Руски обстрел в центъра на Херсон, загинали и ранени

Зеленски: Това е терор, това е убийство за сплашване и за удоволствие
106
Руски обстрел в центъра на Херсон, загинали и ранени
Снимка: БГНЕС

Петима души загинаха и 20 бяха ранени днес при руски обстрел в центъра на Херсон, съобщи заместник-ръководителят на президентската канцелария в Киев Кирило Тимошенко, цитиран от Укринформ и БТА.

"Сутринта, събота, в навечерието на Коледа, в центъра на града. Това не са военни обекти. Това не е война според установените правила. Това е терор, това е убийство за сплашване и за удоволствие", реагира в "Телеграм" президентът Володимир Зеленски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Украински обстрел на Донецк .
74
0
 
1
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
До *** вън Страхотен коментар.
73
1
 
2
 
! Отговори
9689 преди 1 година
Още една провокаця на урките.
72
4
 
13
 
! Отговори
Херсон преди 1 година
е само сгради - няма живот, няма отопление, няма ток, няма газ! това дето е там са укропитеци ! НЕ МОЖЕ дани заблуди зеленото пигмейче!
71
13
 
20
 
! Отговори
Бай Хъ преди 1 година
И още две училища превърнати с казарми за наемници. Тумбур лумбур... тъй тъй..
70
11
 
17
 
! Отговори
Тъй Тъй тъй... преди 1 година
Тъй. тъй... бой до кат мърдат..
69
26
 
22
 
! Отговори
българин преди 1 година
руските терористи ще си плащат за всичко.. Слава на Украйна. България е с Вас!
68
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За 8 години в Херсон НУЛА жертви. Владимир Салдо вместо затвор за държавна измяна бе свободно допуснат до изборите за кмет и 2020 взе ВТОРО място.Днес на 24.12.22 има за един ден 8 убити, и 58 ранени. Това е руското "освобождение". Не трябва да се проявява никаква толерантност спрямо индивиди които подкрепят руския фашизъм.
67
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до колкото знам центъра на Херсон е в руската част - излиза, че руснаците сами се обстрелват - стига с тия "новини"
66
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонимеНТова го слушаме вече почти година, и от почти година винаги е,, вече'',, до няколко седмици''.... Тоно както с ракетите които Русия свърши още лятото според полираните ви мозъци. От тогава насам Русия замеря хохлите с камъни, да знаеш.
65
9
 
11
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Украйнска дезинфекция
64
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те руснаците изтеглиха от там тия,които не искаха да бъдат обстрелвани.Сега украинците пак ли се крият зад цивилни.Гаубици се разполагат около болници и детски градини и после се реве,че се обстрелват цивилни.Защо не ги изтеглят украинците тия цивилни.Той и Донецк е под постоянен обстрел от урконацитата.
63
20
 
13
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ПЕСЕНТА НА *** Е ИЗПЯТА ВЕЧЕ!!! ФАЛИТА НА БАНКОВАТА СИСТЕМА В КОМУНДЕЛОПУТИНАРИЯТА Е НЕИЗБЕЖНО СЪБИТИЕ ,А С НЕГО ЩЕ НАСТЪПИ И СМЪРТТА НА ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ ТАМ!
62
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама как така? Путин жив ли е още? Щеше да умира от " рак"? Запада така " прогнозираше"! Че и " бомбите и ракетите" им бяха на " привършване" на руснаците? Па и " бунтове" даже " прогнозираха" в Русия срещу Путин?-:)) Пропагандата на Запада си бяха и остават Чиста Западна лъжа! Искаше му се на Запада да е така? Но истината се оказва много различна а? Че и " вноските си" Нямаше да може да си плаща Русия?Леле леле... Мачкай Вова! Заслужават си го!
61
19
 
16
 
! Отговори
АРИСТИД ДИМОКЕНТИС преди 1 година
Русия са слабаци и террористи..ТАКА НЕ СЕ ВОДИ ВОЙНА..ИЛИ НЯМАТ ТАНКОВЕ ЗА МОТОРИЗИРАН ПОХОД, ИЛИ СА НАПЪЛНО ПРИВЪРШИЛИ ПЕХОТНИТЕ ВОЙСКИ, ЗА ДА СИ ПОЗВОЛЯТ ДЕСАНТЕН ПРЕХОД КЪМ УКРАЙНСКО ВЛАДЕНИТЕ СЕКТОРИ И ЗЕМИ...И САМО СИПЯТ И СТРЕЛЯТ С НИСКОКАЧЕСТВЕНИ РАКЕТИ (ИЛИ БОМБИ), ТИП ОТ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА = ТОЕСТ СВАТБАРСКИ ИЗСТРЕЛИ , И КВОТО СТАНЕ И КЪДЕТО УЦЕЛИ .
60
18
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ПУТИНАРО КОМУНДЕЛИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ НИЩО НЕ БРАНИ В УКРАЙНА, А Е ТАМ САМО ЗА ДА ГРАБИ И ТОВА Е ЯСНО НА ВСЕКИ МИСЛЕЩ ЧОВЕК!
59
13
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руски обстрел с американски боеприпаси странно в Телеграм канала е пълно със снимки на останки от боеприпасите с английски надписи. Никой вече не се хваща на Укронацистките провокации.
58
11
 
14
 
! Отговори
бай Пешо преди 1 година
да де, ама sorry: такава е класиката в жанра - обстрелва се града 2-3 месеца докато го напуснат цивилните, и след това идват Солнцепеците и белият фосфор. След като оцелелите укронацисти се предадат, се влиза в града. Ако се опитат да избягат - се изтребват по пътя (пак със същото). Та точно това става в момента в т.нар. Бахмут
57
17
 
33
 
! Отговори
Забравих те ли преди 1 година
А колко Коледи обстрелвахте и убивахте православни християни във Домбас и Донецк господин Зеленски?? А когато палехте живи българи във Одеса пак ли забравихте? Господ не забравя господин зеленски и ще настъпи и Вашият ден за разплата на всички неонацисти синове на степан бандера син на дявола!!!
56
11
 
26
 
! Отговори
до 63 преди 1 година
Никой немой да се пререди Американците щом става въпрос за кинти. Само 4% от населението притежава над 50% от благата на тоя свят. Неми говори глупости. Ей затова са тея войни. Има държави като Русия ,Китай и други които искат преразпределение на благата. А ние вместо да им помагаме , помагаме на САЩ да правят още повече кинти слогувайки им !