Истината е някъде там... кръст и храм на Марс

Снимките са дело на марсохода Кюриосити
Обновена: 2 мар 2016 13:43 | 2 мар 2016 13:30, Мария Захариева
50
Истината е някъде там... кръст и храм на Марс
Снимка: НАСА

Ентусиасти на тема НЛО са убедени, че нова снимка на повърхността на Марс показва разпятие върху повърхността на червената планета, съобщава "Мирър".

Френските уфолози разгледали внимателно нова порция снимки на НАСА и видели религиозния символ. Твърдят, че става въпрос за кръст, намиращ се до руините на... храм.

"Това е една много необичайна находка и вероятно значително откритие за религиозните хора", пише изследователят на паранормалното Скот Уоринг.

Снимката на кръста го показва само от едната страна, като уфолозите твърдят, че снимка от другата страна би дала повече информация.

"Близо до кръста има стълбове и красив изваян покрив, който е срутен", описват находката те.

Снимките са дело на Кюриосити, който вече в продължение на 3 години праща снимки от Марс.

Преди броени месеци пък учените от НАСА съобщиха една от най-важните новини за астрономията - на червената планета има следи от вода, което означава, че преди милиарди години вероятно там е имало и живот.


50
Още по темата: НЛОКръстМарсхрам
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
7
 
! Отговори
Вуте преди 5 години
Еми я видим само камънье.
39
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В горния десен ъгъл се вижда Дипломата на Бойко Борисов...
38
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наблюдавам яко изтрещяване с тази статия! :)
37
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На снимката ясно личат още - кардан от ЗИЛ, брадата на Леонид, ляв ролер, квадра от стените на Троя, с която е затискано зеле, затварачка за буркани и нещо, което има вкус на лаино, но не се вижда достатъчно ясно какво е.
36
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 37Така ли? А ти за вътрешно съпротивление и еластичност на материала чувал ли си? Заради тези "малки" подробности едно знаме дори в пълен вакуум и липса на гравитация трябва да се укроти по някое време.
35
1
 
4
 
! Отговори
ЧичоТони преди 5 години
Да, и на кръста много ясно се вижда Исус от Назарет.
34
0
 
4
 
! Отговори
гост преди 5 години
ахх да случайно от цялата повърхност на марс сондата е снимала точно там където има кръст... кво се правят, или имат информация, че там е имало живот някога и знаят къде е бил и търсят активно на точно определено място в 33 паралел или това е чиста случайност и въобще не е кръст.
33
4
 
4
 
! Отговори
от 36 преди 5 години
... като го забиеш, ти го задвизваш и плата запчва да се вее, да се ***. След това е почти невъзможно с помоща на ръцете си, без въздушни маси и достатъчно голяма гравитация, да спреш това движение. Може да го намалиш или да му промениш посоката, но не и да го спреш. Ето ти една причина за веене или по-точно за движение на плата на флага. Искаш ли да ти обясня и за сенките? Защо има повече от една? Защото имаш повече източници на светлина: Слънцето и Земята (отразява!).
32
1
 
10
 
! Отговори
М Р преди 5 години
Това не е кръст итем подобни работи ,гледаите внимателно .За мен е игра на светлината сас релефа на планетата.Тези учени от много акъл им се предвиждат църкви
31
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Видно е от събитията в съседни на Пуйкистан страни. Ирак, Сирия, Гърция, очакваме включване и при нас.
30
3
 
3
 
! Отговори
do 31 преди 5 години
Хубаво е като четеш конспиративни теории да си запознат и с някои закони от астрофизиката. По принцип е вярно, че няма вятър на луната, защото няма атмосвера, няма въздушни маси, които да се местят. НО, поради същата причина няма и въздущно съпротивление и с това ***, което, заедно с гравитацията, е главният източник за обектите ДА СПИРАТ на Земята. На луната е като в космоса, оставиш ли един обект да се движи, той ще се движи теоретично вечно. Та същото е и със знамето. Като го забиеш ...
29
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Nebedomi sa pati6tata izvanzemni AMIN
28
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Турци със сигурност! То от толкова фесове Марс е почервенял. На Давутоглу пра-пра-пра-пра-пра-пра-пра-пра вуйната е стъпила за сефте там, понеже е била бременна е родила неколко резенчета и после по традиция са се размножили.
27
1
 
6
 
! Отговори
Тома Неверни преди 5 години
КАКВА ГЛУПОСТ, ГОСПОДИ!
26
2
 
4
 
! Отговори
xaxaxa преди 5 години
Taq snimka ot oniq kadeto na lunata im se veeshe znameto li e ? nishto che na lunata nqma vqtar. nishto che kogato sa snimali uj sa bili na ochastak v koito po tova vreme na godinata e tamno a izvednaj e svetlo.. ta pak pitam te li sa?
25
0
 
8
 
! Отговори
Димитър Божидарски преди 5 години
Има и вампири на Марс.
24
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ястребе, ястребе. Ер ястреба ще ви накара да повярвате, че и подводницата, ракетата, компютъра, писменоста, и каквото се сетиш е измислил тоз " прогресивен" народ. Дето и писменост няма, но използва византийската култура да се тупа в гърдите. Вие сте еднс смръдлива анатолийска, безписмена, неграмотна ***! Точка. Чети на Доганя и джуджи брътвежите, далеч нема да стигнеш, вервай!
23
0
 
8
 
! Отговори
и аз съм виждал преди 5 години
Аз като бях малък, като се загледам в мозайката на тоалетната и виждах някои познати фигури, като човешко лице, дребни животни, костенурка и т.н.Важно е мозайката да е дребна и добре излъскана за да се очертават по-ярко фигурките.
22
2
 
2
 
! Отговори
do 10 преди 5 години
Пири Рейс ли е брат, дова псевдоним за Паша Рейхан ли е?
21
2
 
7
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Като за начало, не е ясен мащаба. Няма база за сравнение. Освен това, кадъра не е достатъчно ясен за да се правят фундаментални заключения. Винаги обаче трябва да се има предвид, че дори и на Земята природата сътворява странни форми, обикновенно типични за разумна дейност. На Марс обаче има доста други, наистина странни обекти които трудно може да бъдат определени като игра на Природата, включително заснети от този марсоход!