Паяк е вдигнал кола на Градска мобилност
Паяк е вдигнал кола на Градска мобилност
Паяк е вдигнал кола на "Градска мобилност"
Може би е паркирала неправилно :) Снимка: Цветомир | 18 юни 2014 17:58
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
13
12121
17
1
Напиши коментар Коментари
10
4
 
8
 
! Отговори
Невен преди 9 години
До Анонимен. Като нямаш пари да караш кола - върви пеш или си купи колело. Моята работа е на м****си, мога да си купя кола, но съм преценил че нямам излишни пари за паркинг и прочие, така че си ползвам градския транспорт ... Що се отнася до разширена зелена зона, наредбата ти дава право, ако наистина си собственик на прилежащ блок срещу мизерна годишна сума да имаш стикер ..., но както знаем, ако си живущ дори само със снимка на талона, пак нищо няма да ти направят.
9
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До НевенНе човек.. дал си последните си 1000 лв. за кола - защото това е единствения ти начин например да стигнеш до работа (защото работата ти не е в центъра).. и въпреки цялата скъпотия която ни е заобиколила -> викаш да си дадем и 80лв. за спиране пред собствения ми блок, защото някой е решил да го направи разширена зелена зона. ***!
8
9
 
22
 
! Отговори
Невен преди 9 години
До шофъор.Градска мобилност не трябва да се закрива, а напротив да има повече задължения и на мутрягите и на чиновниците да вдигат колите, когато са паркирали неправилно. Паркинги има много, просто хората неискат да си плащат. Купуваш една бракма за 1000 лева и казваш: ами как да дам 80 лева за паркинга до службата ми и още 80 пред блока, защо държавата не ми построи безплатни паркинги, аз съм почти социално слаб ... Това е действителността, свикнали сме главно да мрънкаме и да сме метър.
7
7
 
30
 
! Отговори
Шофьор преди 9 години
Градската дебилност трябва да се закрие, паяците на скрап и вместо да се тормозят хората, да се строят паркинги, а не да се плащат луди пари за паяци и тюфлеци, които да се шляят по цял ден. Тая организация от вида "куче-касичка" е вредна.
6
1
 
16
 
! Отговори
ined преди 9 години
А може да е повредена и да им е по-евтино да я закарат до сервиза с техния си паяк отколкото да викат пътна помощ.
5
1
 
19
 
! Отговори
набюдател преди 9 години
Защо повечето номера на паяците са нечетливи???
4
2
 
17
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
По скоро отбиват номера!!!!!!! Да се намират на работа!!!Или бричката е издъхнала и безплатно я превозват :DDD Хитрягите!!!
3
1
 
6
 
! Отговори
Жо преди 9 години
ЗАБЕЛЕЖКАТА е към ДНЕС БГ.
2
1
 
33
 
! Отговори
Жо преди 9 години
НЕ БЪРЗАЙТЕ ДА СЕ РАДВАТЕ!Просто, колата на "Градска мобилност" се е повредила и я карат към някой сервиз.БЛИЦ, пише се "Градска", а не "Градкса мобилност"- виж заглавието!
1
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Урааааа! Сега остава и да са си платили глобата и ще призная, че имаме шанс да станем нормална държава. Защото ми писна правилата да важат само за такива като мен, а разни ченгета, градски мобилности, дУпетати, общински съветници и т.н. да си правят каквото искат и никой да не ги закача. И нямам предвид само паркирането, а по принцип. Законите и правилата трябва да важат за всички.