Безумието в "Пирогов"...
Безумието в
Следващото послание ще е: "Дарете си сърцето и ще дължите само 50 лева!" Снимка: Стилиян | 22 май 2018 15:30
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
9
17938
9
4
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И как ще се прибере човек в къщи?Касата не поема услугата специализиран транспорт.
8
1
 
15
 
! Отговори
До 65 преди 5 години
Само едно ще ви кажа: Един ден ще разберета за какво става въпрос и колко сте бил глупав да се заяждате с някого в този момент и по този повод. Не че ви го пожелавам, не го желая на никого, но просто всеки стига до там... Ще разберете и калко ценна е всъщност тази обява за някои хора. Затова просто замълчете.
7
2
 
15
 
! Отговори
До 65 преди 5 години
Като гледам правописа и словореда ти даже няма да анализирам кой е глупав и кой не. Пак казвам - под Пирогов се разбират 2000 човека, които помагат на хората. Кой на кого е братовчед може би вълнува някой като теб. И като не знаеш какво е специализиран транспорт, да ти обясня - частна линейка, нямаща нищо общо с Пирогов, с която срещу 50лв могат карат пациента до дома му ако иска. Ако не иска и е в кондиция, разбира се, може да си ползва такси, трамвай, автобус 72 и каквото друго реши.
6
11
 
5
 
! Отговори
65 преди 5 години
До ,,ГлупостА бе ,ти човеко ,глупав ли си или що?От единияткрай на София ,до другия 50лв ще стигнат за такси.Кое да му е специалното на този транспорт?Че болния ще лежи? Е ,тогава е още болен,да си стои там.Май нас ни правиш наглупави
5
9
 
10
 
! Отговори
65 преди 5 години
Как Пирогов да няма общо с обявата,?Това да не е стъл в село дето всекище лепне обява или некролог.Рсзбира се ,че ръководството знае.И няма да се учудя ,ако фирмата превозвач е роднина с някой шеф.Я стига ,нищо не е случайно.И това не е нищо.А какви далавери има с траурните агенции.
4
3
 
23
 
! Отговори
Глупости преди 5 години
Всеки си има право на мнение. На това гише има огромно лого на фирмата и очевидно няма нищо общо с Пирогов. По Коледа надписът беше "Коледна промоция - 50лв." И затова е тъпо да внушаваш, че Пирогов като институция има нещо общо. Че и коментарче "Дарете си сърцето и ще дължите само 50лв" От уважение към тези хора там, които работят денонощно в мизерия се дразня на неинформирани професори по всички теми.
3
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГлупостиВ този вид както е написано почти нищо не значи и по-скоро прилича на надпис в пазар.
2
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГлупостиПо този начин написано в болница не знам как може да не буди възмущение в Стилиян?
1
11
 
34
 
! Отговори
Глупости преди 5 години
Стилиян ли си, Парашкев ли си, не знам. Но от фалшиви "новини" файда няма. Това е външна услуга за медицински транспорт - като изпишат пациента, вместо да го влачат близките с такси, се използва специализиран транспорт. По избор, разбира се. Нито ти ги взема Пирогов, нито докторът, ако от това се притесняваш. Разбрали, неразбрали, ама да пуснат нещо в интернет...