Големци!
Големци!
Това са автомобилите на общинския съветник от ГЕРБ - Радослав Тошев и волейболистът - Любо Ганев. Считам коментара за излишен Снимка: Армен Агапян | 17 мар 2014 14:37
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
121
56774
60
13
Напиши коментар Коментари
104
1
 
1
 
! Отговори
DIS преди 8 години
Точно там трябва да паркират!!Мястото е за инвалиди и такива като тях "мозъчни инвалиди"(празни кратуни)!!!
103
2
 
0
 
! Отговори
Blago преди 8 години
Хм, хубава е 7-цата. Щом е на 2 години, значи е време да се сменя.Мога ли да участвам в търга за тази, или вече е решено кой ще я вземе за 10к лв?
102
2
 
2
 
! Отговори
Към 102 преди 8 години
Sunshine,Това е MРепортер, или така нареченото някой от интернет света праща нещо към dnes.bg. Никой не казва че е "НОВИНА" просто се възмущаваме, че системното изнасилване на тая държава не спира. Ама "убавци" като тебе знаят къде да плюят нали ? Нищо, че вечер си пускаш БТВ и получаваш оргазъм (душевен) на глупостите на Боко Тиквата. И тайно си викаш: "Искам и мене 3 папи по главата да са ме пипали ..."
101
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Големци! Проверявайте си информацията!!"Новина" на две години.btvnovinite.bg/.../avtomobilat-na-bivshiya...
100
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
е, що се възмущавате!? То по принцип общинските са инвалиди- ментално увредени.... Любо Ганев си е Любо Ганев - акъл на високо не вирее - народа си го е казал.
99
1
 
3
 
! Отговори
2014 преди 8 години
Снимка: Армен Агапян | 17 март 2014
98
4
 
1
 
! Отговори
Немате ли си работа преди 8 години
Тази "новина" е от преди 2 години.Айде стига толкова!btvnovinite.bg/video/sport/lyubo-ganev-parkira-na-mesta-za-invalidi-bil-golyam-chovek.html
97
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Любо Ганев е като динозаврите ,голямо тяло малко мозък.Аз а другият е достатъчно,че е от ГЕРБ там и медицината е безсилна.
96
1
 
9
 
! Отговори
kali преди 8 години
Инвалиди,очевидно.
95
1
 
6
 
! Отговори
Тhe_not_so_saint преди 8 години
До The_Saint, един такъв много оборотен вчера по обяд яде шамари на паркинга на Тhe Mall, понеже сметна е ок да ми се дърви, че съм му направил забележка къде е спрял. И той така като тебе беше много дебел и бачкаше по много. Курветината му запищя на умряло след като му лепнах един без да му отговарям "аз кой съм". Като се замисля, да не си бил ти, че си така фрустриран сега. Иначе сериозните хора коли не драскаме, така само ще товарим застрахователните компании.
94
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До The_SaintТи си болен.
93
1
 
6
 
! Отговори
Дане преди 8 години
Защо големци? Това са дребни хорица и душици.
92
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Понеже ръце/крака не им липсват, вероятно става въпрос за липсващи парчета от мозъка...
91
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До The_SaintТова значи ли че може да си паркирате "друго стандартната кола", където поискате, че нещо не схванах коментара Ви ?
90
2
 
9
 
! Отговори
Гост преди 8 години
За това става дума. Ако полицията си вършеше работа, а не само да събира подкупи или да организира акция "колани", то никой нямаше да има желание да реже гуми или да дере коли. Просто щеше да се обади на 112 и за 10 мин. щяха да дойдат полицаите и да си заработят заплатата.
89
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не виждам нищо нередно, просто двама заможни ИНВАЛИДА имат среща!!!
88
2
 
3
 
! Отговори
Bene_Vobis преди 8 години
До The_SaintАко си пляснеш гнусната трошка, където не трябва и ми пречиш - няма да ти я драскам. Това е гаменщина. Ще те изчакам да се покажеш и ще ти спукам от бой таекуондисткия *** така, че ще те лекуват поне месец на екстензии, ***!
87
1
 
8
 
! Отговори
Николай преди 8 години
До The_SaintЕх господине явно не сте виждали оръжие скоро. Сигурен съм че ако ви остане време от помпене и работа за "семейството" - може да потърсите няколко случки на борци , боксиори и барети застреляни и прегазени по време на репчене. И ако мерките ви са релевантни - вие явно сте си просто една мутра помпана с химия, таекундистите не стават толкова тежки (ако са добри де).https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Olympic_medalists_in_taekwondo - всички в категория Heavyweight са 82-89.
86
2
 
7
 
! Отговори
Спиридон преди 8 години
***'с'ин Ганев (бел.ред. интересно съвпадение с името на популярен герой от общо изучавана класика на Алеко Констрантинов) не беше ли и от яростните защитници на разработването на новите ски-зони в Банско? ;)
85
2
 
12
 
! Отговори
the devil преди 8 години
До The_SaintИ аз съм кандидат за разпаряне. 120 кг, 1.90м, 51см ръка и 20 години хокей на лед. И със сигурност съм по-възпитан от теб. Мутро. Ти си срам за учителите ти! Работи ако искаш и 100 часа, това няма да те напряви възпитан.