Ремонта на Лъвов мост
Ремонта на Лъвов мост
Снимка за тези, които се питат колко ли ще продължи ремонта ! Снимка: Мони | 12 юни 2014 18:48
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
10
8426
4
3
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мони, караш ме да си въртя главата кат кокошка...
8
0
 
2
 
! Отговори
въпроси преди 9 години
Държиш в ръката си фотоапарат. Избираш какво да щракнеш. Не ти идва на акъла обаче, да го завъртиш така, че зрителя да не си главата като улав?!Защо така? Нормално ли ти изглежда снимката по този начин? На теб все някой друг ли трябва да ти казва какво да правиш като хората? От тази снимка къде прочете срок за ремонта или нещо подобно? Всъщност тя какво показва според теб? Видимата част е по-скоро паркинг за работниците, които работят там, където на снимката нищо не се вижда :)
7
2
 
10
 
! Отговори
Х преди 9 години
Добре са решили да правят ремонт, но не можаха ли да го направят, заедно с изграждането на метрото. Тогава пак моста беше затворен 2 години. За съжаление нямаме дългосрочна стратегия за развитието на града. Днес ще направим това, утре решаваме друго. Първо полагаме асфалт, после го разкопаваме, за да сменим тръбите....
6
1
 
0
 
! Отговори
asdf преди 9 години
Как колко? - Много!
5
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Проблема е, че редобно като минавам от там не се работи или се работи вяло. Същата е работата и на Цариградско. Миналата седмица 2 дни подред минавам от там в работно време и няма никой да работи. Това е което дразни хората. На магистрала Тракия, преди Пазарджик, също не се работеше. На тези обекти даже извънредно трябваше да се работи.
4
7
 
34
 
! Отговори
хаах преди 9 години
Ей опасни сте. Ако улиците са така - що са така и не ги ремонтират. Ако улиците ги ремонтират - гледай са как ги ремонтират и правят задръстване. Нема угодия :D
3
1
 
7
 
! Отговори
Факт преди 9 години
До да проявим разбиранеПри положение, че простолюдието е предимно от материалисти, а при тях важи, че битието определя съзнанието, мисля че грешиш жестоко. Няма да ти назова причината обаче. Факт!
2
5
 
51
 
! Отговори
да проявим разбиране преди 9 години
Все пак София е крадена и занемарявана с години. Едва при този кмет има късмета да получи нов облик.Но това е по-лесната част от задачата.Нашият вътрешен облик, в мисленето, не виждам скоро да се промени, защото нямаме такива цели... някак си не го искаме. Така се харесваме. Навсякъде намръщени и озлобени физиономии. Всеки ти се зъби. Това са фактите към 2014 година!Жалко, но факт!
1
3
 
25
 
! Отговори
Nick преди 9 години
Kolkoto - tolkova. Sled tova shte e v puti po-dobre. Az jiveya v rayona, nepriyatno e, no e hubavo, taka che - turpenie!