Късмет, любов... Какво вещае хороскопът ви за седмицата?

Вижте астрологичната прогноза на Петя Георгиева
18 яну 2021 17:37, Екип на Tialoto.bg
2
Късмет, любов... Какво вещае хороскопът ви за седмицата?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

 
Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 18 – 24 януари, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен
 
Предстои един сравнително спокоен период, в който бихте могли да подредите мислите и приоритетите си, да разпределите ресурсите, с които разполагате. На този етап не бързайте с реализацията на новите идеи. Ограничете се само с това да ги обобщите и систематизирате. Обстоятелствата ще са динамични, променливи и ще ви подсказват кое ваше хрумване е жизнеспособно и от кое е за предпочитане да се откажете. Отнасяйте се към паричните си наличности отговорно и с грижата на добър стопанин. Финансовото ви положение засега е стабилно и от вас зависи да остане такова.

Телец
 
Ще сте по-привлекателни и по-убедителни, което е достатъчно основание да сте и по-активни. Не се въздържайте от инициатива, когато обстоятелствата ви позволяват да разгърнете потенциала си. Част от заниманията ви ще са свързани с пътуване. Излишно е да го отлагате за по-късно. Ако се съобразите с капризите на времето, пътната обстановка и личните си предпочитания няма да има неприятни изненади. Не разчитайте на допълнителни приходи. Най-лесният начин да предотвратите каквито и да било материални загуби е да обмисляте внимателно разходите си.

Близнаци
 
Ще се поздравят с добри постижения представителите на вашия знак, които са си поставили за цел да променят различни елементи от динамичния си стереотип. Ако търсите нова работа е много вероятно да получите интригуващи предложения. Имайте си едно наум, че част от тях доста ще се разминават с истината. Каквото и да се случи, вярвайте в себе си и не позволявайте на мързела да приспи въображението ви. Ще разполагате с достатъчно пари, ако ги разпределяте правилно и си правите точни сметки. Допълнителните постъпления, доколкото ги има, ще са свързани с творческите ви занимания.

Рак
 
Невинаги първата крачка е най-важна, истински важното е да бъде направена. Ако искате нещо да се случи, трябва да се заемете с изпълнението. Не пропускайте подробностите, но и не зацикляйте върху тях. Изобщо, избягвайте крайностите. Те обикновено ви изтощават, отегчават и изпълват със съмнения. Ако се налага, дайте си „минутка за размисъл“, в която да анализирате направеното и да формулирате тактиката си. Що се отнася до финансите, през тази седмица е благоприятно да инвестирате в себе си. В обучение, външен вид, пътуване, участие в различни професионални дискусии, и изобщо в занимания, разширяващи диапазона ви на влияние. Няма да съжалявате.

Лъв
 
Различни дребни на глед случки ще повишат ентусиазма ви още в началото на седмицата. Преди да набележите в графика си поредица твърде амбициозни планове е желателно да формулирате окончателните си цели и да трасирате пътя към тях, без да се надценявате. Деловите партньори ще са благоразположени и ще ви съдействат при необходимост. Не отъждествявайте любезността с чувства и не смесвайте професионалните контакти с лични. Организирайте оптимално пътуванията, които се налага да предприемете, особено ако са на далечно разстояние. Не е желателно да взимате и да давате пари назаем.
 
Какво да очакват останалите зодии, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Вейхайвей преди 3 години
До НЕВМЕНЯЕМЧе как ще го оставим бе? Правим сарми и ги затваряме в буркани. Може и направо във фризера, обаче в бурканите са по-вкусни.
1
0
 
3
 
! Отговори
НЕВМЕНЯЕМ преди 3 години
Изядохте ли зелето?Не го оставяйте защото се вмирисва и вони!