Липсата на диалог между Русия и САЩ води до рискове

Това обяви Сергей Лавров
5 дек 2022 20:00, Росен Стойчев
57
Липсата на диалог между Русия и САЩ води до рискове
Снимка: БГНЕС/EPA

Липсата на комуникация между САЩ и Русия води до рискове.

Още по темата
Това обяви руският външен министър Сергей Лавров, съобщи ТАСС.

Русия е отворена за разговори. Дипломатът съжалява, че САЩ са замразили двустранния диалог.

Според него това води до варианти за конфронтация. Добави, че Западът опитва да сдържа Русия.

Настоява, че това трябва да се промени. Руски представители потвърдиха, че не планират диалог със страната през тази година.

Представители на двете държави са готови на среща при определени условия. Това затруднява и намирането на общи идеи.

Очаква се да се търсят теми за разговор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руснаците да не се обясняват на никой. Те са велика сила и трябва да правят каквото си решат, без да търсят одобрението на САЩ, защото тъпите капиталисти смятат това за слабост.
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Риска ще е когато мобилизираните дойдат да ви изнасилят в кремъл.
27
6
 
8
 
! Отговори
Калинов преди 1 година
Лавров,опасността за човечеството идва самно от Русия - вашите непрекъснати заплахи с ядрено оръжие красноречиво гворят за това - няма умен човек,който да вярва на брътве жите ви !!! Жалки сте и ставате все по-жалки !
26
11
 
9
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Ние няма да говори със САЩ, ама те са замразили диалога с нас? Конски мосли!
25
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лавров, вземи си топли дрехи за Хага и се готви за диалог с прокурора а не със САЩ.
24
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Министерството на вътрешните работи на Молдова съобщи, че близо до Бричен е намерен обект, подобен на ракета. Предполага се, че в Молдова е паднала горна степен от ракета за ПВО 5В55Р С-300ПС, която е на въоръжение в Украйна.
23
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Експлозии в района на Лвов.Област Хмелницки също.Херсон-експлозии. Ракети излетяха от Джанкой в ​​Крим.Експлозия в Харков.РСЗО с голям обсег работят по цели в района на Харков.Днес беше първият ден от последния масиран удар, когато Украйна се опита да въстанови графика за почасови спирания. От "Украински железници" съобщиха за забавяне на движението на влаковете поради прекъсване на електрозахранването.
22
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Към Киев летят голям брой ракети. Украинските сили за ПВО се опитват да свалят ракети. Взривове в района на Киев, както и в контролираната от Киев част от Запорожка област. Интернет изчезна в Киев. Нови експлозии в Краматорск. Кабинетът на Зеленски моли гражданите да отидат в укритията.
21
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Започна масирана ракетна атака срещу Украйна.Медиите съобщават,че Ту-95 са изстреляли най-малко 50 ракети.Има и пускове от Черно море. От Крим съобщават:Беше шумно в небето над Крим, самолетите изстрелваха ракетите си,плюс изстрелвания от кораби на Черноморския флот на Руската федерация.Има все повече и повече ракети.Изстреляни са акети в регионите Харков и Полтава.Освен това се появи информация за изстрелването на втората вълна ракети към Украйна.
20
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В околностите на Пивничное (Кирово) щурмови отряди на 56-та бригада на ВСУ се опитаха да пробият отбранителната линия на руската армия, но атаката беше отблъсната и 56-та бригада отстъпи, губейки 20 души убити и ранен.В района на Лисичанск продължава настъплението на ВС на РФ към Белогоровка. В района на селището се водят боеве с подкрепата на артилерия и авиация.
19
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В района на Соледар военнослужещите от ВС на РФ пробиха отбранителните рубежи на 10-та гвардейска бригада на ВСУ в Яковлевка, заемайки два взводни опорни пункта (ПС) и три ВП в Белогоровка. Украинските артилерийски части водят баражни удари по Яковлевка и Белогоровка, а мобилните системи за ПВО действат в района източно от Соледар. На участъка Торецки (Дзержински) бойците от ВС на РФ водят настъпление на линията Шуми-Новгородское.По време на боевете частите на 5-ти десантно-щурмов полк на ВСУ напуснаха редица позиции.
18
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отряди от германски и чешки наемници пристигнаха в околностите на Бахмут за укрепване на групировката на войските, а части от 57-*** мотопехотна бригада на ВСУ бяха дислоцирани на позиции на магистралата Бахмут-Соледар.Артилерийска батарея в размер на 11 установки беше прехвърлена от Покровск с железопътен транспорт. В Ивановски се оборудват допълнителни взводни опорни пунктове, в селището са доставени боеприпаси.
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руските войски продължават боевете в секторите Бахмут и Соледар. Украинското командване прехвърля резерви за възпиране на настъплението на ВС на РФ. В района на Бахмут щурмовите отряди на ЧВК "Вагнер" пробиха отбраната на ВСУ в Опитное и в югоизточната част на Бахмут, изтласквайки украинските части от фронтовата линия.Предстои щурм срещу украински позиции в покрайнините на Клешчеевка, където формирования на 53-та механизирана бригада на ВСУ се опитват да задържат настъплението на ВС на РФ.
16
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тревога за въздушна атака в източните и централните части на Украйна.Тревога е обявена и в южната част.Украинските политически телеграм канали съобщават:Ако ГРУ наистина е извършило диверсия на летището в Енгелс и е повредило самолети,тогава Украйна днес/утре може да бъде масово изключена от електричество.Всяко действие има последствия.Нашето ръководство от функционери в офиса на Зеленски разбират това и те знаеха какво правят.Но пак забравиха да предупредят украинците."
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боевете за Опитное продължават и в източните покрайнини на града. В района на Курдюмовка бяха отблъснати опитите на ВСУ да възстановят загубени позиции. Според украински и западни източници загубите на ВСУ в Артьомовската месомелачка през последните дни достигат 500-800 убити и ранени дневно. Поддържането на такива темпове на съкращаване на ВСУ в района на Артемовск в средносрочен план ще има последствия не само върху Артемовския участък на фронта.
14
4
 
1
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Защо ми изтрихте коментара? Истината казвам. Защо да страдаме всички когато два оранготана от два различни прайда се бият. Ами да се бият и да не ни закачат пък да видим кой е по-силният. Тя и баба може да бие кой и падне с пръчка, че дядо не може, а леля Пена да припада пък Фатма гюл да дава съвети, а стрина Мима да и спре парите пък и Едит индийски танц покрай турския сериал.....чарво ама чарво се навърза...
13
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Крадецът иска да се предаде , но да си запази откраднатото .
12
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кримският мост беше взривен на 8-ми октомври. Ремонтът му продължи цели 55 дни. Днес Президентът Путин премина с лек автомобил по възстановения мост и откри движението. За сравнение вижте колко години се ремонтират няколко моста по магистрала "Хемус".
11
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дет се казва за едната Укропитекия ще си заминем всички.
10
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен123 преди 1 година
Абе зеленото човече. още ли не може да загрее, че война водят сащ срещу Русия. И укрите страдат от цялата работа.