На екскурзия до Луната? Може, но друг път!

НАСА спира космическите полети на "Спейс Екс" до догодина
4 юни 2018 11:30,
25
На екскурзия до Луната? Може, но друг път!
Снимка: Pixabay

Американската компания "Спейс Екс" отложи първия туристически полет до лунна орбита за средата на 2019 г., съобщи ТАСС. Полетът беше планиран за края на тази година.

"Спейс Екс" намали с 40% планираните 28 изстрелвания за тази година. Спадът отразява намаляването на поръчките за строителство и извеждане на търговски спътници в Космоса.

Още по темата

НАСА отложи до пролетта на 2019 г. началото на редовните пилотирани космически полети с кораби на "Спейс Екс" и "Боинг", заради опасения за риск от аварии.

За доставки до Международната космическа станция американците използват корабите "Сигнус" на компанията "Орбитал Ей Ти Кей" и "Дракон" на "Спейс Екс", предава БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: космоснасалунатаполет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
2
 
! Отговори
ПАЗЕТЕ ЛУНАТА преди 5 години
Вижте снимки на обратната страна на Луната.. Не пращайте човешки предмети на луната и другите планети..Има огромен риск. Жестоки врагове произвеждат чрез хората мощни техни оръжия вкл ХОЛОГРАМНИ..
22
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Американците не са летели до луната. Всичките им "лунни" мисии са с кораби, които не могат да излезат дори и на близка околоземна орбита. След като руснаците им засичат няколко такива и дори им прихващат празна капсула от полет, за който се знае, че е "пилотиран" и я връщат на яамериканците(документирано със снимки), то за да си траят САЩ напълно безплатно им построява пъврия завод Камаз, подаряват им патенти и лицензи и обучават персонала на завода НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО ;))Това е историята ;)))
21
1
 
4
 
! Отговори
май-онеза преди 5 години
Откривам акция по набиране на средства за да пратим Бойко на Луната с билет без завръщане.Кой колкото може нека даде минимална сума няма.За Спейс Екс ще е голяма чест да закарат Баце на Луната, все пак карат не кой да е.
20
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Космонавите са най-големите шмекери. Само Гагарин беше пич, но не издържа на лъжите им и затова се напи и се заби в купола. Не случайно всичките са 33та степен масони и носят масонски пръстени по снимките. Няма значение, че се представят за елитни, стабилни и сериозни. И Ало-измамниците се представят за такива.
19
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
4 Тръмп оряза и тези 20 милиарда до 8 милиарда. 80 милиона бяха само за програмата Space X , а нея буквално я орязаха на сто процента. Умен човек - не са мръднали за последните 30 години. Хвърлят вода в пясъка нови и нови милиарди, а човека който ще кацне на Марс за 2025 г го отложиха за 2035г Тръмп да не е луд да дава милиарди за картинки, като няма резултати?
18
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Земята е плосък диск, носен от слонове, а отгоре има похлупак. Няма как да стане.
17
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, ей сега отивам на Луната . Мошениците от Спейса, са ви подготвили совалки с прозорци с дисплеи зад тях, но понеже технологията дава грешки, се очаква да я позабавят, докато я дебъгнат. Ще карат совалаката в кръг на 500 км височина, и ще ви пускат анимирани филмчета на екраните, а вие ще си представяте че обикаляте около Луната. Не се притеснявайте шарани, това удоволствие ще ви струва няколко милиончета.PS: прочетете за радиационния пяс на Ван Алън и защо напускането на Земята е невъзможно
16
5
 
15
 
! Отговори
Батко ви преди 5 години
Бойко кога ще реже лентичката на първата магистрала до Луната, пусната по времето на ГЕРБ?
15
2
 
2
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Да се отнеме лиценза на тази фирма, докато не е оставила някой насред път... :)
14
1
 
12
 
! Отговори
НАСА преди 5 години
Важното е, че парите от билетите са усвоени.
13
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проучете истията на НАСА!!! Тази организация е създадена от германските нацисти. На големите умове и учени които преди това са работили за Хитлер.Проучете "Операция Кламер". (Operation Paperclip) между 1945 и 1959 САЩ дават убежище на над 1600 германски нацисти.
12
9
 
8
 
! Отговори
Вярвам преди 5 години
Някой ден човека със сигурност ще успее да напусне околземната орбита и да стъпи на Луната а защо не и на Марс. Но до тогава ще се задволим със картинки, компютърни анимации/симулации, холивудски продукции, и мноооого приказки за лека нощ.НАСА е една от най големите измами в човешката история. Това е перфектната схема за източване на държавни пари. Създадена от Германските нацисти! От създаването си до днес са източили 1.32 ТРИЛИОНА долара. Средно по 22 милиарда на година.
11
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 10Вземи се лекувай ти...
10
10
 
9
 
! Отговори
до 9 преди 5 години
А защо трябва да знам за псевдонауката, която се опитва да прокара НАСА. Не е зле първо да погледнеш първо емблемети на фотошоп през годините. От масонското око през космонавтите и т.н. Ходили са на Луната през 69г, ама на върбов ден
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 7Ти за фотошоп знаеш колкото за НАСА. ***.
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 4Да ама не. По време на космическото състезания с Русия процента на бюджета на НАСА от държавния е 4%. Сега е 0.4%. Разликата е огромна.
7
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чакат да излеза новата версия на Фотошоп ли? хаха
6
6
 
8
 
! Отговори
Дъртий преди 5 години
И-и-и балъците с билетчетата за Луната да зареват от мъка сега!
5
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То беше ясно, че нищо няма да направят. Не направиха преди 40 години и сега няма да направят. Само пушилка.
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 2С 20 милиарда бюджет, 80 милиона не са толкова фрапантни.