Остават ли му на Владимир Путин още 3 години живот?

Михаил Мишустин е най-силният кандидат за негов заместник
8 дек 2022 20:00, Нели Христова
268
Остават ли му на Владимир Путин още 3 години живот?
Снимка: БГНЕС

От 24 февруари насам очите и ушите на целия свят са вперени в новините от Украйна. Докато войната в страната продължава с пълна сила, дойде дългоочаквано изявление от страна на Русия. Службата за преса и информация към президентството на Руската федерация направи изявление по повод твърденията за здравословното състояние на Путин.

От първия ден на войната досега бяха направени десетки спекулации за здравето на Путин. Последното твърдение за руския лидер беше, че е паднал по стълбите. След преглед е установено натъртване в областта на опашната кост и меките тъкани. Според същото твърдение Путин е бил прегледан, за да се види дали здравословен проблем е причината за въпросната ситуация.

Седмици по-късно Русия нарушава за първи път мълчанието по отношение на здравето на Путин.

Службата за преса и информация към президентството на Руската федерация даде следния отговор на зададения въпрос за инцидента: "По отношение на въпросното запитване можем да кажем, че то е напълно невярно“.

През последните седмици агент от руската държавна агенция за вътрешна сигурност, Федералната служба за сигурност (ФСБ), разкри времето за живот, който лекарите са определили на Путин.

Според твърдението, изнесено от британския вестник „Mirror“, лекарите са дали на руския лидер максимален живот от 3 години.

Макар името на източника да се пази в тайна от съображения за сигурност, зрението на Путин също е претърпяло сериозен спад поради заболяването му. В изявлението си пред вестника руският агент дава следните изявления: 'Той се нуждае от листчета с всичко, написано с главни букви, за да прочете какво ще каже, когато е по телевизията. Буквите, написани на тези хартийки, са толкова големи, че на всяка страница има само по няколко изречения. Състоянието на очите му сериозно се влошава".

В документи, публикувани по-рано от базираната в Русия изследователска платформа "Проект", се твърди, че по време на посещения при Путин на прага се намират поне 5 различни лекари.

В същите документи е включено твърдението, че "специалистът по уши, нос и гърло Евгений Селиванов, който е специалист по рак на щитовидната жлеза, винаги е до руския лидер".

Според документите, публикувани от изследователската компания, на която е забранено да публикува в Русия, Кремъл отрича това. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков определи документите като "фантазия" и подчерта, че съдържащите се в тях твърдения не отразяват истината.

Кой може да замени Путин?

Според британската преса Михаил Мишустин е най-силният кандидат за замяна на Путин в случай на неговата смърт. Мишустин, който изпълнява длъжността министър-председател на Русия, е втори след Путин в политическата йерархия .

Сергей Собянин, настоящият кмет на столицата на страната Москва, също е сред кандидатите.

Николай Патрушев, който от 2008 г. е ръководител на Съвета за сигурност на Русия, е също едно от често споменаваните имена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


268
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
" се твърди, че по време на посещения при Путин на прага се намират поне 5 различни лекари" --- Само 5 ????? Че те в Белия дом си имат оборудвана цяла болница . Ква е сензацията в случая
111
2
 
4
 
! Отговори
ВИЦ преди 1 година
Един Гражданин отишъл в едно Село , видял стадо с Кози ,зашеметен попитал Козаря - Човече , на тази Коза се клатят Задните Части , ще паднат . Козаря се обърнал и казал - Това е пръч и има *** и се се клатят , но няма да паднат .Хората имат *** и Пички - Това е Биология - защо се предлагат Мъжки Дупета от ЛГБТ ??
110
2
 
9
 
! Отговори
ТВ фен преди 1 година
Абе той нали беше в кома, защо ни лъжете? Ха-ха-ха
109
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Илон Мъск бил контактьор и получавал технологиите, изобретенията и иновациите си от извънземните!
108
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин не управлява еднолично. Така че всички анализи опиращи се на презумпцията, че Путин решава всичко в РФ са за кошчето за ***.
107
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин: Русия нанася удари по украински енергийни обекти в отговор на действията на Киев.Захарова: Посещението на заместник-държавния секретар на САЩ Нуланд в Киев може да се свърже с подготовката на дворцов преврат.WSJ: Кулеба твърди, че САЩ не забраняват използването на техните оръжия срещу Крим.Бизнесменът Ахметов смята действията на Зеленски против олигарсите завземане на цялата власт в Украйна.
106
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Покрай четирите стратегически бомбандировача изгоряли по летищата на Русия са заминали и 32 крилати ракети тъй-като те са били подготвени за атака по Украйна след няколко часа. Което показва че Украйна е разполагала с нужната информация и е атакувала в точното време. И така вместо 104 ракети по Украйна са останали 72 от които Украйна свали 61. В полтавска област от 10 ракети са свалени 10, в Киевска област от 10 са свалени 9. Русия вече диша на акумулатор и не може да оргонизира 1 ракетна атака.
105
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колкото по-малко живее кървавото джyдже, толкова повече руснаци и украинци ще останат живи. Всеки ден се моля да го убие някой руски патриот.
104
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В южнодонецкото направление руските войски поразиха цели във Въгледар,Новомихайловка и Золотая Нива.В Днепропетровска област руска артилерия е обстрелвала огневи точки на украински формирования в Никопол,Марганец и Червоногригоровка.В южния участък на фронта ВС на РФ нанесоха удари по струпвания на противника в Токаревка,Антоновка и Качкаровка,а също така нанесоха удари по разположението на ВСУ на територията на транспортната база в Николаев. ВСУ от минохвъргачки стреляха по Таврийск, електропроводите бяха повредени.
103
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Архиглyпакът Небензя заяви вчера в ООН че ако Русия не успее с т.н. Специална Терористична Операция ще се наложи да обяви война на Украйна. Тия *** продължават да си мислят че причината да губят войната не е в руската слабост а в това че още не са започнали да воюват сериозно.
102
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен121 Добре де, а зе-фюрера ще марширува ли на Рот плац в Мацкве??? Само да не стане като пленените немски генерали през ВСВ, които се бяха, зарекли че ще маршируват марша на победата на Рот Плац и наистина пак маршируваха ама марша на поражениета под дулата на пленилите ги руски витязи!!!
101
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сутринта в Севастопол кораб на ЧФ свали вражески дрон над морето. Руските войски нанесоха удари по позиции на ВСУ в селата Хреновка и Гремяч на Черниговска област, както и в Нововасиловка, Чернацки и Улице на Сумска област. В Харковска област ВС на РФ атакуваха обекти на противника в Стрелечя, Старица, Уди и Волчанские Хутори. В Старобелското направление руските войски отработиха съсредоточаване на зомби нацита и техника на украински части в Табаевка, Крахмални, Берестови и Стелмаховка.
100
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 108 Абе порусначени мyхльовци от 4 месеца Русия не е завзела едно село а вие продължавате с вашите русофилщини за непобедимата руска армия. За последните 3 месеца Украйна освободи 1888 населени пункта.
99
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ISW:Руските войски продължиха настъпателните действия в направленията Бахмут и Авдеевка-Донецк. Руските войски продължиха отбранителните действия и преориентацията на силите си в източната част на Херсонска област. Руските власти вероятно ще превърнат Мариупол Донецка област в тилова военна база за руските войски.
98
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ISW:Руският президент Владимир Путин създава условия за продължителна кампания в Украйна.ГС на НАТО Йенс Столтенберг коментира в подкрепа на предишните оценки на ISW че оперативна пауза през зимата на 2022-23 г. би била от полза за Русия. Руските сили са използвали дронове Shahed-136 в Украйна за първи път от три седмици. Руските сили вероятно ще увеличат скоростта на своите контраатаки в източната част на Харков и западната част на Луганска област.
97
7
 
7
 
! Отговори
Космонавт преди 1 година
Този луд монголоид ще разруши света за 3 години. Да го разчекват на червения площад и да се приключва.
96
4
 
5
 
! Отговори
До плюещите Русия преди 1 година
Не гледайте в чуждото канче. По добре кажете какво виси от джоба на Бай Дън ? Некролога му. Нали !
95
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украинските политически телеграм канали съобщават, че Залужни е докладвал на Зеленски за тежките боеве край Бахмут, които изтощават украинската армия. Войници от въоръжените сили на Украйна отказват да отидат в месомелачката Бахмутовски поради големи загуби и лоша артилерийска поддръжка. Генералният щаб е принуден отново да използва доброволци / наемници, за да задържи града, който все повече прилича на развалина.
94
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изявления на прессекретаря на президента на Руската федерация:Приключва подготовката на отговор на въвеждането на таван на цените на руския петрол;Графикът на Владимир Путин все още не включва срещи с големия бизнес и петролните работници; Има рискове от нови терористични атаки в Крим, Киев продължава линията на организиране на терористични атаки, но се вземат мерки Обявяването на Зеленски за човек на годината според TIME се вписва в рамките на русофобския общоевропейски мейнстрийм.
93
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изявления на прессекретаря на президента на Руската федерация:Демилитаризацията и денацификацията остават сред основните цели на специалната военна операция; Конфликтът в Украйна може да приключи още утре с политическата воля на Киев, Владимир Зеленски знае това; Никой не говори за размяна на газ при политически условия в рамките на евентуален тристранен газов съюз на Руската федерация, Казахстан и Узбекистан;