Как сте, приятели? Добре ли я карате?
Как сте, приятели? Добре ли я карате?
Снимка: madamkrasi | 22 ное 2015 17:28
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
245
18586
71
36
Напиши коментар Коментари
182
1
 
0
 
! Отговори
Дядо Петър преди 2 години
Простите Тролчета които драскат тук дали карат Москвичи или Лади? Хайде цъкайте минуси да Ви преброя.
181
1
 
4
 
! Отговори
Lan преди 3 години
диплома. Излизайки я има работа, я не. Имаме армия от млади хора, които искат да знаят и да могат и да работят и нямат шанса за това! Сегашното кариерно развитие е какво - берач на броколи в Италия или разносвач на пица в САЩ...ето това е МЪКА! Единици се преборват за нещо по добро, защото са умни и страшно упорити, българи са все пак!
180
0
 
6
 
! Отговори
Lan преди 3 години
Това, че не било имало кариерно развитие за "простите" хора е глупост! Имаше истински изпити и учението се поощряваше и дори и да влязло синчето на някое величие, това е било капка в морето от млади специалисти. Хора (дори и синчетата), които наистина знаеха, биваха разпределяни веднага, което ще рече, че само след няколко години и можеха. Сега какво е - ВСЕКИ може да влезе да учи, ама наистина всеки, независимо колко е ***, понеже на университетите им се плаща "на глава" и всеки може да вземе
179
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Честита ви Европа, в която стоите по-долу от всеки нелегален имигрант от Бангладеш, Конго, Мали, Афганистан, който със стъпването си получава жилище във западноевропейски град по избор и 1000 евро джобни на месец, докато родителите ви, построили всичко това, което вече 25 години „демократите“ и нагло-саксонците не смогват да ограбят живеят със 100 евро на месец.
178
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Независимо какво пишат разни пешки, изкарващи прехраната си с коментари в интернет, ФАКТИТЕ говорят, че за четвърт век България губи 90% от произвежданото като селскостопанска продукция, губи над 95 % от промишленото производство, губи няколко милиона от населението си, доходите номинално се вдигат три пъти, докато разходите за живот – 10 пъти, от държава със средноевропейски стандарт стигнахме средноафрикански.Да не говорим за образование, здравеопазване, сигурност.
177
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей, прост народ са тва българите, да ревът, че тогава живеели по-добре, имали сигурност, работа, здравеопазване и образование.Да, ама не те били свободни, бе.А сега сте членове на ЕС, нищо, че всеки джихадист, влязъл нелегално в Европа му дават жилище и 1000 евро на месец, а на теб държавата ти гарантира 30 евро на месец, нищо, че ромите ни грабят и убиват, нищо, че децата ни бягат в чужбина, старците умират в мизерия, а малкото работещи са оскотели, важното е , че сте европейци, ДЕПЛ.
176
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 218

Без да искам ти цъкнах минус. Извинявай.
А този, който все пише, че под 2000 взимат само некадърници, не му обръщай внимание. Той такава заплата от 2000 лв я взима на година.
175
8
 
19
 
! Отговори
до 192 преди 3 години
В момента в България който взима по-малко от 2000 лева значи е абсолютен накадърник и мързеливец и напълно си заслужава мизерията, да не се оплаква.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
А колко са работните места за 2000 лева, м? Иди например във Видин, някога град с 90 хилядно население, а в момента – под 25 хил., от които поне 15 хил. роми, и намери каквато и да е работа не за 2000 лева, а поне за 1000.
174
19
 
2
 
! Отговори
Пешко преди 3 години
Ако си здравно осигурен имаш право на две пломби по НЗОК и още някакви неща. Сега, ако ти се струват малко, е друг въпрос. Едно време коронки, моронки, да не говорим за нещо по-сериозно нямаше - вади се зъбът, ако имаш лев, слагаш сребърен или златен и ходиш ухилен като *** да те видят другите. Значи положителни неща могат да се кажат много, но сред тях не са благополучието, стандарта на живот или качеството на храната.
173
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тогава бяхме в орбитата на СССР, от тях получавахме евтини ресурси , технологии без пари, пазар ни осигуряваха, отбрана, а сега – само взимат, взимат ни ресурсите, децата, закриха ни промишлеността и селското стопанство да не сме им конкуренция, АЕЦ-а, блокират ни всякакви енергийни проекти, техни фирми ни обират- абе третират ни като африканска колония, а в замяна получаваме „бежанци“ и „ценности“.
172
21
 
3
 
! Отговори
Пешко преди 3 години
До анонимен 213,

добре, говори си. "саламът бил салам" - кучешката радост ли? А пастетът беше ли пастет? И гордостта на консервната индустрия Русенско варено от нокти, жили и уши. Кво лъжете не мога да разбера.
171
2
 
27
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Чета разни многознайковци какво било онова време и се смея,сякаш не съм живял по това време/89 г бях на 30г/.Само леща и боб сме яли !!!!!!Смехории,но явно добре промиват мозъци.Салама беше салам,сиренето беше сирене,кашкавала беше кашкавал,месото беше чисто месо и всичко което се продаваше по магазините с високо качество,защото тогава хората не искаха лесни печалби и работеха съвестно.Но какво да разправям на видиотени ***,няма да ме разберат.
170
18
 
1
 
! Отговори
Пешко преди 3 години
До Анонимен 209,

Да не кажеш само, че едно време учителите бяха богаташи. На зъболекар и сега можеш да отидеш с направление и да платиш общо 6 лв. А страхът от зъболекар у повечето хора е именно от едно време - без упойка и накрая ти слагат една черна пломба, дето държи половин година. Същевременно зъболекарят от онова време може да е разпределен у Долни окол или Гуцал - и ти ако си оттам ти е кеф, че има зъболекар, ама на него не му е, че кеси в Гуцал с професия за 200 бона годишно
169
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 209
Имал си дал си. Дай Боже всекиму. Аз преди 89-та по на юг от Ахтопол не стигнах. Пък сега всяко лято съм на почивка в чужбина. А, за безплатния зъболекар дето пломбите падаха за една седмица не споменавай...
168
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е ли смешно, че докато за 25 години 1 млрд. китайци минаха от велосипеди и купичка ориз на ден на автомобили и месо, ние не можем да стигнем средната покупателна способност от преди 26 години? А, господа демократи и служители на Америка за България и Отворено Общество, не е смешно, тъжно и жалко, че докато света върви напред, ние се връщаме 70 години назад, към ралото и плуга, когато тока, парното, доброто образование и лечение са били недостъпен лукс за болшинството от населението?
167
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мизерно било морето тогава, а сега –какво е ?Това лято дадох към 6 бона за семейна почивка 10 дни в Гърция, че това е една годишна учителска заплата.тогава зъболекаря беше безплатен, сега хората масово са без, зъби, и не дай боже да се разболееш….
166
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тогава бях дете, ама знам, че родителите ми – инженери с по 300 лева заплата всеки, отгледаха и изучиха три деца, а сега аз и мъжът ми получаваме общо чисто над 4 хил. лева на месец, имаме две деца и имаме същия стандарт на живот като тогава, само дето имаме кредити в повече.
165
18
 
5
 
! Отговори
Пешко преди 3 години
До Анонимен 203,

не ми говори, моля - едно време се нагъваше боб, леща и грах предимно. Имаше два вида сирене плюс извара и тва беше. По една карантия на квартал и ако се доредиш до изрезки (тва е кое остане по кокалите като махнат месото) кеф. Ако не беха зарзаватите от село нали се сещаш, че само леб, чубрица и пастет щеше да ядеш
164
15
 
3
 
! Отговори
Пешко преди 3 години
Добре беше да си другар от близката номенклатура да се шириш у 200 квадрата, докато пролетариатът се буташе по три поколения у панелките, барем най-накрая великата държава забележи и позволи въобще да почнеш да изплащаш "квартира". Затуй и никой не притежава земята, а само квартирата и като падне панелката след 10-15 години - на улицата дирекшън и без обезщетение, без нищо. А си почнал да внасяш откак се е родило детето примерно
163
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Пешко

пешко много си зле
гладът е сега по-голям глад надали има!