Енчо, Енчо-о-о, сметката хубаво е закрита, ама...
Енчо, Енчо-о-о, сметката хубаво е закрита, ама...
... кой ви написа толкова нескопосано менюто, пълно с грешки Снимка: Константин | 29 окт 2013 16:39
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
32
46873
65
5
Напиши коментар Коментари
30
0
 
3
 
! Отговори
аз преди 5 години
до пурко
не гледай какво пише най-отгоре на бележката гледай какво пише най-долу пише ли "Фискален бон" всичко е наред.
29
0
 
3
 
! Отговори
A-z преди 5 години
Номер 10 - НАП е много прав!!! Това нещо не е излязло от апарат с фискална памет, шефа ще скрие оборота и ще се оплаква, че данъците му били високи и че "държавата" ни лъже и че сервитьорите го лъжат...
28
2
 
1
 
! Отговори
Пурко преди 5 години
До Гошко

Демонстрираш "робска" психика, Гошко! Аз от бой не бягам, ти си прецени за себе си. Виждам, че си толерантен или безразличен към "кражбите" ...
27
0
 
2
 
! Отговори
Гошко преди 5 години
До Пурко

Докато не ти избият зъбите някъде просто ей така превъзпитателно :)))
26
2
 
8
 
! Отговори
Пурко преди 5 години
И да има и да няма правописна грешка - това е по-малкият проблем! Основният е, че масово заведенията не издават ФИСКАЛЕН БОН!!! Какво е това "Закрита сметка"?!?! Няма бон - не си плащам сметката, превъзпитателна процедура. Как да искам тогава да има пари в държавната хазна, като толерирам неплащането на ДДС?
25
4
 
5
 
! Отговори
ммм нееее преди 5 години
изглежда интересно, но снимката е Photoshop-ната ...
24
1
 
5
 
! Отговори
:) преди 5 години
Какво се чудите на качилия снимката, че я е гледал 2г. Това е копирана снимка от другаде ама нали сте гоУеми тарикати ;)
23
2
 
15
 
! Отговори
spokoloko преди 5 години
много "умни" коментари изчетох... Това не е написано от Енчо, а е въведено в касовия апарат... С други думи виновника е друг... Хайде хора които никога не са работили с касов апарат да не коментират и бълват излишни глупости!!!
22
26
 
2
 
! Отговори
БРАННИК преди 5 години
Какво искате от едно сервитьорче, което просто толкова си може. Не очаквай повече от някого, знаейки колко може и на какво е способен.
21
9
 
5
 
! Отговори
Торанага преди 5 години
Много сирене ядете. По малко. Саламуреното сирене е холестеролно-солна-мазнинна бомба. Зеле с моркови - добре, доколкото е без сирене.
20
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Наблюдателен

Ами сигурно и Константин е толкова наясно с правописа и граматиката - трябвали са му две години и кусур да гледа касовата бележка, за да открие, че има правописни грешки!
19
7
 
11
 
! Отговори
Наблюдателен преди 5 години
Коце, Коце-е-е-е, сметката хубаво си я снимал, ама бая време минало от тогава, бе! Сега ли те заболя и се сети да я качиш? Ми то повече от две години минало от тогаз, бре!!!
18
7
 
14
 
! Отговори
Qwerty преди 5 години
До Анонимен

Не оправдавам жената, работеща в бензиностанция, но за смешните заплати, които се дават на такива обекти,кой очаквате да работи? Български филолог с магистратура по икономика и бакалавърска степен от Техническия?
17
4
 
20
 
! Отговори
Д-то преди 5 години
А кой пази сметка от 2011 година? Или и това е сгрешено :)
16
7
 
8
 
! Отговори
Някой преди 5 години
На мене не ми се случват такива неща. Не ходя по заведения. Сещате ли се за хигиената на тези хора?
15
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По действителен случай на Рупите - лето 2012 "Сметката моля ?" казвам аз на чичото собственик, сервитьор, абе Шеф..., след 20 мин иде чичото и запъхтян ми иска химикалка, че неговата спряла ?!? Чакаме още 15-20 минути !!! И чичото пристига с една мазна хартийка на която написал - Кебепче - 3ка - ххх лв. + 4 Мешана и ракии - 2 - ххх лв. Те туй се вика "Да ти видят сметката ! "БезалкУхолни- 3
14
2
 
5
 
! Отговори
untitled.bmp преди 5 години
Uploader-о ти хубаво си снимал и качил снимката, ама ти тези поне вабележка направи ли им?
Питам защото ми е интересно какво ще кажат...
13
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Миналата седмица се наложи да дам данни за фактура на една бензиностанция на "Петрол". Горката женица зад клавиатурата! Първо, никога не беше чувала Алеко Константинов (написа го "Алеков" и ме попита дали всичко е вярно. Отговорих и, че не е. После се оказа, че името Константин и е сложно. Изписа го във всякакви вариации, докато накрая не и диктувах буква по буква. Явно да познава банкнотите и да брои парите е достатъчно за да е едно от "лицата на компанията" в дадения обект.
12
1
 
30
 
! Отговори
До Калоян преди 5 години
Съгласен съм, но въвеждането на менюто в касов апарат се нарича програмиране на касов апарат. Което няма общо с IT Сектора. А това, че е доста неграмотно, може да се обясни с немарливост и незнание. Примерно не знаеш къде е буквичката "Я" и пишеш: Млиако :)
11
2
 
23
 
! Отговори
аз преди 5 години
Не програмистите а управителя, или ако няма собственика въвежда менюто .В този бранш съм .