Пастор Пол предсказва: Кървава Луна вещае края на света?

Поредното му смело предположение, известен с неправилните си предположения
Обновена: 28 дек 2018 09:04 | 28 дек 2018 09:00, Нели Христова
47
Пастор Пол предсказва: Кървава Луна вещае края на света?
Снимки: Reuters

Кървава Луна – събитие, което не е толкова необичайно за очите на обикновения човекгражданин.

Всяка година земния спътник се обагря в червено, защото Земята застава на пътя между него и Слънцето.

Гледката е красива и впечатляваща, но не и за американския пастор Пол Бегли.

С треперещи ръце той чете пасаж от Библията: "И Слънцето ще потъне в мрак, а Луната в кръв, преди великият и ужасяващ ден на Страшния съд да настъпи".

А като подкрепа към тези си думи той добавя и цитат от "Откровенията на Йоан": "И после видях, когато отвори и шестия печат, имаше ужасно земетресение и Слънцето стана черно и Луната – кървава".

След това се обръща към множеството: "Това предсказание ли е?", пита той с посърнало лице.

Според Пол Бегли, през 2019 г., точно на тази кървава Луна, която ще може да бъде видяна през януари само от Великобритания, Европа и Северна Америка, светът ще свърши.

"Определено това е знак за края на дните ни. А Америка играе главна роля в Апокалипсиса", казва пасторът, който е известен със своите предсказания за края на света.

Както става ясно, Пол Бегли е известен и със своите провали да предскаже края на света.

Според него, не само кървавата Луна, но и протестите на "жълтите жилетки" във Франция, са достатъчно знамение, че ни очаква тежка година.

Тежка година да. Последна – едва ли!?

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво ли не правят някои само и само да накарат последователите си да се подготвят за "края на света" и, забележете, в 99% от случаите "подготовката" е свързана със завещаване на цялото имущество в полза на съответната църква или пастор.
39
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аха както че планетата Нибуру пътуваща из млечни път щяла да се блъсне в Земята през тежката 2018. Дръшки. Само лъжете хората . Като гледам всички сме си добре.
38
1
 
10
 
! Отговори
???? преди 5 години
Хахах Идвало края на Света, пък ни очаквала трудна година. Нормално е да идва края на Света - "всяко начало си има и край". и някога все ще стане, ама такива като Пастора и те няма да са живи да кажат: "Видяхте ли като Ви казвах!" :)
37
2
 
5
 
! Отговори
Дон Карнаж преди 5 години
ПРИМЕР:Падането на комунизма в България е "край на света"Падането на СССР е "край на света"9/11 е "край на света" със сигурност2012 е "край на света" заради някакъв по-висок фокус на който гледаме на света от ОКОЛО тази датаИзобретяването на интернет е "край на света"Индустриалната революция е 100% край на светаАко можем да щракнем с пръсти и да си пренесем съзнанията в другия край на галактиката също ще е "край на света" ако такова нещо е възможноАйде на минусите щото "България"
36
1
 
3
 
! Отговори
Дон Карнаж преди 5 години
Журналята на чукнати ли се правят или всички ние обичаме да взимаме на подбив такива хора, но реално и те не разбират какво казват. Александър Велики за него е предсказано че ще унищожи света - и е сложил край на света такъв какъвто е бил преди него. Т.е става въпрос за НЕОБРАТИМА ТРАНСФОРМАЦИЯ което е равносилно на "край на света"Т.е голяма културна промяна/технологична/политическаАко не сте забелязали има голямо напрежение в момента и много недоволни на които им е преляло т.е има почва
35
2
 
8
 
! Отговори
Исти преди 5 години
Последният пророк,чиято поява е предсказана от звездите и от старите пророци е Христос- всички други след него,които се имат за пророци от "световен" мащаб са измамници и лъжепророци!
34
2
 
2
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Хайде пак... :)))
33
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Писна ми от пророци и откачалки, оставете природата да диша , не сте по силни от нея !!!
32
2
 
6
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 5 години
"Глупостта е дар Божи, с който не бива да се прекалява". Това са думи на железния канцлер Бисмарк, мила госпожо Христова. Можете пак да ме изтриете.
31
1
 
8
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 5 години
"Поредното му смело предположение известен с неправилните си предположения". Мила госпожо Христова, някой път Вашите недомислия ме ужасяват. Нищо лично.
30
3
 
3
 
! Отговори
Горан преди 5 години
А, не е ли малко глупаво библията да те учи на любов, доброта, състрадание!? Човечеството да не е на два дни!?
29
1
 
9
 
! Отговори
До Гошо тъпото преди 5 години
Да,но има значение как живееш !!! В днешно време е голям грях,дори да обидиш човек,камо ли да му навредиш !!! Затова през годините е имало пророци,за да учат хората как да живеят,защото са се убивали !!! А сега пак има войни,това за какво говори,че хората не взимат поуки !!! Като има войни и убийства-апокалипсиса е неизбежен !!! Пак ли трябва да слезе Христос на Земята????
28
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак ли. Кога ще спре да свършва този свят?
27
4
 
9
 
! Отговори
ФАКТ преди 5 години
БИБЛИЯТА е най-святата книга , писана от пророци ,и каквото пише,това става !!!! Всички пророци и Буда и Христос и Мохамед,и всички други са казвали и учили ХОРАТА да живеят в мир,любов и разбирателство .Най-важното е да обичаме ближния !!! Ако продължават войните, ако не се грижим за хората,животните и ЦЯЛАТА природа,лошо ни чака !!!!
26
2
 
12
 
! Отговори
ФАКТ преди 5 години
Края на света,няма да е сега,но едно е сигурно,че не се ли променят ХОРАТА към по-добро,към по-хуманно отношение към хора,животни и ЦЯЛАТА природа и ЦЯЛАТА Земя,Вселената и нашият отец СЪЗДАТЕЛ,няма да ни търпят повече и ще ни накажат!!!!
25
1
 
7
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Преживяхме 20.12.2012 ,че преживеем и това !!!
24
9
 
8
 
! Отговори
Православен преди 5 години
Тези в САЩ са еретици. Протестанти, евангелисти и мормони са речниковата дефиниция за еретици. И енергията която предават е черна.
23
2
 
16
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Един друг такъв преподобен... Джим Джоунс заставя 914 души да се самоубият, но човешката глупост е безкрайна! За едни е дар, за други проклятие!
22
4
 
16
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Самото християнство по принцип ни учи, че не бива да се уповаваме на врачки-баячки, а тоя самозван пастор, използвайки библията, като инструмент за ловене на балъци прави точно това - прави се на гадател, което точно според библията на която се уповава е абсолютно забранено! Но в Америка има изключително благоприятна почва за такива индивиди, все пак и там глупаците са много повече, от тези дето предпочитат да мислят сами! Тя, библията за това е и създадена!
21
1
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
НА ВСЕКИ 18 ГОДИНИ СТАВАТ 28 ЛУННИ ЗАТЪМНЕНИЯ КОИТО ПРАВЯТ ЛУНАТА ЧЕРВЕНА!ЗА 20 ВЕК Е ИМАЛО 156 ЧЕРВЕНИ ЛУНИ :D