Остават ли му на Владимир Путин още 3 години живот?

Михаил Мишустин е най-силният кандидат за негов заместник
8 дек 2022 20:00, Нели Христова
268
Остават ли му на Владимир Путин още 3 години живот?
Снимка: БГНЕС

От 24 февруари насам очите и ушите на целия свят са вперени в новините от Украйна. Докато войната в страната продължава с пълна сила, дойде дългоочаквано изявление от страна на Русия. Службата за преса и информация към президентството на Руската федерация направи изявление по повод твърденията за здравословното състояние на Путин.

От първия ден на войната досега бяха направени десетки спекулации за здравето на Путин. Последното твърдение за руския лидер беше, че е паднал по стълбите. След преглед е установено натъртване в областта на опашната кост и меките тъкани. Според същото твърдение Путин е бил прегледан, за да се види дали здравословен проблем е причината за въпросната ситуация.

Седмици по-късно Русия нарушава за първи път мълчанието по отношение на здравето на Путин.

Службата за преса и информация към президентството на Руската федерация даде следния отговор на зададения въпрос за инцидента: "По отношение на въпросното запитване можем да кажем, че то е напълно невярно“.

През последните седмици агент от руската държавна агенция за вътрешна сигурност, Федералната служба за сигурност (ФСБ), разкри времето за живот, който лекарите са определили на Путин.

Според твърдението, изнесено от британския вестник „Mirror“, лекарите са дали на руския лидер максимален живот от 3 години.

Макар името на източника да се пази в тайна от съображения за сигурност, зрението на Путин също е претърпяло сериозен спад поради заболяването му. В изявлението си пред вестника руският агент дава следните изявления: 'Той се нуждае от листчета с всичко, написано с главни букви, за да прочете какво ще каже, когато е по телевизията. Буквите, написани на тези хартийки, са толкова големи, че на всяка страница има само по няколко изречения. Състоянието на очите му сериозно се влошава".

В документи, публикувани по-рано от базираната в Русия изследователска платформа "Проект", се твърди, че по време на посещения при Путин на прага се намират поне 5 различни лекари.

В същите документи е включено твърдението, че "специалистът по уши, нос и гърло Евгений Селиванов, който е специалист по рак на щитовидната жлеза, винаги е до руския лидер".

Според документите, публикувани от изследователската компания, на която е забранено да публикува в Русия, Кремъл отрича това. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков определи документите като "фантазия" и подчерта, че съдържащите се в тях твърдения не отразяват истината.

Кой може да замени Путин?

Според британската преса Михаил Мишустин е най-силният кандидат за замяна на Путин в случай на неговата смърт. Мишустин, който изпълнява длъжността министър-председател на Русия, е втори след Путин в политическата йерархия .

Сергей Собянин, настоящият кмет на столицата на страната Москва, също е сред кандидатите.

Николай Патрушев, който от 2008 г. е ръководител на Съвета за сигурност на Русия, е също едно от често споменаваните имена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


268
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едно проследяване на всички войни инициирани от Русия през нейната 300 годишна история показва че ако Русия не успее да постигне военно превъзходство от шестия до деветия месец на войната на 18 месец губи войната. Точно от месец август започнаха неудачите на Русия а в края на ноември падна Херсон и стана ясно че Русия губи войната. По това изследване на завоевателните войни на Русия следва че окончателното поражение на Русия ще бъде месец август 2023.
131
7
 
12
 
! Отговори
Тони преди 1 година
Е нали беше умрял!?
130
6
 
10
 
! Отговори
Замбия преди 1 година
поискала от Русия информация, защо неин гражданин, който трябвало да е в руски затвор е загинал в Украйна!
129
12
 
4
 
! Отговори
Че Путин преди 1 година
си е чист агент на ЦРУ и МИ6!
128
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руските военни ликвидираха азербайджански гражданин, воювал на страната на режима в Киев.Зия Надиров беше унищожен на 4 декември. За ликвидирането на наемника обяви майка му в социалните мрежи.
127
1
 
6
 
! Отговори
До 140 преди 1 година
До за буквите Ами понаблюдавай го когато чете от листчетата, сменя ги след всяко второ изречение. Защо ли? За да не слага очила за четене, затова очевидно е написано с едър шрифт. И да знаеш, че хората с далекогледство често много добре виждат надалече, затова нямат никакъв проблем да карат кола и то без очила.
126
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дали ще е след 3, 5,10 или 20 г. не толкова важно. По-интересното е , че тогава русофилите ще пишат,че Путин е бил американски агент съсипал Русия. Ще го оплюват повече от Горбачов и Елцин.
125
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Казахстан 2022 г. беше белязана от разрушаването на бизнес империята на клана Назарбаев: съпрузите на трите дъщери на първия президент Нурсултан Абишевич загубиха високите си позиции в търговията.
124
4
 
6
 
! Отговори
здраволог преди 1 година
Почти от година всеки ден се говори за путин, значи нещата не са на добре.
123
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Състоянието на руския бизнесмен Олег Дерипаска се оценяваше на 28 милиарда долара, но наложените му американски санкции и разследванията на ФБР го намалиха 16 пъти през 2022 г. Най-богатият човек в Украйна Ринат Ахметов след като властите на ДНР национализираха активите му в Мариупол(завод Азов стал),намалиха капитала на бизнесмена 5 пъти.
122
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И това не е единствената "жертва" на Киев. Беше обявена национализацията на украинския клон на Alfa-Bank, преименуван на Sens Bank. Собственикът на банката Михаил Фридман се опита да купи европейски служители и да спечели статута на добър руснак, като прехвърли 1 милиард долара във фондове, фокусирани върху Украйна. Сега, според някои информации, той е обвинен в престъпление поради заобикаляне на лични санкции.
121
10
 
11
 
! Отговори
КРИМ НЕ Е РУСКИ преди 1 година
СКОРО ...Путин ще е на аудиенция при дявола в пъкъла.ха.ха
120
3
 
7
 
! Отговори
До за буквите преди 1 година
Ако караше Москвич, щях да предположа, че е на автопилот! Ама Мерцедес....
119
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Олигархът Игор Коломойски загуби статута на доларов милиардер. Според Forbes общата стойност на активите на бизнесмена е намаляла от 1,8 милиарда долара през 2021 г. до 850 милиона долара в края на 2022 г. Драматичният спад се дължи на национализацията на активите му с последващо прехвърляне към Министерството на отбраната на Украйна.
118
6
 
5
 
! Отговори
Пацо от Враца преди 1 година
Май ни подготвят, да го скрият във Венецуела! Един двойник ще даде фира!
117
2
 
8
 
! Отговори
за буквите преди 1 година
Които били толкоооова големи, че обхващали по половин страница, за да ги чете Путин. Хора, мислете с главите си и не вярвайте на всичко написано и преписано! Путин сяда в Мерцедеса и го кара през Кримския мост. Как ще кара той кола, ако не може да вижда добре и то е много късоглед? Ами как ще преговаря с Макрон през 5м. дълга маса като последния едва го е чувал!
116
9
 
6
 
! Отговори
Ха-аха-ха преди 1 година
В Курска абласт е зяпочнало мащабно риене на окопи и поставяне на противотанкови заграждения. От Киев за 3 дни Русия се готви да спасява собствената си територия. Що се отнася до Путин той вече не е фактор в тая война, дали ще е жив или умрял все едно войната е загубена.
115
2
 
1
 
! Отговори
В Путин преди 1 година
Се е вселил извънземен! Целта е да унищожи човечеството, да се подготви Земята за идване на неговата раса!
114
3
 
5
 
! Отговори
Жуков преди 1 година
Тцтц тези лекари надминават способността на баба Ванга и Нострадамус взети заедно то не беше левкимия трипер спин малария деменция Алцхаймер!!!!
113
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киев "унищожи" руската военновъздушна база в Бердянск с помощта на телеграма: "18 мощни експлозии и силен пожар във военновъздушната база в Бердянск" - това е нова виртуална победа на Киев, която вече лети из всички украински медии.Всъщност взривове не е имало и няма, откровен фалшификат,твърдят очевидци от мястото.Киевските медии изобщо не уважават читателите, продавайки им такива откровени лъжи.