Путин: Продължаваме с боевете въпреки западните критики

По думите му Украйна първа е нападнала важна инфраструктура
9 дек 2022 11:12, Нели Христова
152
Путин: Продължаваме с боевете въпреки западните критики
Снимка: БГНЕС

Москва обяви, че от президента на Украйна зависи да прекрати военния конфликт в страната. От Кремъл отново подчертават, че Киев продължава да отхвърля руските условия да признае Крим и окупираните територии.

На церемония в Москва Владимир Путин обеща да продължи с боевете въпреки западните критики. И потвърди, че Русия нанася целенасочени удари по украинската енергийна инфраструктура, които били предизвикани, съобщава Нова тв.

„В момента се вдига много шум около нашите атаки срещу енергийната инфраструктура на съседната държава. Да, правим го. Но кой го започна? Кой удари Кримския мост? Кой взриви електропроводите от АЕЦ Курск? Кой не доставя вода на Донецк? Недоставянето на вода на град с повече от един милион души е акт на геноцид. Никой никога не е казал и дума за това. Пълна тишина. Но щом помръднем и направим нещо в отговор - те крещят към цялата вселена. Това няма да попречи на нашите бойни мисии”, каза Путин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
10
 
15
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 година
Ако Турция дойде в Кърджали и Варна и каже, това е Турция, защото има турци?? Аааа??? Ще се съгласите ли??? И педя няма да дадете нали така русофили???Нали сте българи??? После ще ви обявят за нацисти, че пазите родината си, пак ли е лъжа????Долни не българи сте вие. Ромите са повече българи от вас. ИЗТРЕЗНЕЙТЕ !!! Бг е в Европейския съюз и тук и е мястото. НЕ В РУСИЯ!!!! БЪЛГАРИ.....
105
6
 
14
 
! Отговори
Ако искаш преди 1 година
До 119 Евала......Да се обзаложим.Ще стане обратното.Руският народ ше линчува тези,заради които умират нахалост синовете им.Те,руснаците имат твърде голям опит в това отношение!
104
11
 
13
 
! Отговори
Евала преди 1 година
Путин хич не ги бръсне западн(Ал)яците. Вият на умряло, а има още да вият. Собствените им народи ще пребият продажните политици, само да почне истинската зима
103
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Един ден, както си пееха птичките и слънцето грееше, украинците взеха, че бомбардираха моста на Керч. Гражданите на най-хуманната и миролюбива нация, позната някога бяха изненадани и стъписани. Невероятно долно лицемерие. Позор за Русия!!!
102
4
 
6
 
! Отговори
русофил преди 1 година
ама за това мечтаем.. и вие като руските младежи да се въргаляме като прасета още дълго време в калните окопи на Украйна.. То е щастие и мечта за нас.
101
7
 
9
 
! Отговори
Боби преди 1 година
До с.т. Сериозно Разбираш ли хора като теб имат ОГРАНИЧЕНА ВИЗИЯ Виждаш само събитието което ти изнася Кажи какво стана 2007 в Мюнхен? Това доведе ли до 08.08.08? от 2009г САЩ финасират ли неонацистите в Ъкрайна? Последните 2014 направиха ли ВЪОРЪЖЕН ПРЕВРАТ? Да погледнем сегашно време ЗЕЛЕ кое от нещата които по конституция не биваше да прави не само че ги прави ами и се гордее с НЕЗАЛЕЖНОСТ? Свобода на словото? Свобода на вероизповедане? Свобода на политически възгледи? Обстрелва АЕЦ с артилер
100
10
 
11
 
! Отговори
до "Тошо" преди 1 година
Тошко, не обиждай служителите, работещи в детските градини. Нито лелка, нито учителка биха изнесли лекция, подобна на твърденията на путин. В качеството ми на детска учителка твърдя, че съм на светлинни години напред от путин, който няма морал, чувство на съпричастност, на нежност, на уважение към другия. Даже съм по-висока от него.
99
12
 
17
 
! Отговори
с.т. преди 1 година
путин не е добре. Без да съм лекар казвам, че има ментални проблеми. Защо? Да казва, че Украйна първа е нападнала русия, това вече не е наглост, инатлък, лошотия, това е болестно състояние.
98
10
 
8
 
! Отговори
Мы вращаем Землю преди 1 година
В.Высоцкий :"Наконец-то нам дали приказ наступать!" - поздрав за джендърите!
97
7
 
6
 
! Отговори
Тошо преди 1 година
Това изказване негово ли е....!?Преписано е най-вероятно от лекция на лелка от някоя детска градина!Не мога да повярвам, звучи ми като ....дай си ми кубчетата, на ти ги, или няма да ти ги дам!
96
10
 
13
 
! Отговори
Карл Бенц преди 1 година
Товариш Путин,Трябва да знаеш, че да бомбардираш не е само твое право,Защото скоро ще усетиш нещо и по вашите дебели глави!
95
13
 
13
 
! Отговори
Зафиров преди 1 година
Кое му е хубавото на Путин,бре ?! Най-големия от всички сатрапи до сега,надмина и Хит лер по жестокост ,неговите хора поголовно напускат Русия,разрушенията и унищоженията надминаха отдавна подобни през войните досега ?! Ами що не го обявите за ... светец,а ?!Нагъл,нахален и безочлив !!!
94
7
 
7
 
! Отговори
укро поздрав преди 1 година
от военните в Артьомовск (Бахмут) - "Клоуне, моли се руснаците да те хванат първи - поне може да поживееш още зад решетките!" /има го на клипче/
93
7
 
8
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Ще се биеш какво да правиш! Ще го правиш докато загубиш доататъчно вкаст и тогава ще видим докъде ще го докараш. Но твоята държава няма да ти прости загубените животи. Пропагандата е до някъде, колкото и отдушници да осугуряваш ще се задушиш в собствената си кал.
92
8
 
8
 
! Отговори
Боби преди 1 година
До хаха клекна защото сроковете за доставка на 3/4 от оръжията описани в тази помощ 800 милиона са след месеци дори години...
91
12
 
4
 
! Отговори
Запада клекна, преди 1 година
наведе се и почна да пълзи! Абе какво се напрягате ? Нали на Путин му оставали 3 години живот ?! :):):)
90
9
 
8
 
! Отговори
РУСИЯ - СПАСЕНИЕ преди 1 година
РУСИЯ СЕ СПАСЯВА КАТО ДЪРЖАВА САМО АКО СТАНЕ АВТОНОМЕН РАЙОН НА КИТАЙ! ДРУГ ИЗХОД НЯМА !!!!
89
9
 
8
 
! Отговори
Запада клекна, преди 1 година
Наведе се и почна да пълзи. Започнаха да се чуват разни недоволства в ЕС а още не е минала зимата!
88
8
 
17
 
! Отговори
А Путин е прав ИЗРОД преди 1 година
АКО СТЕ БЪЛГАРИ КАКВО ОБЩО ИМАТЕ С ТЕЗИ КОИТО ДАДОХА СЕВ. ДОБРУДЖА НА РУМЪНИЯ, МОРАВИЯ И ЧАСТ ОТ ШОПЛУКА(Пирот- В.Левски там е правил комитет) НА СЪРБИЯ...Кой ни накара да признаем македонска нация и сега ни навира в устата с думите "МРЪСНИ ***", ЧЕ КИРИЛИЦАТА Е МАКЕДОНСКА (А ЦЯЛ СВЯТ ЗНАЕ ОБРАТНОТО) ?? КОЙ Е ИЗБИЛ НЯКОЛКО БЪЛГАРСКИ МИН. ПРЕДСЕДАТЕЛИ, КОЙ Е НАПАДАЛ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 1 СВЕТОВНА ВОЙНА, КОЙ Е ОБСТРЕЛВАЛ ВАРНА И Е УБИЛ ОКОЛО 1600 ГРАЖВАНИ ?? КОЙ ?? ТОВА Е РУСИЯ- ТЮРМАТА НА НАРОДИТЕ.
87
6
 
4
 
! Отговори
kreposten преди 1 година
До А Путин е прав!Тук изобщо не става дума за Америка !Второ никои в коментарите не споменава че обича Америка Да прав си любовта към друга държава е филство но служенето на друга държава е измяна та ти на кои служиш доказано русофили са убивали поне един български премиер !!! Да не говорим СССР граждани са ни били премиери като почнеш с Димитров и приключиш със Станишев