Путин: Продължаваме с боевете въпреки западните критики

По думите му Украйна първа е нападнала важна инфраструктура
9 дек 2022 11:12, Нели Христова
152
Путин: Продължаваме с боевете въпреки западните критики
Снимка: БГНЕС

Москва обяви, че от президента на Украйна зависи да прекрати военния конфликт в страната. От Кремъл отново подчертават, че Киев продължава да отхвърля руските условия да признае Крим и окупираните територии.

На церемония в Москва Владимир Путин обеща да продължи с боевете въпреки западните критики. И потвърди, че Русия нанася целенасочени удари по украинската енергийна инфраструктура, които били предизвикани, съобщава Нова тв.

„В момента се вдига много шум около нашите атаки срещу енергийната инфраструктура на съседната държава. Да, правим го. Но кой го започна? Кой удари Кримския мост? Кой взриви електропроводите от АЕЦ Курск? Кой не доставя вода на Донецк? Недоставянето на вода на град с повече от един милион души е акт на геноцид. Никой никога не е казал и дума за това. Пълна тишина. Но щом помръднем и направим нещо в отговор - те крещят към цялата вселена. Това няма да попречи на нашите бойни мисии”, каза Путин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
5
 
9
 
! Отговори
toti преди 1 година
Дреме му,като знае още колко запасни ще умрат,дори герой ще ги направи с един тенекиен медал,че те *** на малко се радват там!!!
125
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хей, Бонго бонго ли си, монго ли си или си ***? По прилича да си от *** крадливи "братя"... сиреч от миллетя! След майдана в Украйна нацистите създадоха паравоенни формирования и с редовната арбмия започнаха да избиват "за спорта" цивилно руско население в Донбас. Къде си видял тук в България армията да прочистква районите с турско население? Макар че заради убийствата на българи и терористичните действия на турците у нас преди "голямата екскурзия" Тодор Живков трябваше да изсели всички.
124
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украинската земя си е изцяла руска, и Русия никога няма да я отстъпи на извергите от САЩ. Безумците още вярвят, че Украйна печелела или че ще спечели. Че и Крим щели да си върнат?!?!? Ненормалници. Крим винаги е бил руски и такъв ще си остане. Това че им дадоха земи да стопанисват не значи, че ще ги оставят да ги прочистват от руско население. Сега си ги връщат обратно и никой не може да им попречи. Крайно време е Путин да вдигне редовната армия и да ги приключи за седмица, а не да ги търпи.
123
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Бонго Бонго. Според мен мнения като твоето не трябва да се допускат , но ще ти отговоря. България е Демократична страна и такава опастност няма. Ако Украйна беше демокрация никога нямаше да се стигне до война.
122
1
 
1
 
! Отговори
Гошо преди 1 година
Не бе, гледат мача на Хърватия и Бразилия. Ей сега ще започнат да пишат глупости.
121
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Доста намаляха мненията на потомците на Янко-Шумкаря. Дали пък не взеха да се усещат какво става?...
120
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До по предния мислител , може би нямаш образование и квалификация щом си вадиш хляба по форумите , но видиш ли имаш опорки и схващаш нещата , а пък другите не ги схващат.Това ми прилича на самочувствие без покритие.
119
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако съм детска учителка няма да имам самочувствие да си позволявам да пиша мнение по принцип.
118
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На 124 аз не мога да сложа минус но не по политически причини а по стилистични. Това е нелицеприятно мнение. Не знам кой би му сложил лайк.
117
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гнусните мнения за путин какво помагат на украйна и какво допринасят за Бг. дали ще ни приемат в Шенген.
116
2
 
2
 
! Отговори
Бравос Джуджи... преди 1 година
...а у аеродрому Гомеля , как дела....ха,ха,хааа....
115
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей туй му викат npoz но упорит! Пpozтотията е сила!
114
10
 
8
 
! Отговори
333 преди 1 година
Русофилите още не са загряли, че войната вече не е за превземане на Украйна , а за спасяване на руските елити. Варианта Русия да превземе Украйна приключи в средата на март, когато руснаците изядоха шнура при Киев и избягаха с 200. Сега руснаците проточват войната за да се спазарят за по изгодни условия за праекратяване (или замразяване) . Може да успеят да запазят гриниците от преди войната и да не ги подкара съда в Хага, но да имат някаква реална изгода от тая война - няма как да стане.
113
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Мы вращаем Землю "Наконец-то нам дали приказ наступать!" ------------ и докъде стигнахте бе ***?
112
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Джуджи не може да стиска вече да не се наака , ама е не спира да лъже
111
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До с.т. 113. то пък щото Байдън е много добре. А и Макрон. И Зеленски е добре, ама на две пътечки. Като погледнеш всички европейски лидери.... все са добре.
110
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво продължение бре чичо Путин?! Нито войската ти войска, нито оръжието - оръжие!!!Само замечталите се български потомци на Янко-Шумкаря вярват че ще спечелиш! :)))))))
109
13
 
16
 
! Отговори
наглост преди 1 година
Хиляди нещастни руснаци са захвърлени на открито на фронта в студ и дъжд без подходящо облекло а путин си пие шампанско в кремъл и им разправя, че ще продължава войната.
108
1
 
10
 
! Отговори
до "Боби" преди 1 година
Няма да ти отговарям, защото не си грамотен. Нямаш едно изречение без правописни грешки. Не разговарям с неграмотници. с.т.
107
7
 
4
 
! Отговори
Мы вращаем Землю преди 1 година
:) Джендърите не ви ли харестват песни в които се пее за мъжество и себеотрицание? Или частта "Потому что мы рвмся на Запад!" ви плаши до смърт? ХА ХА!