Новият американски посланик в Русия встъпи в длъжност

Първа среща с руски представители
31 яну 2023 16:17, Росен Стойчев
17
Новият американски посланик в Русия встъпи в длъжност
Снимка: БГНЕС/EPA

Новият посланик на САЩ в Русия Лин Трейси встъпи в длъжност, съобщи Voice of Amerikа.

Самата Трейси пристигна в Русия през миналата седмица. Нейната кандидатура беше одобрена от американската администрация седмици преди това.

Тя предаде своите акредитивни писма на среща с руския заместник - външен министър Сергей Рябков.

Новият посланик остава съсредоточен върху запазването на диалога между двете държави.

Още по темата
Руските представители обявиха, че очакват тя да се съобразява с руски закони.

Трейси и преди е работила в страната. Тогава тя заемаше дипломатическа длъжност в посолството.

Нейният опит беше основен за избора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: дипломатсащрусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Жена ...... преди 1 година
Изпратили са жена. Онзи ще я ...........
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Демократът Хилари Клинтън обяви президента на Русия за "новия Хитлер". Републиканският сенатор Линдзи Греъм призова за убийството на президента Путин. Вместо да се придържа към Минското споразумение на президента Путин за поддържане на мира в Украйна, Вашингтон го използва, за да подмами президента Путин да създаде украинска армия, която да атакува републиките в Донбас.
10
1
 
1
 
! Отговори
хх преди 1 година
До до ххх Кво да ти кажа селски, следя нещата. Около Бахмут украинците стрелят с Хаймарси от тила от някъде, това казват самите руски военни и това е голям проблем. Може да ги следиш и ти в телеграм и в туитър и в ВК къде искаш. Между другото, все повече военни открито критикуват Кремъл за военните решения и признават огромни ненужни жертви, ама ти явно знаеш по-добре от самите руски военни
9
0
 
3
 
! Отговори
до ххх преди 1 година
Да не би и ти да смъркаш от "субстанцията" на Клоуна З.еленчук? Спирай дорде е време!!!!! -)))
8
1
 
0
 
! Отговори
хх преди 1 година
До Защо ли .. Около Бахмут около 1000 вагнеорвци - убити или ранени за 1 ден. Другата новина е, че лекарите в Луханск, са отказали да лекуват над 300 ранени вагнеровци, все още не е ясна причината. Другата новина е, че редовна руска армия също настъпва заедно с вагнеровците към Бахмут и е най-вероятно Бахмут да падне до 1-2 седмици.
7
0
 
8
 
! Отговори
Защо ли преди 1 година
Днес докато Руските войски превземат село след село и обграждат в котел Бахмут,тук няма нищо от Украйна и наркомана Зеленски?!
6
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да внимава да не настъпи мотиката, защото руснаците по дрехите посрещат но по ума изпращат. Спомнете си как една наша посланичка я сбарваха да краде кремчета по летищата.Та и тази Треиси да внимава не само с кремчетата а и със закона и най вече с агентурата.
5
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да внимава да не настъпи мотика та, защото руснаците по дрехите посрещат но по ума изпращат. Спомнете си как една наша посланика я старата да краде крем чета по летищата.Та и тази Трети да внимава не само с кремчетата а и със закона и най вече с агентурата.
4
7
 
13
 
! Отговори
Слава на Русия преди 1 година
Слава на православна Русия, която се изправи срещу американските сатанисти, грабещи и малтретиращи всички континенти от 75 години насам
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На 29 януари членът на ЕП Мик Уолъс изрази своето съмнение в пост в социалните мрежи, след като американският посланик за ЕС отказа да отговори на въпрос за унищожаването на газопровода.Мик Уолъс публикува в Туитър, че преди няколко дни посланикът на САЩ в ЕС Марк Гитенщайн е посетил Европейския парламент. Някои от евродепутатите са се обърнали към него с въпроса дали САЩ са участвали в унищожаването на Северен поток 2, но Гитенщайн е отказал да отговори.
2
4
 
7
 
! Отговори
хм преди 1 година
По име Лин Трейси ми напомня за британския майтап Лиз Тръс. Дано приликата да се изчерпва с имената!
1
0
 
1
 
! Отговори
Да преди 1 година
Ок