От Беларус излетял носител на хиперзвукови ракети Кинжал

В Украйна продължават тежките боеве край Бахмут
Обновена: 3 фев 2023 18:38 | 3 фев 2023 18:28, Анисия Иванова
95
От Беларус излетял носител на хиперзвукови ракети Кинжал
Снимка: БГНЕС

В Киев днес се чува сигнал за въздушна атака. В града се чуват и експлозии, съобщава РБК-Украйна. Въздушна тревога е обявена в цяла Украйна.

В 10:30 часа сирените са започнали да звучат в столицата, Харковска и Запорожка области, минути по-късно - и в останалите части на страната. Призивът към цивилното население е бил да се евакуира в укрития.

За втори път днес на територията на цяла Украйна е била обявена въздушна тревога след информация за излетял от летище в Беларус на самолет, който може да носи хиперзвукови ракети Кинжал.

В Украйна продължават тежките боеве и край ключовия град Бахмут в Донбас.

Руските военни, подкрепени от частната армия "Вагнер" продължават атаките, за да прекъснат доставките за украинските части и да ги принудят да се изтеглят.

В същото време американският "Ню Йорк Таймс" съобщи, че руските загуби - убити и ранени - до момента в Украйна са почти 200 000, като те са най-много именно в боевете за Бахмут.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 82.Дали или просто им казват на ония,че така няма да стане.Как мислиш кой е закъсал,щом се опитва да вкара НАТО във войната.Щото тия танкове и тия самолети,за тях няма украински танкисти нито пилоти,а обучението не е две три седмици.
70
25
 
19
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Щом руският таракан плаши с ядрено оръжие, значи яко са я затънали в Украйна!
69
12
 
35
 
! Отговори
Бахмут, преди 1 година
Бахмут, Бахмут и неговата съдба ще бъде като великия град Мариопол, въпрос на време е.
68
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какви дронове бе.Ти сериозно ли.Те са евтини и само харчат скъпите американски ракети,а и руснаците виждат колко действа ПВО-ТО след тях си пускат ракетите.Да не са *** да си харчат скъпите.Един дрон е 20000 долара.аман от разбирачи.Щом американците имат пари да си ги харчат в Украйна нека го правят Те това ПВО могат да го унищожат,но ще се срути и Киев.Крякай си никой не те спира.
67
6
 
3
 
! Отговори
До 75 преди 1 година
Въйййййй! Както и да е, предавам се! Не за друго ами ми омръзна да пиша разни истини дето всички, освен путинофилията, ги знаят! Инак приеми, че си спечелил спора и аз съм загубил! Айде лека вечер!
66
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 72.Знаеш ли за какво е войната.За шистовия газ открит в Славянск.Майдана беше да свали правителството,за да се започне добив,а щяха да го добиват американците,а Европа почна да потрива ръце.Е тия от Донбас,казаха,че не искат да ги тровят и така.Къде си видял такъв мръсен добив в Европа,никъде.Но в Донбас може щото ви смятат за трета ръка хора.И сега ви смятат щом на никой не му пука,че украинци умират.Тебза това е всичко,а Русия си гледа интереса.
65
5
 
9
 
! Отговори
До 70 преди 1 година
И само за да те видя колко НЕ знаеш! Тия дронове с които в последно обстрелвате Украйна, те не бяха ли иранско производство? Та като ЛЪЖЕШ, че се използва основно руско оръжие, та я пак помисли! Извинявам се ако те затруднявам с това с мисленето! *** путинофил бря! напъни се малко! :))))))))
64
6
 
6
 
! Отговори
До 70 преди 1 година
Отделно може и да не ги знеш щото си путинофил, но виж там има едни байрактари! напиши гооглето байрактар и да видш къде се произвежда! Мое да си мислиш, че се произвежда в москва, но това е само защото НЕ можеш и да мислиш! :)))))))))))))))
63
14
 
8
 
! Отговори
до 70 преди 1 година
Мдааа! тепичен путинофил! Не отговори на въпрсоа що хората в европа не измръзват от студ в дмовете си без руски газ и петрол! Не отговори как с изавршил психология като не знаеш да четеш? Не отговори на това дали си гледал твоите главатари путин песков медведев как ревът срещу санкциите! Не отговори на това как се прави военна мобилизация без война! Не отговори ... Бе путинофил! И само да те попитам HIMARS руски лиса? Javelin и те л иса руски? Предполагам, че за М777 не си и чувал! Бе ...
62
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А то не е ли едно и също бе.Кой управлява Русия или ти чакаш Русия да фалира да се направи преврат или други глупости .Руснаците си стоят зад Путин.
61
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой те лъже бе тъпчо.*** ка вярва в това,което иска да вярва,щото има нужда от илюзии без ,които не може да живее.С руско оръжие се биеш основно,а не си даваш сметка кой го произвежда.И това западното не става за нищо,а и го няма.До кога така.Сигурно до последния украинец.
60
7
 
8
 
! Отговори
До 66 преди 1 година
Значи как да кажа, путинофил! Виж дефиницията за путинофил! И само да зема да тъ попитам ти как завърши псхология след като НЕ можеш да четеш!? Не за друго ми аз навсекъде пиша ПУТИНОФИЛИ! А ти четеш русофили!!!??? Не съм специалист, но на това мй му викат ДИСЛЕКСИЯ! Или можеи друго име да има! Но си е сериозно заболяване! Та я пак ИЗЛЪЖИ как си завършил психология кат НЕ можеш да четеш!
59
9
 
16
 
! Отговори
Сорос преди 1 година
Бандеровци га ядоха кифтетата не реваха, а сега реват цял свят да им помага. Украинките са супер героини, мислят всеки ден по плажовете за мъжете си.
58
14
 
6
 
! Отговори
До 66 преди 1 година
путинофила е Български продажник който НЕ знае и НЕ може, но пък ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ! А ти си путинофил! Та по въпроса ти кой реве за санкциите! Ми земте малко от малко да гледате изказванията които праи путин песков медведев! Па тогава пак питай кой реве за тия санкции дето толкоз не ви бъркат! Ей ка пък не се роди един путинофил дето да може да чете да помни малко повече от 2 минути бре! Те някой горили помняр повече от вас бря!!!
57
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 63 кой реве за санкции бе п аток.Тия въртели дето ги правите мислиш,че никой не ги разбира.Аз съм учил психология и тия на мене не ми минават.Вземи се скрий,че врякаш като п аток.И не е въпроса до русофили в,а до това,че не можеш да победиш Русия.Със или без санкции.Аз много добре знам,какви са сметките в Европа,щото и там имам контакти.
56
13
 
5
 
! Отговори
до 64 преди 1 година
Значи може да се каже, че си точно представител на путинофилията! а путинофила е Български продажник който НЕ знае и НЕ може, но пък ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ! Та в твоя случай ще напиша и НЕ може да чете! Та ти пак зем да напишеш как в европа ще умират от студ по домвете си без рашисткия газ и петрол! След което зем да ИЗЛЪЖЕШ пак нещо по въпроса що има военна мобилизация без война! После зем д ИЗЛЪЖЕШ нещо по въпроса за това щом толкоз не ви бъркат тез санкции, както ти ЛЪЖЕШ, та що толкоз ревете? :))))
55
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой те лъже бе лигльо ти в казарма ходил ли си автомат държал ли си.Ще се напикаеш като го чуеш как гърми.Сега си отговори що Украйна няма да успее.Щото тия мобилизирани руснаци има някаква военна подготовка,а украинските са овчари и козари и вместо автомат са виждали само гега.Ама ти си пиши глупости никой не те спира.
54
14
 
6
 
! Отговори
До 62 преди 1 година
Бря путинофил! Путинофила е Български продажник който НЕ знае и НЕ може, но пък ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ! В твоя случай ще кажа и че не може да чете! Та я пак прочети там ко съм ти написал за лъжите и зем напиши как ще умрът европеците от студ по домове си без рашистки газ и петрол и после напиши що след като санкциите не ви бъркат щоо толкоз ревете за тез санкции бря!!!??? :))))))))))Отделно моеш да ИЗЛЪЖЕШ защо без да има война правите военна мобилизация! За другото си ми ясен бря! :))))))))))))))))
53
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 57 какви брякаш като *** бе..Русия има задължителна редовна военна служба Русия е голяма страна,как мислиш се охранява тая Граница без армия.В България като имаше редовна задължителна военна служба България имаше 200к армия и можеше да мобилизира още милион и половина това за 8 милиона държава Русия е 150 милиона.Разбрала *** от суроватка и товара работа същата.
52
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Някой.И кой ти го каза това.Какви крематориуми не.Тия в Русия нямат ли семейства.Айде тия ще ги изгорим,ами ранените,къде ще се лекуват,тях как ще ги скриеш.Това да не ти е Украйна в крематориума пишеш го безследно изчезнал,а ранените ги лекуват в чужбина.Да не се вижда.