Кой е над закона в Казанлък?
Кой е над закона в Казанлък?
Докога МВР няма да спазва законите? А уж полицията защитавала гражданите. Нарушителите викат дръжте нарушителя. Снимка: Цвета | 12 авг 2013 15:23
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
22
9775
8
18
Напиши коментар Коментари
22
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когао полицейска кола, линейка или пожарна с пуснати буркани минава на червено, пак ли са над закона??? Или е автомобил със специален режим на движение?!?!ТИКВИ!!!
21
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Софи преди 10 месецаК'во ви става бе, хора. Понеже е модерно да плюем по държавата и институциите, та малко взехме да прекаляваме. А като тръгнат да те обират и Полицията дойде след 3 часа ще приемеш ли за извинение " Ми нямахме ляв завой и обиколихме центъра"? А, Цвета?????МНОГО ДОБРЕ ОБЯНСЕНО!!!!!!
20
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До georgi---------------Ти виждал ли си знак - забранено спаркирането с указателна табела - "Не важи за автомобили на ХХХХХХХ". Там въпросното ХХХХХХХ да не би да е над закона - НЕ, това е просто неговото паркомясто, за което си е платил!!!! Айде научете се първо какво е указателна табела и кой поставя указателните табели!!! И кой определя движението! Вие вече искате да си правите сами законите, това да не е баница??!?!?!
19
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Номер 5 каза цялата истина :) Мисля че следващи коментари са просто ислишни!
18
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До от БургасДа бе ,той понеже знакът е неясен, та трябва да се поясни. Българинът да не е ***. Някои от тук пишещите нямат ли малко самочувстие та пишат в защита на такова малоумие, което унижава и позори свободния граждани. То май със спечени от комунизЪма мозъци трудно се разсъждава.
17
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До СофиСофи тези, които са публикували снимката не са против институциите и полицията. Те полицаите ходят със скъсани обувки заради онези дето слагат такива табелки. Не е този начина да се издигне авторитета на полицията. На полицаите не им трябват превилегии, а на редовите и не ги дават. Трябва им заплата и защита, за да си вършат работата. С такива табели, които са незаконни няма как да стане. Остава вече да се сложи и табела 'забранено за българи и кучета'
16
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До nqkoiТо първо не е РУП а РПУ, но явно надписът е поставе за такъв интелект като тебе. В случай, че поставят и табела с текст 'стреля се без предупреждение' този интелект ще обикаля чинно, щото си е нормално. Все пак в РПУ имат пищови! А оня по долу дето казва, че снимката е *** да знае, че няма как да е *** защото тя просто отразява действителността. *** е вероятно този,който е поставил надписа. За другия няма да коментирам - жалка, за съжаление Българска картинка.
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До nov1Има автомобили на МВР със специален режим (патрулки и подобни) и други служебни на МВР, без особени функции. Когато са по служба и са с включени светлини и сирена и без това по закон могат да нарушават забранителните знаци. Така че тук на снимката се вижда само какви ненужни привилегии си самораздава МВР и не спазва закона. Но с такъв народ - такава държавата. Робът, който не иска свобода, не я и търси.
14
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До nqkoiА частната кола на служител на МВР, която има право да спира на служебния паркинг, частна кола ли е или служебен автомобил? И дали шевът на МВР в Казанлък акто отива на работа с колата си, спазвазакона и заобикаля по малките улички, или направо си нарушава знака, щото той го е поставил? Затова ни яхат политици, полиция и администрация, щото им позволяваме да не спазват законите.
13
2
 
3
 
! Отговори
nqkoi преди 10 години
драсканици на хора без работа. При завой наляво /на въпросната снимка/ се спира пред сградата на РУП и служебния паркинг, който не е улица!!! Ако завие обикновен гражданин с колата си, каква работа има на служебния паркинг?!? Знака си е точно поставен, само дето всеки гледа да оплюе първо и после да мисли...ако може
12
1
 
2
 
! Отговори
Az преди 10 години
До СофиВеднъж така стана масов побой пред даскалото ми. Което се намира на 600 метра от 1-во РПУ. След 3 подадени сигнала от директора полицията дойде след 2 часа. Трудно е да търсят левия завой, когато трябва да карат само направо...
11
2
 
6
 
! Отговори
Софи преди 10 години
К'во ви става бе, хора. Понеже е модерно да плюем по държавата и институциите, та малко взехме да прекаляваме. А като тръгнат да те обират и Полицията дойде след 3 часа ще приемеш ли за извинение " Ми нямахме ляв завой и обиколихме центъра"? А, Цвета?????
10
2
 
6
 
! Отговори
от Бургас преди 10 години
Под забранителният знак има допълнителна табела от група "Т" за пояснение. Не разбирам на какво се е възмущава автора на снимката? В цяла България има такива с цел улеснение органите на реда при спешно повикване
9
2
 
11
 
! Отговори
nov1 преди 10 години
МВР щеше да нарушава закона, ако под знака нямаше указателна табела, че не важи за автомобили на МВР и те все пак завиваха! Коментарът под снимката е абсолютно търсена на под вола теле!
8
3
 
4
 
! Отговори
varg преди 10 години
Аз не виждам нищо в тая снимка.
7
6
 
4
 
! Отговори
georgi преди 10 години
до номер 3има знак забранено завиването на ляво и отдолу - "не важи за автомобилите на МВР"абсолютно правилен е коментара под снимката, без значение на контекста :)МВР не е над закона, без значение, че там е служебният вход или паркинга за Полицията в Казанлък (това до номер 1 и 2)
6
2
 
5
 
! Отговори
електорат матрялов преди 10 години
Това е улица до някое РПУ, и на други места ги има подобни знаци - поне една от улиците до РПУ се ползва като паркинг за минцифайките
5
3
 
18
 
! Отговори
Топ Идиот преди 10 години
Тъпо, това е пресечката която води към сградата на МВР в Казанлък и е съвсем логично да могат да завият към работното си място!
4
4
 
6
 
! Отговори
;) преди 10 години
най хубавото нещо в Казанлък е че има път към Стара Загора !!!!!!!!!!!!!!!!
3
5
 
7
 
! Отговори
До cc преди 10 години
Поясненете за тези, които не сме от Казанлък, какъв е контекста.