Родната полиция ни пази
Родната полиция ни пази
Как се паркира при празен паркинг пред НДК?
Ако не знаете, ето как...
Със забит преден капак плътно в бариерата.
Дали са бързали? - По-скоро не, защото излязоха съвсем спокойно от бутката за учебници втора употреба.
А как се отпаркира? Ами с наполовина провиснала през шофьорския прозорец ръка държаща мобилен телефон - handsfree, ама може би! Снимка: Ана Минева | 29 окт 2013 12:59
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
18
22999
11
8
Напиши коментар Коментари
12
1
 
2
 
! Отговори
Проповедник преди 10 години
До ПреподавателтвояТ правопис - защо с пълен член, г-н даскале :)
11
3
 
5
 
! Отговори
Преподавател преди 10 години
Уважаема фотографке, те не са хейтъри, не мразят теб, а твоят правопис!По твоята логика всички преподаватели, които са ти преподавали български език и граматика трябва да са хейтъри.
10
1
 
6
 
! Отговори
Краси преди 10 години
,,А как се отпаркира,,!!??? Ужасссссссссссссссс!!!ГУспожууууу,пишетИ ПРАВИЛНУУУУ!!!А като гледам,не знам на какво да вярвам-няма нито ръка,нито полицай....а вие в кой храсталак бяхте?
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да бяхте си купили и Вие,Мадам някоя книга....па да бяхте поседнали на стонове,вопли и сълзи да попрегледате правописа ни какъв е,а??!!
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ех,как вси4ко втасало и туй ни е кусура,бедна ми Андрешке или Мариийке!Ми паркирай Ти,Госпожо Ана по-добре,защото аз пиша шестица на Полицая!
7
1
 
9
 
! Отговори
Катастрофирала Амеба преди 10 години
Хора, Стига сте хранили така Анито бе :)Тя горката е скучала, брулейки кайсии, та решила да щракне една патрулка и една бариера. Две новини в една! Как е, а?! По-весело и да й благодарим за прекрасната работа, та да може друг път пак да се любуваме на творчеството й!
6
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ех,Ана,Ана...Ти-Светицата,Непогрешимата,Херувимчето...Ти никога не нарушаваш правилата...Ти като всеки в нашата "държава" разбираш най-много от чуждата работа...Виждаш чуждите провинения/нормално-Ана е еталон за подражание/.Братя и сестри българи!ЗЛобата води до най-смъртоносните заболявания-рак,инсулт,инфаркт...Лекувайте се до като е време...Ана,и за теб все още има шанс...О,извинявай-забравих,че ти не си от тая планета,още по-малко от тоя народ...Ех,Ана,Ана...
5
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А,как се появи тази дума "отпаркира" :):)Може би ти трябва и някой друг урок все пак .Не вярвам да е правописна грешка.
4
11
 
8
 
! Отговори
Koffkathecat преди 10 години
Защо не снимаш съседите как си паркират колите на тротоара пред блока ви? Аз не съм от Сф, а от друг град, но в града не съм видяла нито една полицейска кола да е паркирана неправилно, но пък всяка вечер тротоарите са задръстени от колите живеещите в блоковете.
3
6
 
8
 
! Отговори
Koffkathecat преди 10 години
''Ами с наполовина провиснала през шофьорския прозорец ръка държаща мобилен телефон - handsfree, ама може би!''----------------И как да ти вЕрвам като нЕма доказарелствА? Къде е ченгето с телефона? На фона на хилядите коли, които чупят тротоарите пред блоковете една полицейска кола е нищо.
2
16
 
11
 
! Отговори
Ана Минева преди 10 години
Благодаря за корекцията :), мили хейтъри!Всеки греши, дори и вие...Възползвам се от случая, за да отбележа, че снимката е направена на 25.10.2013г.Поздрави и повече усмивки :)!
1
1
 
33
 
! Отговори
Андро преди 10 години
Авторът на снимката трябваше да отиде и той да си купи един учебник втора употреба- тогава щеше да разбере, че се пише "будка"!