Остават ли му на Владимир Путин още 3 години живот?

Михаил Мишустин е най-силният кандидат за негов заместник
8 дек 2022 20:00, Нели Христова
268
Остават ли му на Владимир Путин още 3 години живот?
Снимка: БГНЕС

От 24 февруари насам очите и ушите на целия свят са вперени в новините от Украйна. Докато войната в страната продължава с пълна сила, дойде дългоочаквано изявление от страна на Русия. Службата за преса и информация към президентството на Руската федерация направи изявление по повод твърденията за здравословното състояние на Путин.

От първия ден на войната досега бяха направени десетки спекулации за здравето на Путин. Последното твърдение за руския лидер беше, че е паднал по стълбите. След преглед е установено натъртване в областта на опашната кост и меките тъкани. Според същото твърдение Путин е бил прегледан, за да се види дали здравословен проблем е причината за въпросната ситуация.

Седмици по-късно Русия нарушава за първи път мълчанието по отношение на здравето на Путин.

Службата за преса и информация към президентството на Руската федерация даде следния отговор на зададения въпрос за инцидента: "По отношение на въпросното запитване можем да кажем, че то е напълно невярно“.

През последните седмици агент от руската държавна агенция за вътрешна сигурност, Федералната служба за сигурност (ФСБ), разкри времето за живот, който лекарите са определили на Путин.

Според твърдението, изнесено от британския вестник „Mirror“, лекарите са дали на руския лидер максимален живот от 3 години.

Макар името на източника да се пази в тайна от съображения за сигурност, зрението на Путин също е претърпяло сериозен спад поради заболяването му. В изявлението си пред вестника руският агент дава следните изявления: 'Той се нуждае от листчета с всичко, написано с главни букви, за да прочете какво ще каже, когато е по телевизията. Буквите, написани на тези хартийки, са толкова големи, че на всяка страница има само по няколко изречения. Състоянието на очите му сериозно се влошава".

В документи, публикувани по-рано от базираната в Русия изследователска платформа "Проект", се твърди, че по време на посещения при Путин на прага се намират поне 5 различни лекари.

В същите документи е включено твърдението, че "специалистът по уши, нос и гърло Евгений Селиванов, който е специалист по рак на щитовидната жлеза, винаги е до руския лидер".

Според документите, публикувани от изследователската компания, на която е забранено да публикува в Русия, Кремъл отрича това. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков определи документите като "фантазия" и подчерта, че съдържащите се в тях твърдения не отразяват истината.

Кой може да замени Путин?

Според британската преса Михаил Мишустин е най-силният кандидат за замяна на Путин в случай на неговата смърт. Мишустин, който изпълнява длъжността министър-председател на Русия, е втори след Путин в политическата йерархия .

Сергей Собянин, настоящият кмет на столицата на страната Москва, също е сред кандидатите.

Николай Патрушев, който от 2008 г. е ръководител на Съвета за сигурност на Русия, е също едно от често споменаваните имена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


268
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
11
 
21
 
! Отговори
ХАХАХА преди 1 година
Още 33 му остават. 3 години са за ЕС и НАТО.
11
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
пълен идиотизъм
10
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ненормални
9
11
 
8
 
! Отговори
Години? Как години? преди 1 година
Много са. 3-4 дни.
8
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама вие незнаете ли бе? Та той преди половин час у м ре. Така е като не гледате спътникови телевизии от украйна и русия
7
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мирър, ще ме извинявате за прецизността, но на Путин му остават още 2 месеца 5 дни и 16 часа. Е може ли да паднете толкова ниско, сайта?
6
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нелката! 1 во предскажи,колко животец му остава на дедо Байдънчо! Паааа...после се занимавай с Русия и Путин!-:))))
5
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ахахахахах цитират жълтия вестник Мирър като източник на "достоверна информация" :D
4
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
нали вече трябваше да е умрял и да лежи до Слави Трифонов?
3
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заглавието даже ще разплаче от смях и дете на 4 годинки...
2
4
 
19
 
! Отговори
Alex преди 1 година
Не се бутайте в божите дела, жОрналяри.
1
7
 
9
 
! Отговори
Alex преди 1 година
Мирър... :)