Това ли е победителят?
Това ли е победителят?
Снимката е от страницата на Сергей Снимка: Eduard | 13 май 2013 09:58
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
242
23513
18
64
Напиши коментар Коментари
206
4
 
16
 
! Отговори
Гад преди 10 години
От ВСИЧКИ мой познати НИКОЙ от тях не гласува за БСП, как става това че тоя е с толкова гласове ....
205
0
 
4
 
! Отговори
Вишиста преди 10 години
До janЩом ти си вишист и децата са ти вишисти, значи трябва да помниш как имаше талони в Работническо дело за новото име на БКП.По-късно кой взе куфарчетата с парите ги взеха създателите на Работническите дружества.По-късно борческите и други спортни хора създадоха силовите структури /Бойко Борисов и Цветослава Бориславова имат активно участие прочети wikipedia и т.н
204
3
 
10
 
! Отговори
ooouuuu преди 10 години
Ако се оженят Сергей с Мая Манолова , кой ще бъде мъжа ,кой жената ??????
203
6
 
5
 
! Отговори
Всички Вън преди 10 години
Всички много разбират от политика в този форум !!!
202
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 212: Ще поживеем, пък ще видим. Но съм сигурен в едно! Който и да управлява има за цел номер 1, да увеличава доходите! В противен случай отново ще настъпят тежки времена! Мисля че БСП, ДПС (дано и Атака) са достатъчно умни за да работят за това. ГЕРБ няма да коментирам..
201
7
 
6
 
! Отговори
Апостол преди 10 години
Ако можеха са спечелят сами,нямаше да включат в коалицията "Евророма" и другите.Сега ще ги изкундят- и само "социалисти" ще лапат.Явно се усетиха,че с регистрация "БСП" ще си го получат ДОВЕРИЕТО.
200
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не харесвате Сергеи и БСП .Къде бяхте на изборите .ЗАЩО НЕ ГЛАСУВАХЕ .....***
199
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вадиславе-сега при БСП ДПС ще видиш от къде се съмва .Грабежа при ГЕРБ беше детска игричка ХА да ти е честито новото руско турско РОБСТВО .
198
9
 
26
 
! Отговори
жоро преди 10 години
Незнам ГЕРБ дали трябва да са първи, но не мога да си обясня късата памет на хората, които гласуваха за БСП. Към най-младите гласували за Станишев вие незнаете какво беше при тях, но ние помним. Сега ще видите как ви се преразпределят вашите пари в чужди джобове съвсем прозрачно и нищо няма да можете дори и да кажете. Успех на всички.
197
4
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
къде е ст данаилов който все спасява нещо ами георги божинов ами председателя напредизборния щаб на бсп евгени узунов взимайте си парцалите и се махайте не се линаядохте не се ли напихте толкова години вашата алчност ще съсипе 100 партиявидяхте сдс и техните стари муцуни докъде я докараха същото ще стане и с бспизбори до дупка
196
16
 
10
 
! Отговори
До Иво преди 10 години
В Стара Загора откъдето се кандидатира, Станишев печели убедително(и в други региони)..и то благодарение на младите хора
195
18
 
10
 
! Отговори
Владислав преди 10 години
До Иво: Какъв измислен свят бе промит мозък? На 24 години съм, за първи път гласувах за БСП, както и абсолютно всеки с когото съм говорил по темата. И на всеки доводът е, че не иска да гледа как управляващите се държат нагло и съсипват малкото богатство, което остана в тази държава - а именно хората! И това ти го пише човек, който гласува за ГЕРБ преди 4 години и осъзнал каква грешка е направил и колко по-добре живееше народа, отколкото сега!
194
7
 
15
 
! Отговори
медия преди 10 години
Аз съм аполитичен, но скоро го снимах в разни по-малки градчета, хората се впускат да го целуват и прегръщат, като някакъв освободител...честно казано и аз бях очуден, пляскайте минуси, споделям ви откровенно.
193
6
 
29
 
! Отговори
jan преди 10 години
191Ако си с основно, реално е да смяташ, че средното е върха. Аз съм висшист, децата ми също, и никога няма да гласуваме за партия, която няма доблестта да заяви честно и открито:- кой взе куфарчетата с парите/ лично познавам един такъв/- колко милионери има в управлението на БСП- кой създаде мутрите - защо се преименуваха без допитване до редовите членове....и т.н. много въпроси, но си ги задават мислещите, а баламурниците гласуват за тях.
192
7
 
19
 
! Отговори
Koi преди 10 години
Тая пък до серьожа чак се нерви че и иска дани оправлява Вън,Вън.....
191
6
 
31
 
! Отговори
гробаро преди 10 години
Сергей,ако си мъж ще останеш докрай!Ти си точният човек който ще закопа БСП!Мисля че разбираш какво ти казвам,а сега дерзай за каузата!
190
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
какви са тези млади хора гласували за БСП бе лъжец ?на 60 и 70 години ли ?Ами вота на българите в чужбина с изкл на този от турция -за БСП -5 % ...това при положение че очилатия хамстер каза че хората избягали заради ГЕРБ .... пак тези изгнаници взели че гласували масово за този който ги прокудил от родината ....смешници червени
189
8
 
20
 
! Отговори
бесепар преди 10 години
Сергей, бъди мъж! Подай си оставката. Какво трябва да стане за да разбереш че си вреден за БСП и да си тръгнеш?
188
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
това на снимката е съсел ,а до него се е кротнала миризлива кюстендилска слива
187
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе не зная кой крив, кой прав - всеки чува това, което иска да чуе и види, обаче през тези двадесет и няколко години доста партии минаха през политическия хоризонт и изчезнаха, а БСП с е още там, макар и втора според вота на избирателите:)