САЩ са харчили милиони по сигнали за НЛО

Съществувала е програма, проучваща неизяснени феномени
17 дек 2017 10:39, Александър Попов
25
САЩ са харчили милиони по сигнали за НЛО
Снимка: Reuters, архив

Министерството на отбраната на САЩ потвърди, че от 2007 до 2012 г. е съществувала програма, проучваща неизяснени феномени във въздуха, предаде ДПА, цитирайки информация на в. "Ню Йорк таймс".

Програмата за идентифициране на технологично развити аерокосмически заплахи е имала бюджет от 22 милиона долара годишно, като е имала за цел проучването на неидентифицирани летящи обекти. Според вестника създаването на програмата се дължи на сенатора от щата Невада Хари Рийд, бивш лидер на групата на Демократическата партия в горната камара на американския парламент.

По-голямата част от средствата по програмата са били превеждани на фирмата "Бигълоу аероспейс", която се намира в щата Невада.
Предприятието, което и в момента работи с НАСА, не беше открито за коментар.

По данни на в. "Ню Йорк таймс" Луис Елисондо, ръководил програмата от основаването й, е заявил, че тя е продължила и след спирането на финансирането през 2012 година. Елисондо напусна Пентагона през октомври тази година.
 


25
Още по темата: НЛОСАЩ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
6
 
! Отговори
майорски преди 11 месеца
Путин е виновен....

праща маскирани МИГ-ове и СУ-та за да заблуди демократи4на Америка !!!

и хаква бюджета им с нови Хакерски Атаки !
23
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Извънземните са сред нас! :-D На където и да погледна в България, все на извънземни се натъквам. Никой сякаш не е от трази планета. :-D
22
1
 
2
 
! Отговори
U nas проучваме преди 11 месеца
Интересни наблюдения имаме от съвместни военно въздушни учения.
израелски самолети бяха следени от видими обемно ирански бесове./f 16/
Два ягуара от АНглия издаваха опасни режещи звуци и бяха блокирани чрез гълъби на следващия ден от ученията
Супер нови f15 на USA бяха следени от проникващо обсебващи бесове от Украйна.
ПОследно видяхме летящ обект до четири самолета без вертикални стабилизатори от последното учение на NATO тази година.Обекта държеше обемно самолетите с готовност да ги ликвидira
21
0
 
3
 
! Отговори
Ужас холограмен преди 11 месеца
След подаден сигнал за нападение ,се наложи с висок риск да проведе срочни проверки на коли на МВР и КАТ с озверени за глоби униформени..
Ужас и безумие..Седят извънземните на задни и предни седалки и пробват различни озверяващо манипулиращи техники над поени с озверяващи напитки и с чипове в телата униформени.Напад чупят колите ,пишат незаконни актове,свалят номерата,крадат лични документи..Добре че подадоха писмени доклади за демонтаж на холограми от предни стъкла и на опасната техника
20
0
 
3
 
! Отговори
вижте филми на МВР преди 11 месеца
У Нас Световно известния професор Стамен Стаменов преди години издаде великолепна книга за извънземните .
Ако имахме поне 2 милиона $ вече можеше да имаме огромна информация за всякакви твари проникващи чрез хологрмани оръжия.За съжаление у нас NATO i SOfia париза проучвания не дават.
По този повод Министъра да нареди срочно проучване на всички извънземни негодници превозвани с коли на МВР и КАТ последните години,благодарение на нахендрена на МВР тежко престъпна техника подържаща масови убиицi
19
4
 
1
 
! Отговори
астронафт преди 11 месеца
Колкото и милиони да похарчат никога няма да овладеят НЛОНинова.
18
0
 
4
 
! Отговори
има данни по страшни преди 11 месеца
Опити за датиране дават възраст на останките около 43 000 години..Тогава след жестока война са поразени огромни региони вкл Цяла Северна Америка..
17
2
 
2
 
! Отговори
JJivanov ima agresia преди 11 месеца
Преди 2000 година проучвахме усилено регион където вероятно има останки от жестока битка с проникване на външни космически кораби.Засече се местност с вероятно погребан външен боен разрушител.Сондаж тази година в района даде много ценна информация.ТАзи агресивна цивилизация има връзка с масови убиици от "Андромеда" вижте искрящи ореоли около полюси на някой плаnеtи..Подобни данни за разпад има и в други сондажи вкл дълбоки до 1600 метра/този е 56 метров.
16
0
 
3
 
! Отговори
Края на ФАнерозоя преди 11 месеца
Вражеска станция инсталирана на хвърлен празен пакет от цигари с хологрaмно оръжия и раково Black dead надписи и снимки следи над 6 000 самолета летящи около нас в в обем с диаметр до 9000 км.Вкл огромен брой спътници,сателити и МКС.
Готвят края на фанерозоя ..чрез производство на оръжия за масови увреждания вкл на ядрото и слънцето обепечавано от обсебени чрез наркотици домашни хора.
15
1
 
2
 
! Отговори
JJIvanov Geolog преди 11 месеца
Като жестоко вредни чужди вражески военно терористични станции се следят всички с инсталирани ФОТО ВОЛТАИЧНИ ПАНЕЛИ..
ПОлзват ги за трайни увреждания на древни тежки защитни охрани вкл тн НООСФЕРНА ОХРАНА и над ЙОносферната защита.
Всички са опасни вкл фото соларните градински лампички.
Много жестоки вреди нанасят с цигарени кутии с холограмни оръжия залепени на всяка.Чрез тях следят и самолети летящи наблизо до всяка.вкл военни и други
14
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Едва ли има по-глупаво изхарчени пари от това... ХАХАХАХАХАХ :D :D :D
13
2
 
1
 
! Отговори
Ползват дронове преди 11 месеца
В момента врагоеете ударно проучват огромни региони сblack dead техника и камери качени на дронове..режещи следи остава всеки дрон летял над даден регион./поврежда трайно биосферата
12
2
 
1
 
! Отговори
Вражески космолети преди 11 месеца
Следи се непрекъснато жестока Вражеска летяща армада.В момента най близките им бойни и товарни кораби са на около 180 000 км само от Ню Йорк..
Има вражеска инвазия ./Ползват произведени от домашните хора милиарди техни съоръжения вкл холограмно обемно обсебвани .Техни са и лед сканерите..С които режат повърхноста чрез автомобили предимно.АКо сложат високо радиаоктвни скенери на самолетите като тези на автомобилите вероятно ще започнат да свалят самолети ударно.
11
2
 
5
 
! Отговори
ФАКТ преди 11 месеца
НЕЩО КАТО САНИРАНЕТО В БЪЛГАРИЯ, ЕДИН ВЯТЪР И ХАЙДЕ...
10
0
 
4
 
! Отговори
Живеем в резерват преди 11 месеца
МНого интересни филми показващи спомени от миналото и бъдещето направиха САЩ в Холивуд..
Иначе засега версията, че живеем в добре охраняван резерват тн Земя се потвърждава..
НАши съседи с летящи тарелки им доставиха нови много комфортни със AIDS 2012,AIDS 2016 aktiwni скенери вместо осветление .СЛедящи станции подават че им забраняват да навлизат близо до нас от 2016 година.НАй близкия им кораб с 8 членен екипаж е на около 18 км от този регион в момента.
9
2
 
7
 
! Отговори
У НАЗЕ Е страшно преди 11 месеца
У НАЗЕ НАГЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ НА ВЛАСТ В СОФИЯ крадат годишно от народа десетки хиляди милиони живи кървави левове ..Перат ги през ОПеративни програмки.,.?нагло корупционни/
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
"Съществувала е програма, проучваща неизяснени феномени"

Да, даже на сериал я направиха - "Досиетата Х".
7
5
 
1
 
! Отговори
шматка преди 11 месеца
До 1

Не е за отбиване на номера.Не виждаш ли че от известно време всички статии за САЩ са негативни.Някой е платил повече и сайта обърна палачинката.
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Хаха руснаците отдавна имат летящии чинии и летят над краварника а краварите харчат милиони и братушките им гледат сеира.
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Министерството на отбраната на САЩ потвърди, че от 2007 до 2012 г. е съществувала програма, проучваща неизяснени феномени във въздуха ....
'
Диви кравари еи, да се бяха Помолили на руснаците - и хората щяха да им разяснят всичко и без пари!