Културно паркиране
Културно паркиране
Личи си културата на писане! Снимка: иво | 22 фев 2019 10:14
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
13
5648
11
2
Напиши коментар Коментари
12
1
 
9
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
До Анонимен

Ако имаш "гараж",т.е бетонна клетка,която отнема още едно паркомясто,ще плащаш данъка и на съседа,който няма къде да паркира заради тебе!***.анар.
11
4
 
28
 
! Отговори
Japan преди 1 година
В Япония, без да докажеш (нотариален акт или договор за наем), че имаш гараж/парко място, не ти позволяват да си купиш автомобил. Елементарно е. Тук 3 членно семейство има 3 автомобила. Отделно, места за паркиране има, но никой не му се плаща нищо, че е набил пари за 3 таратайки. До нас има 4 платени паркинга, но Ганьо предпочита да си забие возилото в зелените площи. 'Щото освен, че някой му е длъжен да му осигури паркомясто, ако не е на до 20метра от входа си се измаря от ходене. Те така...
10
5
 
11
 
! Отговори
аспарух преди 1 година
Неможе без селяци. Ако ги няма кой ще работи? Ядосвам се и аз като ги гледам незнае къде е, незнае как да паркира, незнае как се ползва кошче за ***. Но тези хора дошли да извършват всякаква дейност почти без пари помагат за стандарта ни на живот. Затова трябва да имаме уважение и към тях. Но е много трудно за постигане.
9
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако нямаш гараж - петорен данък за колата.
Така се решава проблема.
8
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е аз ли трябва да им купя гаражи на видинските селяяндури?
7
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да бе. Нората не били виновни. Ми да си купуват гаражи и да си държат колите вътре.
На тарикатчето Андрешко все друг му е виновен.
6
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така ще е докато в общините цари пълно невежество и безхаберие. Разрешават строеж до строежа, но място за коли не се предвиждат. Не може да се лепи блок до блока и никакви гаражи и паркинги. Хората не са виновни, че няма умни глави които да не разрешават този кошмар. С измислената реституция и алчните архитекти се постигна този ад.
5
5
 
12
 
! Отговори
опак човек преди 1 година
до Анонимен 3

Допуснал си малка граматическа грешка - не "Всеки си купува без да му пука ..." , а "Всеки си купува ,за да се фука " и то предимно таратайки за под 1000 лв - втора ,трета ,четвърта ,че и пета таратайка на семейство , сякаш сме в Канада ! Само ,че в Канада всички мислят с главите си , за разлика от тука .
Тука всичко е първосигнално , за съжаление.
4
8
 
8
 
! Отговори
ПАРКОмЕсто преди 1 година
До Анонимен 3

Да не си купуваме автомобили ли?!
3
21
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И кое не е за вярване? Всеки си купува без да му пука, че няма място за паркиране, настанява се и започва да паркира където му падне. Прибира се човек и, тъй като от целия квартал са паркирали пред дома му, той трябва да обикаля квартала, за да търси място.
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой не споменава дали са близо или далеч КАТ и градска мобилност. Съвпадение? Не мисла!
1
6
 
8
 
! Отговори
Най-пич преди 1 година
Видин баце.