Кремъл: Западът показва зверската си усмивка

По думите на Песков САЩ и ЕС искат да попречат на мирните преговори за Украйна
21 мар 2023 19:00, Йоана Цонева
140
Кремъл: Западът показва зверската си усмивка
Снимка: БГНЕС

САЩ и европейските страни са настроени да попречат на мирните преговори за Украйна, за разлика от Русия и Китай, твърдят от Кремъл.

"Вашингтон, европейските столици, но преди всичко Вашингтон, е изпълнен с желание да не допусне под никакъв предлог влизането в мирни преговори. Те просто не позволяват на Киев дори да си помисли за това", заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков в интервю за "Русия-1", цитиран от ТАСС.

Още по темата
Така той коментира изявлението на представителя на Белия дом в навечерието на посещението на китайския президент Си Дзинпин в Москва, че САЩ ще сметнат за неприемливо, ако след резултатите от руско-китайската среща на върха бъдат отправени призиви за мир в Украйна.

Както отбеляза Песков, "сега, когато маските са свалени, западните страни показват своята зверска усмивка". "С изключение на нас и КНР", добави говорителят на Кремъл.

Според него подобни изказвания на Запада се третират в Кремъл "като реалност, с която човек трябва да живее".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако лайковете не ви работят значи нищо не ви работи и ние напразно стоим и пишем тука .
97
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
българия ако извършваше геноцит на бг турци както ги правеше няколко години и се спряха и турция щеше да нападне бг както стана в кипър 1980
96
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какъв точно мир? Една държава да ви подарява територии, които вие си пожелаете. Такова нещо няма! Дано повече руска измееет натори украинската земя! Амин!
95
5
 
7
 
! Отговори
Затворко преди 1 година
До БОЗОАз да те питам за Косово? И не само руснаците, и външния министър на Унгария, и румънския президент имат претенции за правата на малцинствата в Украйна. Ние замълчахме след 2014. Русия оставя на Украйна Крим с автономия и собствен президент! Укрите потъпкват автономията и гонят президента! За това се мълчи! На последните избори с участието на цяла Украйна печели партия на руснаците и президента е руснак! И...следва преврат. И Мъск така го нарече!"Донбас без руснаци или негоден за живее
94
10
 
12
 
! Отговори
Ъъъъъъ преди 1 година
Песков пък показа пуделския си зaд.ник
93
9
 
6
 
! Отговори
АА преди 1 година
До фффф Разумният, по твойта логика след аетентата на летището в Сарафово, израел трябваше да нахлуе в България да защитава израелските граждани! Може ли да сте толково пр ос ти, ват ен ки те!
92
6
 
4
 
! Отговори
БОЗО преди 1 година
До фффф Браво, от теб разума струи на талази!!! Отворко, я ми кажи колко чужди войници има на руска територия, като някой напира да ги превзема и колко руски войници има на чужди територии, при това не само в Украйна!
91
8
 
8
 
! Отговори
фффф преди 1 година
до 112 Точно така,на руснаците не трябва да се вярва,но на укролъжите-да се вярва.Да ти имам мисленето.Какво ще кажем за запалените и изгорени руснаци през 2014 в Одеса.Сред имаше и българин.Или и това е руска лъжа.Това поне го даваха по бг тв.Защо американците напират срещу Русия?Заради ресурсите които притежава Русия.Но и това ще отречете.Въобще обезумяването ви е сграбчило,и нямате капчица разум.
90
7
 
6
 
! Отговори
БОЗО преди 1 година
До българин Жалко че такива лъжебългари като тебе са много! Онази Русия и путиновата русия нямат нищо общо! Даже и да имаха нима си готов да простиш на убиец, само защото е спасил живота на прадядо ти! Няма такова нещо като "принудена да влезе в Украйна", така оправдаваш и нахлуването на хитлер в цяла Европа и в СССР
89
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Периода 2014-2022 е точно на кого да вярваш. Нито си бил там, нито си видял, изобщо не е толкова ясно какво се случи. Но за сметка на това е доказано, че руснаците доста послъгват, та тия 8000 убити като нищо може да са убити, ама от тях.
88
15
 
10
 
! Отговори
българин преди 1 година
Умопомрачени хора сме ние,българите.Нямаше да съществуваме,ако не беше Русия.Забравихте ли за 8000 руски жертви в Украйна,убити за периода 2014-2021 г?Заради тези невинни избити руснаци/мъже,жени,деца,стари и млади/ Русия беше принудена да врезе в Украйна.Заща никой не говори за това.А за зверствата на украинската армия спрямо руската армия?!Колко репартажи имаше по нета,дори и по тв.Нима само руснаците са виновни?
87
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой го казва? Руските лидери винаги са мечтали за световно господство и винаги лицеверно, са лъгали запада. Кражбата на западна технология, шпионски мрежи, намеса във вътрешните работи на западните страни, убийства, хибридни войни...Русия финансира световния тероризъм и изнася конфликти. Много хора загинаха от терористи, финансирани от Кремъл. Путин нападна Украйна, анексира украинска територии и извърши военни престъпления.
86
7
 
14
 
! Отговори
Си идва за СиБир преди 1 година
ПЕСКОВ, НАУЧИ ЛИ КИТАЙСКИ ??? ЗАСИЛИХТЕ СЕ ДА ИЗКОРЕНЯВАТЕ УКРАИНСКИЯ ЕЗИК, АМА ОТ МНОГО АКЪЛ, СЕГА КИТАЙСКИЯТ ЩЕ СТАНЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ЗА ВАС В РУСИЯ !!!
85
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Господ си знае работата. Диктаторите и бандитите ще си получат заслуженото.
84
8
 
10
 
! Отговори
95 преди 1 година
Хората от присединените области са решили към кого да се присъединят . Ясно ли е ? Не вие решавате за техния живот . За вас остава да продължавате да се тровите в собствения си сос от жлъчка .
83
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Много елементарно обяснение 53
82
10
 
4
 
! Отговори
до 33 преди 1 година
" Западът просто...." На простия му изглежда много просто случващото се между Русия и Украйна. Но за сведение на простите никак не е просто . Но за това се иска и памет малко по-дълга от 5 мин. за да разбереш кой, кога и защо завъртя интригата и пропагандата и пося семената на яростния геноцид срещу всичко руско , както навремето срещу всичко еврейско. Явно човечеството обича да мрази и някои кукловоди много умело дърпат тая струна и разиграват куклите в само свой интерес Пука им за украинците
81
6
 
8
 
! Отговори
... преди 1 година
Няма проблеми - няма война, няма мирни преговори. Русняците спокойно могат да си изтеглят войските от окупираните чужди територии и всички военни действия приключват.
80
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За какви мирни преговори говори този пудел. Нали няма война. Имало е специална операция. Значи няма как да има преговори ,за да се спре нещо което не съществува
79
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Късно е чадо.Вече сте за съд. А не за преговори. С терористи и крадци на деца не се разговаря и преговаря. Върнете децата на Украйна. И излезте от земите на Украйна. Защото ще бъдете със шутове изгонени и съдени