Путин: Продължаваме с боевете въпреки западните критики

По думите му Украйна първа е нападнала важна инфраструктура
9 дек 2022 11:12, Нели Христова
152
Путин: Продължаваме с боевете въпреки западните критики
Снимка: БГНЕС

Москва обяви, че от президента на Украйна зависи да прекрати военния конфликт в страната. От Кремъл отново подчертават, че Киев продължава да отхвърля руските условия да признае Крим и окупираните територии.

На церемония в Москва Владимир Путин обеща да продължи с боевете въпреки западните критики. И потвърди, че Русия нанася целенасочени удари по украинската енергийна инфраструктура, които били предизвикани, съобщава Нова тв.

„В момента се вдига много шум около нашите атаки срещу енергийната инфраструктура на съседната държава. Да, правим го. Но кой го започна? Кой удари Кримския мост? Кой взриви електропроводите от АЕЦ Курск? Кой не доставя вода на Донецк? Недоставянето на вода на град с повече от един милион души е акт на геноцид. Никой никога не е казал и дума за това. Пълна тишина. Но щом помръднем и направим нещо в отговор - те крещят към цялата вселена. Това няма да попречи на нашите бойни мисии”, каза Путин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
САЩ и ЕС ако искат незабавно да загубят милиардите вложени в Украйма трябв САЩ незабавно да започне преговори за мир с Русия на условията на Русия. В притивен случай ще загубят много повече.
85
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Резултатът от близо 100 милиарда $ от САЩ и 40 милиарда евро помощ и 8 месеца поток от оръжия за Украйна беше загуба на 20%н от територията, срив на европейската икономика, разпад на ЕС.
84
9
 
7
 
! Отговори
ха ха ха ха преди 1 година
Нямат пари за топла вода да се къпят, но дават милиони на Украйна.
83
7
 
5
 
! Отговори
хаха преди 1 година
До Запада клекна,Колко да е клекнал като вчера гласувха в сената нови 800М :) За какво да кляка ти руско настъпления чувал ли си от 6 месеца ?Последно отстъпиха без бой. единствения областен град които обявиха за руски .Кой иска преговори този които отстъпва или който напредва .Защо му е на Киев преговори те са в настъпление сериозно.Виж на Русия незнаино защо все да се говори за нова мобилизация :) могилизация
82
9
 
8
 
! Отговори
ТИ ПРЪВ НАПАДНА преди 1 година
Напада друга държава и иска те да не го нападат после, а да кротуват. Наглост. Тяхното е част от защитата им.
81
7
 
9
 
! Отговори
Запада клекна, преди 1 година
Наведе се и почна да пълзи! Иначе как си обяснявате все по-честите призиви за преговори с Москва и транслирането на изявленията на Путин в неутрална светлина -пез пропагандно оцветяване?
80
12
 
13
 
! Отговори
Див Петел преди 1 година
Кремълското джудже е жалък убиец на невинни граждани и деца. Няма оправдание за такова поведение. Няма и прошка. Изхода от войната, която сам започна тази дребна душица, е само един : победа за Украйна и трибунал за джуджака, за престъпления срещу човечеството.
79
9
 
14
 
! Отговори
А Путин е прав! преди 1 година
Американофилите, не мога да разбера откъде е това чуждопоклонничество у вас?! Ако сте изобщо българи - нямате НИЩО общо със наглосаксите. Нито в генетично отношение, нито в езиково отношение, нито в културно отношение, нито в историческо отношение, нито в ценностно отношение! Откъде тая продажност у вас?
78
2
 
13
 
! Отговори
ФАКТ преди 1 година
Все гледата ''на запад'' и затова запада все ви е...е !
77
5
 
3
 
! Отговори
до 85 преди 1 година
Да ти се връща на теб и на всички, които обичаш :)
76
3
 
7
 
! Отговори
До 84 преди 1 година
Най добре *** на психолог преди да навредиш на себе си или на някой друг.
75
19
 
15
 
! Отговори
варвари преди 1 година
Руснаците винаги са мразили Българите и се чудят как да я завладеят. Надявам се никога повече руски войник да стъпи по нашите земи. Искам новина: Украйна победи Русия където загинаха 100 милиона руснаци!
74
11
 
11
 
! Отговори
трезвен преди 1 година
Руските военно експерти-форумджий се събудиха към 12ч след алкохолен запой,същите които говориха,че за седмица ще са до Берлин,а губят всеки ден.лек ден!
73
16
 
12
 
! Отговори
war преди 1 година
Цял свят (почти) се бореше германците да не победят във втората световна война, сега цял свят се надява Русия да не победи в Украйна. Само малка част болни русофили в България е объркана и се чуди какви глупости да напише в подкрепа на кого? стара велика България е в днешна Украйна, печенеги и руски племена я унищожават!!! четете малко повече история моля.
72
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НЯМА вариант, при който Русия да загуби! Колективния Запад го знае, но си играе с Европа и ОкраиИна като заложници! Свят без Русия не може да има, но без Окраина е имало и ще има! Всички напъни са в друга посока, но поулацията не е нужно да знае! Каквото кажат по телевизора -толкоз!
71
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен - Русия не воюва в Погранична. Ако Русия започне война в Погранична, за 2 дни ще изравни Киев със земята, дори бункерите ще бъдат разрушени. Русия вече демонстрира как с ракета Кинжал унищожи бункер в Погранична който при СССР смяташе за неразрушим, при това ракета без заряд, само с масата и хиперзвуковата скорост разруши бункера. Погранична ще бъде обезглавена и ще се разпадне. Никакво НАТО и ЕС няма да я спасят. В момента пограничното терористично образувание наречено "Украйна" съществува само и единствено благодарение на милостта и благородството на Русия.
70
4
 
1
 
! Отговори
до 75 преди 1 година
Трябва да почне с такива като теб :)
69
11
 
12
 
! Отговори
Продължаме преди 1 година
Специалната военна излагация
68
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 75. Питай руснаците кво питаш нас ?
67
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До 36. Да бе енергийната система не оказвала влияние.