Задръстване - сутрешно, столично
Задръстване - сутрешно, столично
Не навлизай в кръстовището, ако ще останеш в него поради задръстване. При това професионален шофьор... на двойно съчленено 25-метрово МПС Снимка: Станимир Любенов | 02 окт 2013 11:48
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
18
12794
21
7
Напиши коментар Коментари
14
7
 
10
 
! Отговори
мано преди 10 години
До *** да ги запушват! Когато нагли шофьори се тикат пред колите на градския транспорт, отнемат предимство и т.н. проблем няма, ама сакън някой автобус да се изпречи на някой ***, който си влачи *** с кола. Автобусът вози 100 човека, но 100-те автомобили с по един човек в тях естествено са с предимство!
13
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Може ли дата и час на снимката?
12
1
 
9
 
! Отговори
Спиро преди 10 години
съгласен с коментарите и забележката на снимащияХоре престанете, да публикувате рег. номерата на хората! Може да равалите семейства........да уволнят някой, и тн.Не коректно!
11
5
 
2
 
! Отговори
х преди 10 години
"двойно съчленено", това на снимката е еднократно съчленено. Двойно съчленени не се ползват в България изобщо и са по-дълги!! Освен това при N на брой ленти за направо, изчаквайки никога не би му дошъл реда да мине кръстовището изчаквайки на светофара.
10
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За тези които не са чели Закона за движение по пътищата (явно 99% от всичките "софийски" шофьори:"Чл. 50а. (Нов - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) Забранено е навлизането в кръстовище дори и при разрешаващ сигнал на светофара, ако обстановката в кръстовището ще принуди водача да спре в кръстовището или да възпрепятства напречното движение."Колко ли трябва да си *** за да не можеш да прецениш дали ще можеш да се изнесеш докато светне червено и останеш в кръстовището?!?
9
29
 
1
 
! Отговори
аз преди 10 години
A шофьора на автобуса откъде да знае, че след като навлезе движението ще спре и той няма да може да се изтегли ??? или да изчака на светофара евентуално да не се случи това.
8
4
 
18
 
! Отговори
м преди 10 години
Какъв професионален шофоьр? Шофьорите на автобусите са най-големите мизерници, които могат да се открият. Те ВИНАГИ навлизат в кръстовището и запушват потоците от коли. Не е само тук. Пет пари не дава и правила не зачитат. Не отричам , че на това кръстовище не е натоварено, но какво им е оправданието из кварталните кръстовища? И по-малко натоварените?
7
0
 
17
 
! Отговори
Valentin преди 10 години
Просто си трябва регулировчик на кръстовището. Иначе колкото и да чака, този автобус не може да мине. Никога! Има втора лента с позволено движение на право, която пълни двете ленти отпред. Да не говорим, че канала по принцип трябва да се затвори и да се направи скоростна магистрала под земята. От бул. Мадрид до НДК. А дано, ама надали :) хахахха
6
13
 
29
 
! Отговори
Бай Хой преди 10 години
Добре бе мрънкалници, кво пак сте недоволни? Час пик има навсякъде по света. Вие кво - искате от къщи до офиса за 7 мин. ли?!? Ама и така да е пак ще мрънкате - ооооо, цели 7 мин.!!! Прав беше един актьор, че ако мрънкането произвеждаше ток, Бг щеше да е най-богатата страна в света!
5
2
 
5
 
! Отговори
Newbie преди 10 години
25 метра автобус?
4
10
 
15
 
! Отговори
Тъп преди 10 години
***, по-***, най-***, полицай, шофьор в градски транспорт.
3
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не ми се мисли ако линейка трябва да мине оттам в този момент.
2
1
 
56
 
! Отговори
Миризливий преди 10 години
Всеки ден минавам през това кръстовище около 9 часа. Какво да ти кажа, прав си - малък ад! Обаче като се замислиш - това си ни е маниер на българските водачи - ние правила не зачитаме, ние сме си нагли парчета. Затова това кръстовище е такова, затова по магистралата караш със 140 км/ч в лява лента, изпреварвайки някого, отзад приближава 3.5 тонен джип примерно с 200 км/ч и ти присветка с фаровете да му освободиш лентата (кой си ти, че ще караш там, ***?!) и пр. и пр. и пр. Нагли парчета!
1
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мила родна картинка, следващия път да направи същото и пред някоя болница, тъй като явно всички са длъжни да се съобразяват с него.