Когато ти липсват първите 7
Когато ти липсват първите 7
Докога бе хора. Това просто е начин на мислене в България, манталитет. Този човечец с Опелчето "Combo" цяла сутрин беше запушил моята кола и нямаше как да я ползвам. Повече от два часа, поне откакто го видях. Така е защото се чувстват ненаказани. Денят е неделя, ЦГМ (паяците) не работят.
Чудих се дали да му спукам гумите, дали да го чакам и да влезем във вечерните новини като поредния битов скандал за паркомясто завършил със средни телесни повреди. НЕ ЧОВЕЧЕЦ С ОПЕЛЧЕ КОМБО, АЗ НЕ СЪМ КАТО ТЕБ!!! Снимка: Веселин Ангелов | 20 яну 2019 12:32
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
12
789
8
1
Напиши коментар Коментари
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 15 часа
До Гашо
Ми то хубаво, ама ти през времето докато ония правеше ремонт, ти блокиран ли беше?
10
1
 
20
 
! Отговори
Гашо преди 21 часа
Аз на един такъв му напълних гърнито с монтажна пяна. Ей голяма забава беше, цял ден въртя,капаци дигаха, акумулатори сменяха , чак основен ремонт почнаха н а тортоара, пък аз си зех семки и са кефих от терасата
9
0
 
26
 
! Отговори
Спарта преди 23 часа
Паяците работят в неделя, звънете им. Миналата неделя вдигнаха един селянин, който ми беше запушил гаража, естествено кроманьонецът не просто не се извини и почна да обижда и да заплашва, но оттогава не е спирал :)))
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 23 часа
Човече, това наистина не е за вярване, че се е случило.. наистина може би този "човечец" е мозъчно изостанал инвалид или нещо подобно!
7
0
 
7
 
! Отговори
Anon преди 1 ден
Разбира се, че е въпрос на държава- в една цивилизована такава дори да не дойде паяк щяха да му напишат седна хубава глоба и така... държавата но си пати от всеобщата безнаказаност. Другото са лакърдии.
6
4
 
18
 
! Отговори
БГ преди 1 ден
В цяла София е така. Идват цървулите от село и всички са им длъжни и трябва да се съобразяват с тях. Възползват се от възпитанието на другите и наглеят на Max. *** !
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
За изпускане на пара купете си прашка. Страхотно отпускащо действа.
4
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Не е само в България, има и други места по света на които се случва. Моята кола + още 4 стояха така запушени един след обяд не в БГ. Не е до националност или местоположение, а точно до първите 7.
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Човекът е дошъл със служебната кола в работно време да бодне някоя чужда булка.
Чакали са го на легло, затова е паркирал така.
Нищо лично.
Дано само жена му не види тая снимка, че ще почнат едни подозрения, едни съмнения.
Ще му развалиш семейството на човека.
2
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Най-вероятно автомобилът е служебен и на простия работяга не му пука за него. Пред нас един със служебен автомобил на Speedy беше запушил входа към подземни гаражи за над 12ч. Според мен напълно умишлено. И пак беше събота вечер срещу неделя. Много *** и наглеци живеят на тази територия.
1
3
 
22
 
! Отговори
Schat преди 1 ден
Какво се чудиш ,спукай му гумите или му нарисувай колата със въпроси ,........аман от неграмотни човечета.