Информация
Информация
В малки квартални магазинчета винаги може да се открият “бисери” в информационните бележки. Снимка: Дедо ЙоцУ | 11 юни 2020 15:58
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
36
1938
1
5
Напиши коментар Коментари
16
4
 
0
 
! Отговори
cky2kbg преди 2 месеца
..cky2kbg аз от името на Гущера аз не пиша, той ви сипва редовно достатъчно. Инъче да, и той ползва същите изрази което само подкрепя мнението ми за вас клошовете
Но ще попиша от твое име. Аутизъм ти е диагнозата, затова още не можеш да стоплиш че Гущера е в Норге, а аз в Австралия. Двамата сме на разтояние една цяла планета, ама това ти е трудно да осъзнаеш, като Колумб който обеснявал на диваците за други светове
15
1
 
5
 
! Отговори
Грудев преди 2 месеца
дай скайп ???? Ти нали уж си IT ??? Скайп отдавна е отживелица годината е 2020
14
10
 
0
 
! Отговори
от_Сидней преди 2 месеца
До Курбалай
коя класа съм ти може да кажеш като доходите ми са 5 цифри на месец долари. Аз никога не се класифицирам , оставям това на хора като теб. Аз си живея напред и гледам всяка финансова година да е по добра от предходната, като помежду другото свободното време обикалям по места които ТИ само можеш да гледаш по Дискавъри.
13
0
 
9
 
! Отговори
cky2kbg преди 2 месеца
До от_Сидней
Ти аутизъм знаеш ли какво е ? За пореден път пишеш глупости със същите думи и изрази като от профила на Гущера
12
0
 
12
 
! Отговори
кй преди 2 месеца
Сиднито не е милионер. Даже е далеч под средната класа. Ако беше милионер, нямаше да драска тук защото тук пишем само клошове. Щом и той пише тук, значи и той е клош.
11
9
 
0
 
! Отговори
от_Сидней преди 2 месеца
баса е готов, само напиши че си ок дай скайп и ще ти звъна на видео да ти покажа на живо. И имай в предвид часовата разлика, искам тука да е ден за да е светло навън за да ти покажа Сидней. Ако е тъмно не знам дали ще видиш нещо на камерата.
Ако съм излъгал за нещо ще ти пратя 1000 долара, но ако не съм, тогава твойта част от баса е да ми дадеш снимка да видя опулената ти физиономия когато видиш кой съм къде съм.
10
9
 
1
 
! Отговори
от_сидни преди 2 месеца
До Чукулов
удоволствието ще е изцяло мое. Снимките са мои авторски, и голямо удоволствие ще ти гледам физиономията когато на видео ти покажа всичко което съм заснел включително и паспортите ми и картите ми. Само трябва да се чуем на видео за да ти го покажа на живо. Между другото до сега 2ма го направиха и после месеци им държа влага, добре се позабавлявах с тях, бяха като пос*рани когато видяха че всичко което казвам е така. Искаш ли да си третия?
9
0
 
7
 
! Отговори
Реален преди 2 месеца
Сидни ай на бас ! Ама кой и кога цепи ?
8
0
 
8
 
! Отговори
Чукулов преди 2 месеца
СиднитУ кефи как приема за реалност всичко. На бас щял да се хваща, опулени лица щяк да гледа !? Не мисли реално. А снимките които праща дръпнати от интернет.... пък онези с паспортите .... съвсем.
7
7
 
2
 
! Отговори
от_Сидней преди 2 месеца
До Анонимен

ако според теб това което казвам и снимам е лъжа, то айде да ми звънеш на видео на телефона и наживо ще ти покажа Сидней а? Да се фанем на бас ако аз съм излъгъл, аз ще ти дам 1000 долара. Но ако ти загубиш пари не искам, не ми трябват, а само снимка на опулената ти физионамия когато видиш кой съм къде съм и всичко което казвам е истина? Ще се позабавлявам с теб.
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Разбирам, че на всички ви е смешно и забавно да се подигравате на този човек твърдящ, че живее на различни места и изкарващ много пари, но според мен не е редно да се държите така с един психично болен, защото така само подхранвате психозата и не му правите услуга. Като го видите да номентира по-добре го отминете. На малките деца като не йм обръщате внимание те спират. И тук се исисква по-специално отношение, може би дори нужда от разбиране и помощ.
5
11
 
1
 
! Отговори
от_Сидней преди 2 месеца
До Анонимен
от време на време ви пращам по някоя снимка от тука на емРепортер. Аз ако съм за смях, то ти си за съжаление. Освен това годишната ми заплата е 6 цифрена долари. Дохода ми на месец е 5 цифрен в долари. Ако това не можеш да схванеш то или нямаш 4ти клас завършен, или имаш аутизъм.
За Норге и Гущера не знам какво общо имам, знаеш ли къде е Норге и къде Оз? От двете страни на Планетата са. И прати по3драви на Гущера от мен, ако го засечеш някъде из коментарите
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Синди няма време да чете табелки, освен тия в днеса и после да ги коментира. Един финансов гении и колос със 6 цифрена годишна заплата, само дето 1,000.00 не са 6 цифри. Това, което го издава е бруталната неграмотност, та всички разбрахме, че е селски бек от Димитровград на социални помощи. А да и шизофренията, един път е в Норге един път в Оз, лОви чартери и лепи полюси по-често от тия в Нови Искър.
3
0
 
10
 
! Отговори
Цецо Гущера преди 2 месеца
Колегата от Оз живее в Димитровград и е другата ми самоличност
2
18
 
2
 
! Отговори
от_CиднейAaвстралия преди 2 месеца
Бисера в случая е тоя дето чете табелките наляво и надясно. Хората който са финансово красиви не четеме табелки защото не си запълваме живота с талаш. Няма милионер който чете табелки, но затова пък клошове колкото щеш и се оплакват що са оскотяли, вместо да започнат от себе си, манталитета, бита, културата. Няма да привлечеш парите докато четеш правописа по табелки наляво и надясно. Богатите следват друго поведение.
Едва ли схвана какво говоря, я сложи един палец надолу като останалите лу3ари
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сладури :)