каза шефът на Пентагона пред Националния форум за отбрана "Рейгън" в Сими Вали, щата Калифорния.

Остин призова Конгреса на САЩ да приеме навреме годишния бюджет за отбрана. Това е от ключово значение, за да бъде "Америка сигурна", аргументира се той.

На речта на министъра на отбраната на САЩ присъстваха конгресмени и от двете водещи партии в страната.

Някои от тях предупредиха, че ако законът за годишния бюджет на Пентагона не бъде приет и вместо това бъде гласувано алтернативно решение, което на практика ще замрази разходите за отбраната на сегашното им равнище, американските въоръжени сили ще бъдат принудени да разчитат на оборудването, с което сега разполагат, а разработването на нови военни технологии до голяма степен ще спре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


354
Още по темата: войната в Украйна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
0
 
0
 
! Отговори
крим не е руски преди 1 година
руските терористи убили над 1000 украински деца- фашисти
151
0
 
0
 
! Отговори
Кой какъв е преди 1 година
Странно е точно американски военен да се показва загрижен за мирното население. Изгорената земя е тактика на американската армия. За сравнение: Ракка в Сирия 2018. По време на пика на боевете в края на август 2018, ООН излезе с изявление, критикуващо коалицията на САЩ за неприемливата цена, която цивилните на града плащат заради бомбардировките. Хуманитарна мисия на ООН, посетила града през април, заяви, че е шокирана от степента на разрушение, което надминава всичко, което сме виждали досега.
150
0
 
0
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 година
До Анонимен 207: "Световната общност няма да позволи на Зеленски да продължи политиката на геноцид спрямо гражданите на Украйна с руско самосъзнание". ................... Много наивно е това. "Световната общност" (ако под това разбираме западната пропаганда) си затваря очите за всички престъпления на украинската армия. Франция и Германия нито веднъж не настояха Киев да спазва Минските съглашения изтегляне на тежките оръжия, автономия за Донбас) а се бяха подписали под тях и те бяха път към мира.
149
0
 
0
 
! Отговори
Нищо ново преди 1 година
Поредната порция русофобска пропаганда. Преброих поне пет статии все за същото.
148
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо никога нищо не споменават за действията на украинските фашисти как се отнасят с цивилните, особено към руско говорящите?
147
0
 
0
 
! Отговори
Аз казах преди 1 година
Варварски племена за пореден път искат да заробят славянски народи ..
146
0
 
0
 
! Отговори
Джордже Балашевич преди 1 година
Остин, кой уби югославските деца и срина цивилни обекти, включително и училища? Остин, кой уби иракските, либийските, афганистанските, йеменските, сирийските ДЕЦА и възрастни цивилни, както и срина със земята хиляди цивилни сгради? Точно вие, американците, нямате никакво право да се правите на моралисти! "Великата" Америка, която не може да подреди задният си двор от престъпления, убийства и наркомания, ще "съветва и пази" други държави, как да изграждат обществото си и с каква култура !
145
0
 
0
 
! Отговори
БайХ преди 1 година
Всички гледахме клиповете на убийствата на Руски,не на Украински военнопленници,няма 1 клип който да показва противното
144
0
 
0
 
! Отговори
Тия прекаляват! преди 1 година
"отбраната на САЩ Лойд Остин обвини" - Я го питайтае кой уби почти един милион иракчани? - умишлено!
143
0
 
0
 
! Отговори
Мунчо преди 1 година
Със 100 изстреляни ракети по енергосистемата, руснаците убиха само двама цивилни граждани на Украйна. Да им имам мерника ......
142
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз не мога да разбера нещо. Това в крайна сметка война ли е или не? Какво очаквате? Да се замерят с плюшени мечета ли? Подобни неща винаги ги е имало и не е новина .
141
0
 
0
 
! Отговори
### преди 1 година
Нищо ново за червенокафявата чума за Империята на злото!Където е стъпил рашисткия ботуш само само смърт и мизерия!Крадци,убийци и мародери са монголотатарските Асвабадители!
140
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми да, основно деца, пеленачета и бременни жени са целта на тази военна операция. И малки кученца и котенца, но последните са цели с по- нисък приоритет, едва след инвалидите.
139
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Където отидат американците носят смърт, разврат, проституция, робство, дрога, грабежи, убийства, изнасилвания, експлоатация на детски труд, робски труд от изгрев до залез за едно парче хляб в името на демокрацията и поставянето на основите на новия стопански, икономически, политически, културен и социален живот на дадената страна.
138
0
 
0
 
! Отговори
Сеч преди 1 година
Укровермахта ще бъде унищожен.Руснаците се озлобиха,след жертвите и убитите руски пленници.Кремъл постигна целта си.
137
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
300 хиляди руски роби бяха мобилизирани от септември и сега от 16 декември ще има нова мобилизация... Смятайте сега, колко хиляди руски башибозук е избит в Украйна. Поне 150 хиляди са груз 200 заедно с ранените. Русофобът в Кремъл мрази руснаците.
136
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всичко в Украйна приключва за фашистка Русия напролет.
135
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Западът твърдо заяви, че ще подкрепя Украйна до пълното освобождаване на окупираните територии включително Крим и Донбас. На кремълския пcиxoпат ще бъде даден урок, който няма да забрави никога.
134
0
 
0
 
! Отговори
Пижо преди 1 година
Нещо за "Азов" споменава ли?
133
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички русофили, които пишат тук съчиняват всевъзможни лъжи без никаква връзка с реалността. Абсолютни yp'oдчета.