Риалити или сериали?

Българският телевизионен ефир категорично навлиза в нова ера. А вие доволни ли сте?
Обновена: 16 мар 2011 00:28 | 15 мар 2011 14:50,
21

В последно време продуцентите и програмните директори са категорични – българският ефир навлиза в ерата на сериалите и всичко преди нея е без значение.

Забранена любов“, „Стъклен дом“, „Под прикритие“ – трите национални телевизии се изправят на ново поле в битката за рейтинг след края на последните две моди – вечерните шоута и риалити форматите.

И ако съдим по проектите и обявените конкурси, това е само началото!

А вие съгласни ли сте с посоката? 

Кое предпочитате – риалити форматите или българските сериали? Защо?


Общо гласували: 430
Риалити
53%
Сериал
47%

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
4
 
! Отговори
дам преди 13 години
Според мен "Столичани в повече" е много професионално направен. Цялото семейство го гледаме и се смеем. А вие какво пак мрънкате бе хора?! Не щете турски сериали не щете и български.. и тогава кво правим?!
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Така си е, от начало се знае кой печели и за съжаление показват само и единствено простотията ни, която все повече се превръща в еталон за поведение. Дано правят по-стойностни и хубави сериали и филми.
18
2
 
5
 
! Отговори
четете преди 13 години
не гледам нищо а чета много книги мисля че много българи не четат книги.
17
2
 
8
 
! Отговори
Деси преди 13 години
Не е вярно ,че българските сериали нямат гледаемост, напротив, приятно съм изненадана от възхода на българското кино и страшно ми харесват филмовите продукти напоследък!По нищо не отстъпват на чуждите!
16
7
 
2
 
! Отговори
ZAX преди 13 години
Гледам само спорт по телевизията. Филмите и сериалите ги има в торентите.Реалитата и сапунките за мен са пълно недоразумение. Трябва да си много елементарен, повърхностен и примитивен човек, за да гледаш такива бълвочи.
15
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
по-добре никога вече да не виждаме реалитита защото в бг вариант са проксто страшна тъпотия, нека се правят бг сериали има огромен зрителски интерес, няма да гледаме само сериалите на мексиканци, турци и индианци, а на който не му харесват има и други канали, които бълват простотии за всекиго по нещо
14
5
 
5
 
! Отговори
йебемвитъпитевъпроси преди 13 години
Дали е риалити или сериали все е боза и загуба на ценно време !!!
13
1
 
7
 
! Отговори
зрител преди 13 години
Не ви ща ни едното ни другото - всичко е *** и порнография !Да ви закрият най-добре , ще ни спестите парите, които харчите за глупости !
12
1
 
20
 
! Отговори
Анти медия преди 13 години
Статията е манипулативна, а гласуването е компрометирано. Дадена е възможност да се "гласува" само за риалити и затова резултата е толкова безумен. Без да съм почитател на сериалите мога да кажа, че на хората отдавна им писна от *** изстъпления на разни пияни и дрогирани социални ***, които са основна "съставка" на всяко риалити.
11
0
 
11
 
! Отговори
linker преди 13 години
Що за глупост. Виждам само един бутон "Гласувай", който очаквах да ми покаже два избора, а всъщност когато го натиснах осъзнах, че е бил под Big Brother. Другата картинка я виждам изрязана наполовина, без съответен бутон за глас...
10
5
 
6
 
! Отговори
до 9 ти !!! преди 13 години
Точно сериалите ПРОМИВАТ МОЗЪЦИТЕ НА ТАКИВА ,КАТО ТЕБ И КАКТО ВИЖДАМ СА ПОСТИГНАЛИ ЦЕЛТА СИ ...ДА ПРИЕМАШ ПОМИЯТА НАРЕЧЕНА СЕРИАЛИ ЗА ИЗКУСТВО ...!!!
9
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не искаме реалити простотиите на шепа ***-продуценти, които си пълнят джоба за сметка на опростачването на зрителя ! Трябва да пазим ефира от крайните простотии, вулгарност. Нека снимат домашното си порно-просташко- реалити шоу и да го излъчват на децата си !
8
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Серяли, серяли, серяли!!!
7
10
 
13
 
! Отговори
бормор преди 13 години
БГ-СЕРИАЛИТЕ СА АБСОЛЮТНА БОЗА.САМО СЕ ХАРЧАТ ПАРИ НА ВЯТЪРА,А И МИСЛЯ,ЧЕ ПОЧТИ НЯМАТ НИКАКВА ГЛЕДАЕМОСТ.
6
1
 
17
 
! Отговори
lokster преди 13 години
Много странна анкета. Логично е да има и трета опция - "Нито едно от двете", защото, честно казано и двете други са под всякаква критика.Особено в българските сериали, актьорите играят без всякакъв живец - декламират си репликите все едно играят театър. Не само младите, а всички актьори."Националните телевизии" в БГ са ужас - от Канал1 лъха на нафталин, а от другите - на ПОМИЯ.
5
1
 
15
 
! Отговори
zloto преди 13 години
А не можеше ли да сложат и 3та възможност?-Нито едно от 2те- тогава да видите какъв щеше да е процента. Някъде около 100.По мои наблюдения, на българина му писна от *** и безсмислени сериалчета, било то турски, било то български. Риалити програми??? О, Боже! Ами тези риалитита са крайно зле направени. Аз бих гласувал с 2 ръце, за по-голямо разнообразие в медиите, като цяло. А и би било добре, вестниците да си намират и по една добра новина за деня, не само спекула, смърт и корупция. ;)
4
4
 
10
 
! Отговори
до Мимка !!! преди 13 години
Точно за такива ,като теб са направени сериалите -за да си мислиш ,че това е изкуство ...и да въздишаш и цъкаш по НЕДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА ,представена ,като ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ ...!!!
3
6
 
7
 
! Отговори
Mimka преди 13 години
Vsi4ko e po-dobro ot Reality show. Az si po4ivam ve4er ot kalpazani kato u4astnicite v Big Brother i poslednoto, koeto bih iskala e da mi se natrapvat v doma.
2
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нискокачестваната продукция, нямаща НИЩО ОБЩО С ИСТИНСКО ИЗКУСТВО наречена сериали е сравнима само с чалгата ,НО във филмопроизводството... !!!Латино-турската помия ,а в последно време и българските такива промиват мозъците на зрителите !!!И най-слабото риалите е по-добро в пъти от ПСЕВДО ИЗКУСТВОТО ,пробутвано ни в сериалите ,защото в риалитито се виждаме такива ,каквито наистина СМЕ... !!!
1
0
 
41
 
! Отговори
да гласувам? преди 13 години
По добре въобще да няма телевизия. Тя е масово средство за пропаганда,формираща групи от неуки папагали втренчени в пластмасова кутия