Владимир Путин: Трябва да ликвидираме възможността Украйна да удря руски територии

Киев нарича ударите "карма"
2 фев 2023 07:00, Нели Христова
305
Владимир Путин: Трябва да ликвидираме възможността Украйна да удря руски територии
Снимка: БГНЕС

Президентът Владимир Путин заяви, че руската армия трябва да спре обстрела срещу руски области от украинска територия, който по думите му е оставил много хора без дом или достъп до вода и електричество, предаде Ройтерс, като се позова на съобщение, публикувано в сайта на Кремъл.

Руският държавен глава заяви по време на заседание на правителството, че трябва да се възстановят разрушените жилища и инфраструктура в засегнатите руски области, граничещи с Украйна.

"Разбира се ликвидирането на самата възможност за обстрели е приоритетна задача, но това вече е работа на военното ведомство", заяви той.

Украйна не поема отговорност за ударите по руска територия, но ги определя като "карма" за московската инвазия, отбелязват Ройтерс и БТА.

Путин посочи като засегнати от украински обстрел руските области Белгород, Брянск и Курск, както и Крим, който беше анексиран от Русия през 2014 година.

Хората се сблъскват с "остри проблеми" и се нуждаят от ремонти и компенсации, допълни руският президент. "Много хора се озоваха в трудна ситуация, загубиха жилищата си и бяха принудени да се преместят при роднини или на места за временно настаняване, сблъскаха се с прекъсвания в снабдяването с вода и електричество", каза още Путин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


305
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Държава Украйна няма, не е имало и никога няма да има. Руснаците отиват на фронта за да спасят сънародниците си от една безумна фашистка идеология, подклаждана умело от САЩ и ЕС сред националистическите бандеровски среди в крайните южни европейски територии на Русия. Русия ще победи в тази война защото истината и справедливоста са с нея!
112
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Държава Украйна не съществува, не е съществувала и няма да съществува. Цялото фашистко правителство, президент и парламент ще бъдат съдени от военен трибунал и екзекутирани на площад Майдан Незалежности хуманно с един куршум в тила, както бандеровци разстрелваха руснаците с украинско гражданство нежелаещи да имат нищо общо с фашистката идеология на превратаджиите от 2014година!
111
8
 
6
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Докато не се изнесете,Украйна ще получава все по-мощни оръжия.Така че най-добре е кръгом и обратно.
110
5
 
0
 
! Отговори
птица преди 1 година
Днес, защо толерирате т н "анонимни" драскачи? Те са за сеир, нищо не казват, подклаждат мерзост и липса на морал. А накрая, по български - "И ние така мислехме". в унисон с този, който победи.
109
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин казва, че Украйна ще остане без море, само малък анклав около Лвов.
108
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България си заработи удари на възмездието за смъртта на руските войници от снарядите с които снабдява украинските бандити. От Болград или Измаил до заводите на Арсенал са само няколко стотин километра.
107
9
 
5
 
! Отговори
птица преди 1 година
еми да, отдавна беше време да се спре укро беса и фашиэма, само че покрай тях стана ясно още коолко невързани краища са останали след 2 световна война- Събудиха се (или възбудиха се) потомките на слугите на фюрера (и Меркелчето, и ***), спомниха си за хитлеристките ***, и ела да видиш - масова цензура (засега), избирателен глад, т е чистка, опити с хора - ваксините и парички за мъжа на фашистката гинеколожка...
106
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дуда: Неотдавна казах на президънт Зеленски - казах му, Владимир, вземи под внимание нашата история, как се разделиха пътищата ни, много те моля, когато победите Русия, когато те допълзят на колене да подписват мир, закарай ги в Переслав, нека там подпишат мир с вас и да зачеркнат там всичките години на съветско и руско влияние. (в 1654 в Переяслав Богдан Хмельницкий и запорожките казаци се заклеват във вярност на руския цар)
105
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отбранителната линия която НАТО строи 8 години в Донбас е от три нива като се смята за непревзимаема, по силна и от прословутата линия Мажино (която о не е била превземана, французита сами са посрещали с цветя немците). Първото ниво вече е унищожено, с превземането на Артьомовск пада и второто ниво, а падне ли и третото ниво вече няма пречки за руската армия, това означава, че Украинците ще трябва да търсят укрития на открито което ще доведе до огромни жертви.
104
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изтрепахте младите хора, безбожници д***рти
103
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На бунището, павиан ошмулен
102
12
 
8
 
! Отговори
стар пес преди 1 година
украинците по скоро са нацисти
101
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Посланикът на Украйна в България Олеся Илашчук съобщи, че е ушила кукла Вуду с главата на "общия ни враг, който започна война срещу Украйна" и е боцкала игли в нея.
100
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами фашисти са си.
99
6
 
5
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Украинския разузнавач и експерт по информационни войни Димитро Золотухин е обявил, че Русия е успяла да убеди цяла Африка, че украинците са фашисти. Не само това, но според украинския експерт Русия е убедила и най-голямата мюсюлманска страна в света Индонезия, че украинците са фашисти. Според украинския разузнавач Украйна не разполага с такива финанси като Русия за да се противопостави на руската пропаганда.
98
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
много еуроатлантически подложки сте се събрали
97
9
 
1
 
! Отговори
Арести за наркомани преди 1 година
Командващите терора през ПРЕДАТЕЛЯ НА СНИМКАТА са набелязали десетки хиляди цели за ликвидация в РУсия вкл целия черноморски флот. Засега наркоманите от САЩ нареждащи военен терор дават закодирани указания за удари само срещу Украйна.Благодарение на наркоманизирания на снимката вече са нанесени щети за десетки трилиони долари на Украйна,РУската федерация и страните от Европейския съюз//
96
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Деликатна както винаги
95
6
 
14
 
! Отговори
до 122 карма преди 1 година
Тази опорка за 14 000 души убити за 8 г., вече се изтърка на фона на близо 250 000 досега , само за една година. Така, че сменете плочата товарищ, мутрофанова тебе скажет, что нада!
94
6
 
14
 
! Отговори
джуджака може да си- преди 1 година
-- говори каквото си иска във цяла Русия само той може да си говори -- другите ги трепе !