С пистолет без пълнител никой не прави атентат
С пистолет без пълнител никой не прави атентат
 Циркът разигран днес от ДПС, на които всички се вързахте. Снимка: varg | 19 яну 2013 21:21
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
34
38893
68
4
Напиши коментар Коментари
29
0
 
5
 
! Отговори
Торни преди 11 години
Спрете предизборната агитация!Направихте им безплатна агитация от сега даже и в чужбина.Човешката глупост няма граници.Всички медии и всички политически формации работите за успеха на една етническа партия.Събудете се!!!
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До NINO MNOGO MNOGO TARPIME.
27
1
 
1
 
! Отговори
NINO преди 11 години
bulgaria-SRAM I POZOR.NIE HORATA SME VINOVNI ZA VSICHKO.
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Имам същия пистолет.Да кажа, той е 8мм. ако е с халосни както е бил НЕ МОЖЕ ДА УБИЕ ЧОВЕК!
25
1
 
4
 
! Отговори
100% постановка преди 11 години
Според мен това беше 100% постановка. Какъв е смисъла да правиш опит за покушение, който е обречен на провал? Смисъла е само един - да завладееш общественото пространство и конференцията ти да бъде предавана на живо по национална телевизия - в случая БТВ. Това даде национален ефир на ДПС, за да достигнат до всички от електората си и да го мобилизират. Електоратът им е достатъчно умствено ограничен, за да не разбере това!!!
24
1
 
1
 
! Отговори
хит... преди 11 години
Абе се специалисти бе......Пистолета не може да се презареди с вдигнат предпазител; ,а момчето го направи.На снимката ясно се вижда че пълнителя е вътре но е счупен,което е напълно възможно в боричкането, за турско пластмасово менте Екол. Много моля да не пишат хора ,които не са виждали оръжие на живо!
23
0
 
2
 
! Отговори
доктора преди 11 години
долна инсценировка. И на видеото много добре се вижда че след като събориха нападателя и пистолета падна на земята камерата ясно показа че предпазителя на пистолета не е спуснат.Така пистолет не гърми! Актьорът добре се е погрижил и при двата случая когато го зареждаше и уж стреляше той да не гръмне..
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До EKOL надежден иникога не пропуска \ Гюрза\ руско производство само за спец частите
21
1
 
0
 
! Отговори
istinata преди 11 години
na men o6t ne mi stana iasno tia verno li 6tiaha da go e*at??napadatelia mnogo manafsko niakvo
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цвъ Цвъ пак обеснява колко патрони намерили ;)
19
0
 
1
 
! Отговори
EKOL преди 11 години
Тез турски газови пищовчета марка EKOL са голям ***!Препоръчвам руски марка БАЙКАЛ или немски марка UMAREX или WALTHER(PP)!
18
0
 
2
 
! Отговори
Цирк Буш преди 11 години
има няма пълнител не гърми, станаясно,не е било зор да го убиват Сокола!Поне се нагледахме на селския панаир и оттърваната злоба на делегатите!
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Вааайййй, ваааййййй! Въъх, въъх, за малко вместо да гледаме поредния турски сериал щяхме да гледаме турско гей порно на живо, но йок, язък, язък! Обаче как бързо му свалиха гащите на човечеца, ужас, просто не е истина! Такива анадолски изтъпления и то по националната ни телевизия и на такъв висш форум на ДПС! Какво ли правят тогава депесарите на закритите си форуми? Защо ли си мисля, че сценария е на Станишко!
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
trea da si pylen *** za da tvyrdish che na taq snimka ima pylnitel v pistoleta :)
15
0
 
0
 
! Отговори
до 12 преди 11 години
Не го защитавам Сокола, ама доста повече оръжия е видял от теб и психиката отдавна му е привикнала да му насочват пистолет в главата. Първо е обучаван от старата школа на службите в БГ, второ ръководел е терористични структури в БГ и трето бая бой е изял по затворите, така че не го мисли за смотана якичка като Станишев или Росица. А това че спретнаха постановка на всички им е ясно просто трябва да си събудат и обединят електората, който от година на година намалява!
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Виртуален ***, обърни внимание на звука от видеото на БНТ. Личи си че пищака щрака на сухо. Ако имаше патрон щеше звука да е по глух.
13
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СМЪРТ ЗА ТЪРЦИТЕ И ***!
12
0
 
4
 
! Отговори
:))) преди 11 години
1. Никой не прави атентат с празен пистолет2. Никой не прави атентат с газов пистолет3. Ако искаш да трепеш някой не отиваш до него с оръжието, а при първа възможност стреляш преди да са те докопали гардовете4. Ахмед Доган сам обезвреди нападателя, което е безумно при условие, че Доган е 1,60, а нападателя е доста по-едър и доста по-млад и има оръжие, как не се уплаши като знае, че може да го гръмне, сигурно е знаел, че ножа е дървен или пък нападателя е с воден пистолет
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СМЪ,Т ЗА ТИЯ МРЪСНИ турци
10
1
 
0
 
! Отговори
Виртуален Палячо преди 11 години
До 6Не разбирам за какво ми говориш ? Пистолета е газов и Явно не е преработен в боен. Дали предпазителя е пуснат не мога да видя а и не ми се занимава. Имал съм няколко газови пистолета, всичките за под 100лв и всичките са с такава пласмаска, която е декоративна и е с цел да се спестят пари от метали - като падне пласмаската, отстрани изглежда, че няма пълнител. Не случайно ника ми е виртуален *** - с него визирам такива смели като теб, пред монитора "мъже" а в реалноста джуджета.