Два часа гардове налагали клошарката наркоманка, пребили я до смърт

Вързали й ръцете със "свински опашки", били я и с бухалки
22 май 2019 15:35,
216
Два часа гардове налагали клошарката наркоманка, пребили я до смърт
Снимка: pixaBay

Чудовищна агресия са проявили тримата охранители, които са задържани за убийството на намерената мъртва жена в "Орландовци" на 17 май.

Мъжете сами са се предали, вече са с обвинения, съобщи административният ръководител на Софийска градска прокуратура Емилия Русинова, цитирана от "Фокус".

Още по темата
Тялото на мъртвата беше намерено в ранните часове на 17 май. Случайно минаващ софиянец се е натъкнал на трупа й на улица в квартал "Орландовци". Тя е била с видими следи от насилие и вързана със "свински опашки".

Убитата е водила скитнически начин на живот, криминално проявена и наркозависима.

"Същата заедно със свои близки многократно е извършвала кражби", обясни Русинова.

По тялото на 28-годишната жена е имало множество удари, счупвания на главата и ръцете, вследствие на което се е събрала кръв в горната част на тялото и причинила смърт.

Тя крадяла често, включително и от месокомбината.

При претърсване в хале на месокомбината са били намерени дървени бухалки, по които имало следи от кръв както на жената, така и на нейните биячи.

От иззетите записи от камери станало ясно, че тя била вкарана в склад на предприятието, била вързана и два часа държана вътре.

По думите на шефа на СДВР Георги Хаджиев преди около 2 месеца жената и брат й, който също бил скитник и наркозависим, били спипани да крадат метал, били бити, а за назидание жената била и подстригана.

Русинова обясни, че един от охранители е бил осъждан за трафик на наркотици извън България.

Излежал е само част от присъдата, след като предсрочно е бил освободен и в срока на това освобождаване е извършено престъплението.

"Тези три лица не са служители на охранителната фирма, но от справка, предоставена от фирмата, те са били на работа въпросната вечер", отбеляза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
59
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
А ПОМНИТЕ ЛИ ГАРДОВЕТЕ ОТ БУРГАС КОИТО ПРИБИХА ПСИХО БОЛЕН БЕЗ ПРИЧИНА